Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема про мобілізацію (Без флуду!)

Це цілком міг бути СЗЧшник (бо поки їх офіційно подадуть, і рак свисне).
Варіант? - Варіант!
Т.е. його не подали в СЗЧ, в нього документи в порядку, але на всяк випадок давайте затримаємо? Я не розумію логику?
Моя жена сейчас лекции копам читает - повышение квалификации, говорит им пофигу вообще и законов они не знают и знать не хотят, главное что им сейчас по 50к платят в месяц и за это они готовы жопы рвать.
Сказали сверху задерживать, будут задерживать. Единственное, что их волнует, что бы на камеру их откровенная херня не попала, бо за это ****.

Останнє редагування:
Копам дали право проверять военноучетные документы. Но если нет нарушений, задерживать они не могут.
Обычно они по паспорту этот так называемый административный розыск смотрят.

Т.е. його не подали в СЗЧ, в нього документи в порядку, але на всяк випадок давайте затримаємо?
1) діючий військовослужбовець може бути в місті, по формі чи по гражданкє, у відпустці. Тоді має бути відпускний лист
2) ... на службі або на лікуванні. Можна перевірити дзвінком в частину, якщо є підозра на СЗЧ.

Мене так двічі перевіряли. Одного разу копи на блокпосту біля Добропілля, коли неофіційно відпустили додому на декілька днів. Іншого разу - коли в Дніпрі на лікуванні був. З доків на руках був тільки воєннік. Обидва рази я давав контакт зам по тилу, бо просили саме офіцера, а не сержанта (ком.взводу). Він підтверджував, що я не в пройобі.

1) діючий військовослужбовець може бути в місті, по формі чи по гражданкє, у відпустці. Тоді має бути відпускний лист
2) ... на службі або на лікуванні. Можна перевірити дзвінком в частину, якщо є підозра на СЗЧ.

Мене так двічі перевіряли. Одного разу копи на блокпосту біля Добропілля, коли неофіційно відпустили додому на декілька днів. Іншого разу - коли в Дніпрі на лікуванні був. З доків на руках був тільки воєннік. Обидва рази я давав контакт зам по тилу, бо просили саме офіцера, а не сержанта (ком.взводу). Він підтверджував, що я не в пройобі.
В данному випадку це був військово службовець?

В данному випадку це був військово службовець?
А хз! Чому б ні?
З відео зрозуміло аж ніхуя. Там варіантів може бути багато, в тому числі і таких, коли затримання буде цілком законним.

А хз! Чому б ні?
З відео зрозуміло аж ніхуя. Там варіантів може бути багато, в тому числі і таких, коли затримання буде цілком законним.
Поэтому ты сразу человека записал в нарушители?

а ты хоть раз видел чтоб тцк написало что погиб по их вине ?
а ти бачив, як телеграм не писдить?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

1756192336350.webp

Назад
Зверху Знизу