Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Це цілком міг бути СЗЧшник (бо поки їх офіційно подадуть, і рак свисне).Постанова
Можливо, зі мною такого ще не було, адекватні попадались.Пока начньош їм оце цитіровать, хтота, тіпа трєнєра, втащіть тобі по писку і затягне в буса.
Або просто, якщо ти бородатий і сєдомудий, то можуть прінять тока от отчаянія. Старічкі плохо котіруюцця на ринку.Можливо, зі мною такого ще не було, адекватні попадались.
Т.е. його не подали в СЗЧ, в нього документи в порядку, але на всяк випадок давайте затримаємо? Я не розумію логику?Це цілком міг бути СЗЧшник (бо поки їх офіційно подадуть, і рак свисне).
Варіант? - Варіант!
Непонятно каким боком они к повесткам и обновлению данных.Шо непонятно? ТЦК не має права затримувати - тільки копи.
Копам дали право проверять военноучетные документы. Но если нет нарушений, задерживать они не могут.Непонятно каким боком они к повесткам и обновлению данных.
Обычно они по паспорту этот так называемый административный розыск смотрят.Копам дали право проверять военноучетные документы. Но если нет нарушений, задерживать они не могут.
1) діючий військовослужбовець може бути в місті, по формі чи по гражданкє, у відпустці. Тоді має бути відпускний листТ.е. його не подали в СЗЧ, в нього документи в порядку, але на всяк випадок давайте затримаємо?
В данному випадку це був військово службовець?1) діючий військовослужбовець може бути в місті, по формі чи по гражданкє, у відпустці. Тоді має бути відпускний лист
2) ... на службі або на лікуванні. Можна перевірити дзвінком в частину, якщо є підозра на СЗЧ.
Мене так двічі перевіряли. Одного разу копи на блокпосту біля Добропілля, коли неофіційно відпустили додому на декілька днів. Іншого разу - коли в Дніпрі на лікуванні був. З доків на руках був тільки воєннік. Обидва рази я давав контакт зам по тилу, бо просили саме офіцера, а не сержанта (ком.взводу). Він підтверджував, що я не в пройобі.
А хз! Чому б ні?В данному випадку це був військово службовець?
мужик в "похожей на военную" одежде, кстати. Возможно, потому и дое...........Т.е. його не подали в СЗЧ, в нього документи в порядку, але на всяк випадок давайте затримаємо
Поэтому ты сразу человека записал в нарушители?А хз! Чому б ні?
З відео зрозуміло аж ніхуя. Там варіантів може бути багато, в тому числі і таких, коли затримання буде цілком законним.
Всього лише вказав, що такий варіант зовсім не виключений, судячи з обмалі наданих вводних.Поэтому ты сразу человека записал в нарушители?
пишуть вистрибнув по дорозі, в учбовий центр, з буса?Помер від рук ТЦК Євген Мочерняк.
а ти бачив, як телеграм не писдить?а ты хоть раз видел чтоб тцк написало что погиб по их вине ?
****ець, так сцятися служби, що з машини на ходу стрибатипишуть вистрибнув по дорозі, в учбовий центр, з буса

Скорее всего мозгов просто нет. Танцорам они не особо нужны.****ець, так сцятися служби, що з машини на ходу стрибати![]()