Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: [email protected]

Тема для велофлуда

Велопарковка

26f8fa4b0d2f4a5bb7a.webp

Я бы хотел что-то типа такого крепления только чтобы на 2-х точках к раме крепилось... Мне кажется на фото замок раскачивается

ce92a501226f5b9b4f0.webp

Розхитується він тут не з-за того - тут саме кріплення на ремені гулятиме.

но застёгивать на цепь ну с 1,5 метра длиной.
Я покупал в Эпицентре цепь, тяжелую с толстыми звеньями. Так она продается по метру, как кабеля, и "режут" её как кабеля, при тебе. Только болторезом :) 10 секунд, чик, чик, и отрезал.

Только работник недовольный был когда берешь много кусков небольших. Т.к. при каждом отрезки цепи теряется всегда 1 звено, и говорит это никто не учитывает при подсчётах.

Отакого плану абуси дуже надійні, перекусити їх точно не вийде, навіть середнього рівня, лише болгаркою пилити, да й то не швидко. Коштують щоправда теж норм. Ну й важкі, великі та далеко не усюди можна причіпити ними вел.

Что то я не совсем согласен с сайтами про установку магнитного датчика скорости на спицу колеса, что чем ближе к оси, то так правильней, скорость верная и он не улетит. А как же разная линейная скорость, на разной длине радиуса круга?

Комп міряє углову швидкість, а точніше період оберту колеса, а потім знаючи довжину окружності колеса перераховує в лінійну швидкість руху вела.Тож ставити пофіг де.
Але чим далі від центру, то більша лінійна швидкість руху магніта по окружності та відповідно центробіжна сила = магніт треба краще фіксувати, щоб не улетів.
Плюс задроти ще можуть биття колеса згадати))

Але то хня все. Після нормальних датчиків з акселерометром, усі ті дрочі з магнітами та датчками на вилку це... бррр... дроч повна. Плюс вони переважно вішаються безпосередньо на втулку.
А я взагалі по жпс їзджу, чудова точність, не гірша за датчики. Під густими деревами іноді буває занижає швидкість брайтон, але це ж катях китайський, з ХЛкою такого помічено не було. Але відстань та трек пише норм в будь-якому випадку.

Комп міряє углову швидкість, а точніше період оберту колеса, а потім знаючи довжину окружності колеса перераховує в лінійну швидкість руху вела.Тож ставити пофіг де.
Але чим далі від центру, то більша лінійна швидкість руху магніта по окружності та відповідно центробіжна сила = магніт треба краще фіксувати, щоб не улетів.
Плюс задроти ще можуть биття колеса згадати))

Але то хня все. Після нормальних датчиків з акселерометром, усі ті дрочі з магнітами та датчками на вилку це... бррр... дроч повна. Плюс вони переважно вішаються безпосередньо на втулку.
А я взагалі по жпс їзджу, чудова точність, не гірша за датчики. Під густими деревами іноді буває занижає швидкість брайтон, але це ж катях китайський, з ХЛкою такого помічено не було. Але відстань та трек пише норм в будь-якому випадку.
жпс жрёт батарею и стоит как пол велика.просто в инструкции написано, что измеряя длину окружности колеса сядьте на вел, так как это влияет. вот и думаю что датчик чуть ли не на шине должен стоять....какая нафиг 10 см от оси колеса:D

что измеряя длину окружности колеса сядьте на вел, так как это влияет
Ну это логично. Смотря какое давление в колесах и смотря какой вес человека, то колесо продавливается в месте контакта с дорогой. Соответсвенно как бы уменьшается его радиус и длина окружности. Соответственно и скорость должна получится ниже и километраж, чем если человек замеряет длину окружности тупо по вывешеному колесу.

вот и думаю что датчик чуть ли не на шине должен стоять....какая нафиг 10 см от оси колеса
Это роли не играет. Количество оборотов в ед. времени без разницы где замерять, на каком радиусе, а в от длину окружности колеса надо высчитать очень точно и она все равно время от времени будет плавать.

Ну якщо в тобі грошей шкода, то іншим можливо й ні.
Брайтони коштують не так багато. Мій 310 за 65 баксів свого часу брав, 410 біля сотні, ХЛка подорожче, майже 200, але вона того варта. Але є й китайський трешачок баксів по 30.
Працюють достатньо - брайтони по 33години, ХЛка 50 годин.

Проблема в тебе в тому, що ти не хочеш розуміти те, що написано. І в цей же час не хочеш просто зробити так, як кажуть.

Вимірювати окружність колеса під навантаженням пропонують бо колесо просідає під навантаженням та відповідно реальний його фактичний діаметр зменшується = при тій же швидкості руху велосипеда колесо обертається швидче та комп завищує показники. Але різниця там фігня, процентів 1-3% в залежності від від покрихи, тиску; для звиайних юзерів пох, тож можна міряти й без навантаження. Ну або зменшити на 2% те, що наміряв.

А магніт завжди пролітає 1 раз на 1 оберт колеса де б він не стояв.

Можна 2 магніти поставити і їздити вдвічі "швидше" [emoji23]

Можна дрелькою колесо розкрутити або просто магнітом біля датчика туди-сюди пограти. Я так робив колись дуже давно, коли перший комп мені подарили, ще на україні було - хвалився потім перед пацанами 99км/год максималкою.

Два магніти можна юзати для збільшення точності на невеликих швидкостях та зменшення мінімальної швидкості, що світить комп( 5-6км/код) вдвічі. Розмір колеса при цьому звичайно ж треба пропорційно зменшити.
Я так катав свого часу. Й навіть з трьома ніби. А тепер норм датчики з акселерометрами чи взагалі жпс рулять.

???напомнило как в автоветке скручивают километраж.а тут наоборот

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Краще так зламати, ніж на ходу. Я карбонові палки завди навантажую жорстко перед використанням.

А так орно, бачив вчора :)

Назад
Зверху Знизу