Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема для велофлуда

А щоб не було в майбутньому цієї проблеми, купити хочаб турней - вони нормально працюватимуть.

Тільки приїхав - їздабельно на межі. Вчора пізно ввечері ще норм було абсолютно, зараз ще трохи та не проїхати. Нечищеними, як завжди, нд-хтз.

Покатал с горки с детишками за каскадом. С таким количеством снега вело развлечений мало.

Вкладення

• P80127-132950.webp
    P80127-132950.webp
    56.4 КБ · Перегляди: 137
  • P80127-132916.webp
    P80127-132916.webp
    168 КБ · Перегляди: 141
  • P80127-132902.webp
    P80127-132902.webp
    94.6 КБ · Перегляди: 142
Ох і погода *****ова - розмісилось вже майже усюди, завтра взагалі не проїдеш. Пару днів мінімум щоб потануло до стану дуже мокрого болота, по якому можна їхати.
Й спекотно дуже.

Cьогодні реальний дрифтовий день.

Ох там і дрифтище ппц

Ох і погодка сьогодні нереально крута - легкий мінус, не тане, вітру немає, сніг злежався та "заблокував" льод під ним. Покатав годинку вранці, зараз ще поїду з хтз на героїв праці через барабан, щоб повз річкою проїхатись.

Вчора валив проти вітру та мокрого снігу, так в рожу мело знатно. А ще я вперше цієї зими впав. Натурально, тобто так, що статус "їду" миттєво перетворився на "лежу". При чому з-за заносу заднього колеса на льодовій колії, яку під снігом було не видно. Хай би переднє, а тут з-за заднього тепер бедро синє.

А ще я вперше цієї зими впав.
Что-то маловато. Я еще в ноябре падал на спину, повредил сустав стопы. Возвращаясь с Х. Швейцарии (на удивление ни разу не упал), на Сумской, на тротуаре, на скорости вялой черепашки, прилег на лед. Недавно выпендривался вечером на райончике, прыгая через кучу снега, приземлился на лед, велик укатился в одну сторону, я в другую. И как всегда, за моим фиаско наблюдала куча народу, но так никто и не крикнул: "Я заснял, я заснял".

Знач я крутий райдер)

Покатался на велосипеде по трассе Формулы-1 Yas Marina Circuit.
Сделал три круга. Катание бесплатное, велосипед и каску дают - тоже бесплатно.
Поглядеть на формульный трек изнутри, проехаться по его идеальному асфальту - бесценно.

Вкладення

• 5E6D2976-ACC0-4B3C-83BB-AA18A148C2AC.webp
    5E6D2976-ACC0-4B3C-83BB-AA18A148C2AC.webp
    84.3 КБ · Перегляди: 241
А вел то ашан ****ячий :D

. Катание бесплатное, велосипед и каску дают - тоже бесплатно.
Поглядеть на формульный трек изнутри, проехаться по его идеальному асфальту - бесценно.
Круто. :клас:
А скільки за вхід на трасу?

Круто. :клас:
А скільки за вхід на трасу?

Это мероприятие полностью бесплатно. Спонсирует страховая компания, чтобы занимались физкультурой, меньше болели и меньше пользовались медстраховкой :D

Фуйня какая-то - по треку Ф1 на веле. Уже хотя бы карты выдавали.

Фуйня какая-то - по треку Ф1 на веле. Уже хотя бы карты выдавали.
Skyggedans, сам то на картах їздив? Розцінки знаєш? Та й автор написав, що це кампанія страховиків за ЗОЖ. До того ж, випускати на діючу трасу Ф1, куди вбухуються мільйони на обслуговування, всіх бажаючих "гоНщеГів" на картах - то ,мабуть, занадто навіть для Еміратів:eek:

Nobody here without me I see)

Назад
Зверху Знизу