Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема про мобілізацію (Без флуду!)

Тому що "економічна незалежність" правлячого класу - це причина того, чому Україна і досі є посміховиськом, а її люди весь час живуть в гівні.
Це не зміниться доти, доки всі ці потвори не повиздихають, а їхні вилупки та посіпаки більше не зможуть прийти на їхнє місце. І на українців тут надії після 2019 вже нема.
Не всі українці живуть в гівні, а тільки такі як ти, це особисте відчуття:ги:, і немає в світі країни, де немає тих, хто живе в гівні.:ги: Висновок- це не зміниться ніколи, окрім у тих, хто сам собі побудує життя без гівна.

это для 18 ти летних пацанов рассказы.. кто не хочет, того не заставят или получат кучу проблем в виде самострелов и других..
"...У начальника Берёзкина —
Ох и гонор, ох и понт!
И душа — крест-накрест досками,
Но и он пошёл на фронт.

Лучше было сразу в тыл его:
Только с нами был он смел.
Высшей мерой "наградил" его
Трибунал за самострел.

Ну, а мы — всё оправдали мы,
Наградили нас потом:
Кто живые, тех — медалями,
А кто мёртвые — крестом."©

Сюжет, как понимаешь, взят из жизни. Пусть и 80+ лет назад.

Тому що "економічна незалежність" правлячого класу - це причина того, чому Україна і досі є посміховиськом, а її люди весь час живуть в гівні.
Це не зміниться доти, доки всі ці потвори не повиздихають, а їхні вилупки та посіпаки більше не зможуть прийти на їхнє місце. І на українців тут надії після 2019 вже нема.
ЙКЛМН, як можна в твоєму віці мати фантастичний світогляд наївної малої дитини з особливими потребами?

ЙКЛМН, як можна в твоєму віці мати фантастичний світогляд наївної малої дитини з особливими потребами?
Це не в мене фантастичний світогляд, це в тебе стареча деменція.
А тепер набери ще гівна в рота і поплюйся.

Останнє редагування:
Гриценка?. Где он свое очко греет? Воин...Может я чего не знаю. И Мостова идет лесом - великий журналист всех времен и народов- пусть пиарит своего правоверного, чем занималась раньше.:D.
Ну , если Гриценко сейчас воюет, тогда я попрошу извинения.
Где они все сейчас - Гриценко, Смешко и прочие "кули в лоба"?:кручусь:
Тю. В тих же місцях, де і більшість, ХФ втч, наприклад. Шо тут такого. Один більш корисний на "гражданкє", ніж в армії, другий хромий, кривий, сліпий, третьому не можна, бо його вб'ють, він жеж нічого не вміє, четвертий просто в рот їбав. Все за стандартами. Шо тут такого. А, ще п'ятий, який проти порушень конституціїї)))
Але всі вболівають за наших))

тем более... правильно говорят, что военкомов нужно ставить из числа людей, воевавших на фронте, они понимают потребности всу и фронта
Не все так просто, военком должен иметь некоторую квалификацию, которую в окопах может и не получишь..

Назад
Зверху Знизу