Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
ні, шановний, торг був би: "я виходжу з материкової України, а крим обговорюємо". ну наприклад... а так "все що захапав моє, і ще додайте незахапане, і статуси, і ніяких репарацій, і війська нізвідки не виводиму, а гарантій ***. а як не погодитеся то геноцид продовжиться" це ультіматум. такий же який був у Стамбулі.
Ніхто не додивився в той ***ловськой єрєсі пунктік про защіту *****ов, які живуть в Україні?
ну в кого що болить...****рус вона за липецкую фабрику переживает а ты прям стратегично

Оце зараз і відбувається з добровольцями на фронті.шото було там про денацификацию
Откуда ты знаешь, что я говорил? Мне было не до поржать.ну то есть можно сказать что ты уже устал ржать? в 19 году такие как ты так говорили - нухотьпоржем
Хотя ржать от этого не получалось даже на поверхности... Наверно "третий глаз" подсказывал, что грядет...Якщо хтось косо посмотріт на *****а, то всі гарантії ануліруються.А шо там?
Я сделал мимолетную реакцию.Ответную. И все.всім - *****. але вам, поціновувачам лайна, приємно посмакувати, пообговорювати, поділитися мемасіками, попускати слюньки.. .
А ***ло хоче, шоби всє целовалі.Так половина в **** их целовала,помогло?
так всi порохоботи iх цiлують, а вони ж Илiта, кажуть...А ***ло хоче, шоби всє целовалі.
ты шо падла не согласен с самым-самым??это торг называется, ультиматум это капитуляция как минимум, а это торги.
Президент Украины Зеленский назвал мирные предложения путина по Украине «ультиматумом» — Reuters.
ні, шановний, торг був би: "я виходжу з материкової України, а крим обговорюємо". ну наприклад... а так "все що захапав моє, і ще додайте незахапане, і статуси, і ніяких репарацій, і війська нізвідки не виводиму, а гарантій ***. а як не погодитеся то геноцид продовжиться" це ультіматум. такий же який був у Стамбулі.
Простіте, а што всє обсуждают? Развє нє мірній план Головномандующєво?Ніхто не додивився в той ***ловськой єрєсі пунктік про защіту *****ов, які живуть в Україні?
Якусь ***ню, висрату ***лом!Простіте, а што всє обсуждают?
Їм пізно вже. В дитинстві треба було - може б людьми стали.вот нашел комплект снаряжения для белоруса и паршивого дедушки в трусиках. отдаю!! ничего не жалко!!
Переглянути вкладення 14698438 Переглянути вкладення 14698439
Ти помилився напрямком. Щоб Дикого змінити - треба не на фронт, а на полюс. Південний. Він там експедицію очолив.короче всем молчать на ***!! Я принял волевое решение!! ухожу на фронт! сменю Дикого на позициях, а то мужик уже заебался воевать, пускай идет на ротацию отдохнет.
А пан, я так зрозумів, десь недалеко від фронту?Ти помилився напрямком. Щоб Дикого змінити - треба не на фронт, а на полюс. Південний. Він там експедицію очолив.
Навряд чи він погодиться мінятись.

А на *****е хто головнокомандующій? Єслі ***ло - то такі да. Але то не мирний план, а брєд якогось старОго *****а.Простіте, а што всє обсуждают? Развє нє мірній план Головномандующєво?
Пам'ятаю, там ще десь поряд Ківа якісь обов'язки виконував.А пан, я так зрозумів, десь недалеко від фронту?
ЗІ. Дикий у 14 році виконував обов'язки заступника командира взводу у" - схожих вакансій багато - легко можно знайти...⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
он трус ухылянтА пан, я так зрозумів, десь недалеко від фронту?
ЗІ. Дикий у 14 році виконував обов'язки заступника командира взводу у" - схожих вакансій багато - легко можно знайти...⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.