Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема для велофлуда

Чувак в рубашке родился.
Пропорол бы бедренную артерию железякой - хрен бы там кто почесался б его спасать - максимум 911 вызвали бы, которые констатировали бы смерть от потери крови :(

Лучше ******* от потери крови, чем ходить без яиц и члена, которые потом, может быть пришьют

Йо-хо-хо! Время для дрифта. Спеши-торопись, завтра все растает.

Ніхера там дрифту немає. Я перевіряв.

Ну що, "велосипедисти", хто катає? Погодка суперова, бруд замерз. Сьогодні навіть на нормальному велі виїхав, а не на дроч-ашані зимньому. Нормальний вел це круто.
В мене вже 300км)

Ні, я взимку навіть "звичайні" покатухи не їзджу. Не виходить в мене тупо їхати цілий день, як влітку. А так, щоб супер-матрас з реально малою швидкістю, купою привалів та вогнищем, буває не часто.
А бревети тим паче - не моє.

Ну що, "велосипедисти", хто катає? Погодка суперова, бруд замерз. Сьогодні навіть на нормальному велі виїхав, а не на дроч-ашані зимньому. Нормальний вел це круто.
В мене вже 300км)

Катаю только по району в магазин за 500м, на большие расстояния зимой не рискую, потому что УКРАИНА 64-го году :yahoo:

Я очень люблю кататся на велосипеде, правда не всегда получается, но как есть выходной то стараюсь с мужем покататся

Так послухаєш - купи велосипедистів. На вулиці ж жодного не бачу.

Так послухаєш - купи велосипедистів. На вулиці ж жодного не бачу.

Я катал в субботу вокруг лесопарка. На гепыной дорожке видел аж 2-х кроме себя. Да ну, холодно ***. Я при минус 4 замерз в осенних кроссах, штанах с начесом и пуховике на футболку, а если бы напялил больше шмоток, например какой-то свитер под пуховик - то умахался бы на себе все это тащить. Тут походу какое-то термобелье нужно, хз, не интересовался этим вопросом. Хотя, если такая бесснежная сухая погода устоится, надо подумать как организовать регулярные покатухи.
А еще такая фигня, что смазка замерзает в узлах, наката вообще никакого.

Одежа. Є добрий робочий дешевий варіант. Суть - будь-що нормальне, що відводить вологу, на тіло, зверху що прийдеться, на самий верх щось непродувне. Середній шар краще фліс - він легкий та теплий.
Сенс - відвести вологу від тіла, щоб бути сухим, де там вона далі буде пох, захиститись від вітру, бо від нього дубак.
На мінус 10 й надалі в мене отакий бутерброд:
1 - спортивна футболка з довгим рукавом.
2 - фліс
3 - фліс здоровезного розміру з резинками знизу та на руках. Величезний розмір дозволяє на **** натягнути навіть, спина гарантовано при їзді не відкривається. Величезні рукави натягуються поверх перчаток та зап'ястки теж не відкриваються.
4 - спортивна дуже щільна футболка з рукавом. Зтягує оті два шари флісу, плюс частково від вітру захищає руки.
5 - непродувайка. В 99% безрукавка бо рукам і без того вистачає.

На ногах звичайні кросівки з сіточкою. Зверху неопренові бахіли вдіваю й стає реально тепло. В мінус 30 польот нормальний. Дубак реально від вітру, а неопрен його глушить повністю.

Сніг обіцяють на днях.
Але невже це проблема? Особливо для тих, хто катає по тій доріжці. Було б бажання.

Якщо явно застигає змазка - вона фігова. В мене нічого не застигає. Ну тобто різниця з меншою температурою не відчувається.

Трошки підсипало, стало на зиму схоже, тепліше, надалі прогноз такий самий - супер погодка.

Подскажите пожалуйста, у малого Shimano RevoShift SL RS35 SIS index на руле.
jcbga4.webp

Тяжело переключается манетка на понижение скорости.
Настроил все, в принципе не впервые и знаю как это делать, скорость на повышение легко перещелкивается, но скорость на большую шестерню сбрасывается всё равно тяжело для детской руки.
Что покрутить?
И второй вопрос - резинку-колпачок эту можно купить где-то отдельно? А то потёртая уже...

Сніг обіцяють на днях.
Але невже це проблема? Особливо для тих, хто катає по тій доріжці. Було б бажання.
Ну, у меня щас вообще яблоки стоят еще с лета, а до дорожки по прямой - 4.5км. К тому же, сдается мне, на гладком асфальте, присыпанном снегом, на такой резине навернуться более реально, чем на лесном грунте.
Есть еще репид робы, но ушатанные в хлам, даже часть шипов отвалилась.
А новую резину на 26 покупать не хочу, все равно вел менять.

Є китай по 150грн, є цст по 200-250. Все чудово для зими підходить бо пробіги невеликі, швидкості теж, накат фігня в будь-якому випадку.
Купи якийсь трешачок та не парся.
Зараз я б китай на барику радив - вони на морозі висять, на дотик м'які бери. Злі звичайно.

Зараз я б китай на барику радив - вони на морозі висять, на дотик м'які бери. Злі звичайно.
О, прямо как я смотрел велы детские на базаре. На дешевых резина по холоду цокотела по асфальту. Я боялся, что раскрошится под весом ребенка.:D.

Різні є, а зараз є чудова можливість помацати промерзлі.

Назад
Зверху Знизу