Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема про мобілізацію (Без флуду!)

) Чтобы вы понимали - ваши опусы не удаляю целенаправленно :)
Да не удаляйте ради Бога. Ничего противозаконного я здесь не пишу и, более того, комментирую только те эпизоды, где, как раз, есть вопросы к законности происходящего. А что там кто обо мне подумает на ХФ - мне, как-то, ******ь с большой горы.

По поводу пох** что на ХФ подумают... )
вы даже не представляете, насколько все- таки Ха - маленькое-село ;)

Добавлено
Кстати, о неокортексе , к примеру, не думаю, вообще :)
Скажем так, наблюдаю с интересом , куда же и когда же эта кривая вывезет :)

Тут все-таки нюанс - она секретная и для внутреннего пользования. Это ж даже не постанова Кабмина. Мы точно не знаем, что там написано. Может там написано : "После 49-ти не мобилизуем, но если сильно грамотный или рожа не понравится, тогда можно бусифицировать". И не к чему даже апеллировать, в отличии от закона или постановы.
Все там нормально написано (и вы это понимаете, как и я), потому что кое-кто отымел кое-кого без вазелина за то, шо армия 45+ теряет город за городом.

Все там нормально написано (и вы это понимаете, как и я), потому что кое-кто отымел кое-кого без вазелина за то, шо армия 45+ теряет город за городом.
Так я про то, что даже если и нормально, оспорить бусификацию 50+, ссылаясь на эту директиву все равно не получится. К тому же может там действительно не жесткий запрет, а типа рекомендации и на усмотрение. Тогда вообще все глухо.

Так я про то, что даже если и нормально, оспорить бусификацию 50+, ссылаясь на эту директиву все равно не получится. К тому же может там действительно не жесткий запрет, а типа рекомендации и на усмотрение. Тогда вообще все глухо.
Это да, *****асы, сэр.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=465858816496916&id=100092184038196

РОЗПОЧАТО ДОСУДОВЕ РОЗСЛІДУВАННЯ
?
За процесуального керівництва Харківської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Східного регіону розпочато досудове розслідування за фактом можливих протиправних дій 25.10.2024 військовослужбовців ТЦК та СП м. Харкова.
?
Так, за процесуального керівництва Харківської спеціалізованої прокуратури здійснюється досудове за фактом можливих хуліганських дій з боку посадових осіб Слобідського РТЦК та СП м. Харкова, які під час зупинки транспортних засобів та перевірки військово-облікових документів, з особливою зухвалістю, нанесли тілесні ушкодження громадянину.
?
Слідчими (розшуковими) діями установлено, коло причетних осіб.
?
Тривають першочергові слідчі (розшукові) дії, здійснюється вилучення відеозапису події, маршрутних листів у приміщенні Слобідського РТЦК та СП м. Харкова, тощо.
⚖
Нагадано, що санкція ч. 1 ст. 296 КК України, передбачає хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом що карається штрафом від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або пробаційним наглядом на строк до п’яти років, або обмеженням волі на той самий срок.
ℹ
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Официоз же можно, т-щ майор?

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

ТСН - тоже ИПСО?
конечно. Всё, что рассказывает о беззаконии и бандитских действиях "людей в украинской военной форме" - ИПСО.

Назад
Зверху Знизу