Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
пишуть вистрибнув по дорозі, в учбовий центр, з буса😳Помер від рук ТЦК Євген Мочерняк.
а ти бачив, як телеграм не писдить?а ты хоть раз видел чтоб тцк написало что погиб по их вине ?
****ець, так сцятися служби, що з машини на ходу стрибатипишуть вистрибнув по дорозі, в учбовий центр, з буса
Скорее всего мозгов просто нет. Танцорам они не особо нужны.****ець, так сцятися служби, що з машини на ходу стрибати![]()
Звільнити поліцейського фактично неможливо⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
в какой стране? не в той что ЕМНИП какомуто спецназу полиции сказали или добровольно пойдешь в ЗСУ в бригаду полиции или уволим и пойдешь не добровольно по мобилизации в этой?Звільнити поліцейського фактично неможливо
Правильно, тому що він піде до суду і відновиться на посаді.Звільнити поліцейського фактично неможливо
так тут же ж волають, поліцію в окопи, шо не так, вам не догодишв какой стране? не в той что ЕМНИП какомуто спецназу полиции сказали или добровольно пойдешь в ЗСУ в бригаду полиции или уволим и пойдешь не добровольно по мобилизации в этой?
так тут говорят нельзя уволитьтак тут же ж волають, поліцію в окопи, шо не так, вам не догодиш
Так это не делается, я немножко знаю, как эта система работает, от непосредственных участников.Правильно, тому що він піде до суду і відновиться на посаді.
Але якщо спочатку поламати ребра і мобілізувати адвоката, а потім те саме зробити з самим поліцейським - то згідно з рішенням ВС, жодних проблем зі звільненням поліцейського нема.
Там є відео з "безпосередніми учасниками", якщо що.Так это не делается, я немножко знаю, как эта система работает, от непосредственных участников.
Запись с бодикамер выдается по адвокатскому запросу.Там є відео з "безпосередніми учасниками", якщо що.
Взагалі багато що в цій історії пішло "не так". Починаючи як раз з поліцейського, який віддав побитому ветерану запис з боді-камери.
не все родственики сьебались![]()