Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема для велофлуда

Премногоуважаемые. На 7-8 лет 20-е колеса велосипед смотреть? 24-е уже много?
Манетки для детей проще ревошифт или триггерные?
У друга дочери 6.5 лет велик на 24х колесах, говорит он ей еще великоват и тяжеловат. Стоят ревошифтеры хотя хз ребенку по моему абсолютно все равно она ими не пользуется))
Если пацану 8мь думаю лучше 24" брать дети растут быстро так сказать на вырост ;) Имхо лучше брать с триггерами чем с грипшифтами, и тормозить удобнее будет и случайно переключить скорость тоже не получится.
PS. А вообще я б посоветовал купить ребенку б/у велик типа школьник/орленок/десна/аист без скоростей, это будет в 2-3 раза дешевле и практичней. Да и повесу они выигрывают от детских железных китайских великов со всякими наворотами которые самые дешевые быстро выходят из строя и работают не так как надо.

Премногоуважаемые. На 7-8 лет 20-е колеса велосипед смотреть? 24-е уже много?
Манетки для детей проще ревошифт или триггерные?

Це питання реально актуальне що до 26 колес - щоб взяти вже повноцінний вел з заниженою рамою під виріст.
20 чи 24 - все одно прохідні варіанти. Бери що краще підійде.

Звичайні манетки кращі.
Ревошифти є або нормальні( рівня х7/деор++), або абсолютний жахливий треш. Звичайні тригери є різного рівня, але навіть найдешманські шимани пристойно працюють.

Есть тут умельцы, которые укоротят мне нижнюю чашку рулевой? Стрелка на фото указывает линию, по которой нужно ровненько отрезать от рулевой лишнее. Стенка довольно тонкая.

Вкладення

• b79b686a473d.webp
    b79b686a473d.webp
    51 КБ · Перегляди: 149
Візьми на електродрочилці зпиляй, або тупо напильником навіть. Базовим той торець не є, так що можна аби як.
Ну або токаря шукай, будь-якого.

Есть тут умельцы, которые укоротят мне нижнюю чашку рулевой?
Токаря найди на олх, правда тут работы меньше чем на минуту возьмутся ли?) Сам проходил производственную практику на токарном станке, знаю.

Юзер Буль с ХТ отчекрыжил на отличненько. Но странно, что у нас в городе нет веломастерских с токарными станками: вдруг кому колпачок для втулки выточить нужно, пальцы для аммортов и т.п.

Ну от він, палермо, може ще хтось - попиту на більше немає. А навіть ссаний тв-16 з оснасткою коштує нормально.

Трушні хач-камери в хачів на барику :D

8deadg.webp
jh0edg.gif

Вкладення

• 8deadg.webp
    8deadg.webp
    8 КБ · Перегляди: 50
Ех, така погодка була вранці класна. Вітер кумарив звичайно, але загалом супер. Шкода, що потеплішало, сніг став мокрим, на землі злипатись та налипати, їхати заважає, на дорогах та тротуарах лайно.
Завтра може ще якось протримається якийсь сніжок, а потім однозначно розтане бо 5-6 тепла обіцяють та дощ:(.
На велі, доречі, по такій погоді їздити краще, ніж ходити - ноги сухі.

Видел позавчера двух *****ов велосипедистов. Снег, метель, а они на велосипедах крутят педали и морщат рожу.., аж самому в машине стало холодно, прибавил до +29 климат и включил подогрев попы. :D

Может, это
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
?
То крутые перцы! :клас::клас:

Ні, взимку не виходить в мене їздити так. Хз чому. Влітку норм цілий день валити, взимку якось впадлу топити, хочеться частіше зупинятись, обов'язково гаряченьке щось споживати. Тобто абсолютний матрас.

І мій нік пишеться з малої літери.

Їзджу я кожен день по місту, все гуд. Коли сніжок пішов просто ппц як класно було поки він сухий був. Зараз по льоду теж прикольно. Шиповку я не юзаю принципово.

В субботу погодка была самое оно катать: в лесопарке по трейлам погонял, даже на Швейцарии чутка можно было поскакать. А в воскр. снега многовато было, подрифтил по местному часок. И да, по дорогам я не езжу.

Катать зимой на велике очень даже весело

видос не мой

ну что котаны-кататели,с наступающим новым годом!
а пожелать вы себе и сами сможете что хотите:пиво::пиво::пиво:

С наступающим! :)

Тільки приїхали. Сезон офіційно оголошую закритим.

Завтра відкриття. Хто не буде під йолкою об 11.30 з велом - той гей.

Да яка там покатушка. По місту коло на півтори-дві години без поспіху з фотографуванням та в лісопарк на перехрестя біля прокату лиж пити й жарити. Того року навіть поліцейський супровід був, але ми від нього втекли :D
Старт о 12 під йолкою. Це ж не о 10, як було раз.

Погоду обіцяють таку ж, як сьогодні. Тобто 0.1мм/6 годин.

Сезон оголошую відкритим.

Назад
Зверху Знизу