50% off Cursor

Тема для велофлуда

Па амстердаму гоняю. С одной стороны круто ибо везде дорожки и абсолютный приоритет. С другой как-то скучно просто ехать, еще и на прокатном ашане без скоростей. Мне тут уже советовали просто взять другой велосипед на парковке:D.
Лежачие полицейские для велов доставляют)

Когда собрася к ждуну в лейден 35км ехать, сказали, что я идиот. Не очень то они велосипедисты. И это по идеальной дороге без машин.

Мой ашанчик :D

Вкладення

• IMG_20180214_141232.webp
    IMG_20180214_141232.webp
    111.7 КБ · Перегляди: 220

В тих умовах він кращий - на нього сідати простіше, особливо в джинсах чи брюках або куртці нижче пояса. Мінус саме для мене був в тому, що вел не стоїть між ногами, коли зупиняєшся зафоткати щось.
Й однієї швидкості абсолютно достатньо. Якщо на перший-другий день ще якось тягне навалити, то потім взагалі ні - спокійно стартуєш, спокійно їдеш. Для себе зауважував не раз, що не перемикався б навіть за наявності передач.
Друга може знадобитись на спальних околицях, де квартали стають більшими та є місце для розгону. Да й то розгону не для того, щоб швидче їхати, а щоб не крутити вхолосту. Автоматична шиманівська двушка - найкращий варіант.
На третій день поспіхуйство завжди повністю зникає.

Приветствую форумчан
Может кто помнит был такой велосипед турист на 26 колёсах,для какой он расточки рассчитан ?

Как я понимаю речь идёт про такой:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Дело не в колёсах, а размере рамы.

Назад
Зверху Знизу