Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема про мобілізацію (Без флуду!)

Останнє редагування:
Дід приїхав із села,
Ходить по столиці.
Має гроші — не мина
Жодної крамниці.
Попросив він: — Покажіть
Кухлик той, що скраю.
Продавщиця: — Што? Чєво?
Я не панімаю.
— Кухлик, люба, покажіть,
Той, що збоку смужка.
— Да какой же кухлік здєсь,
Єслі ето кружка!
Дід у руки кухлик взяв
І насупив брови:
— В Україні живете
Й не знаєте мови...
Продавщиця теж була
Гостра та бідова.
— У мєня єсть свой язик,
Ні к чєму мне мова.
І сказав їй мудрий дід:
— Цим пишатися не слід,
Бо така сама біда
В моєї корови:
Має, бідна, язика —
І не знає мови!
Так, Глазовий - неперевершений!

Кухлик - то ще й горнятко.
Так вам що, пане добродію?
мені те, що ПП навів як приклад не язик і мову, а tongue i language.
мені те, що ви тут чіпляєтесь за все, аби виправдати своє небажання спілкуватись українською хоча би на форумі, не те щоб у житті.
це була ремарка і гілка не про мову. то ж далі обговорювати тут мовне питання не варто.

Горнятко - то зазвичай про посуд більшої ємності. Хоча й з ручкою. Для борщу, каш, супів та подібних страв.

Для мовних розбірок на ХФ є тема? ;)
На західній з горнятка я пила б чай або молоко, а з філіжанки каву.

мені те, що ПП навів як приклад не язик і мову, а tongue i language.
мені те, що ви тут чіпляєтесь за все, аби виправдати своє небажання спілкуватись українською хоча би на форумі, не те щоб у житті.
це була ремарка і гілка не про мову. то ж далі обговорювати тут мовне питання не варто.
Це ви про мене? Я ж сказала, що мовних інспекторів навіть в інтернеті відчуваю. :)

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

горняткo vs філіжанкa

Це ви про мене? Я ж сказала, що мовних інспекторів навіть в інтернеті відчуваю. :)
бабцю, що і де ви відчуваєте - то тільки ваші спогади про молодість.
я писав про всіх, хто виправдовує небажання спілкуватись українською. у кожного є свій привід від "не така українська як йому хочеться" до "злих біндєровців"

в ХПИ на кафедре кибербезопасности попутав случайно могут отчислить с пррплаченым на год вперед контрактом, там завкафедры не в адеквате
"У вироку йдеться про те, що обвинувачений, який працював доцентом кафедри кібербезпеки Харківського Національного університету внутрішніх справ, не пізніше 10 березня 2023 року вступив у зв'язок з українцем, яким діяв в інтересах РФ."

Патрійод!

бабцю, що і де ви відчуваєте - то тільки ваші спогади про молодість.
я писав про всіх, хто виправдовує небажання спілкуватись українською. у кожного є свій привід від "не така українська як йому хочеться" до "злих біндєровців"
Знову ж таки. Це про мене?
Бо дотично до штефанових хлопцв вчора цитату з Ірини Вільде поставила. Вже й отримала за неї. :)

в выделенном.
а если по-английски разговаривать на улице, то, стало быть, можно?
Можно и на суахили, они его все равно хер опознают. И даже на чосоно. Аби не москальське!

ночью возможен обстрел заряжаем повербанки
это предупреждение выглядит нелепо для харьковчан, вот если бы ты сказал этой ночью обстрела не будет, ты бы наверное удивил.

Назад
Зверху Знизу