Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема для велофлуда

7 ниочем, я тут на выходных вкатывал девочку которая не садилась на вел 2 года, сходу 20+ и жива-здорова

для меня 30 ниочем,но после 50 км уже попа бо-бо,у нас дорог нету, на грунтовке и то по легче ездить.

ну, то девочка 20+ накатала, у меня около полтоса получилось:D а 20+ это мне на работу/с работы:D

10 самая норма - ни много, ни мало. Для себя, не для рекордов.

для себя даже 10 мало.. не успел выехать уже пора домой..

Народ на вело, Петиция "Проложить велодорожку на Московском проспекте, пр Гагарина, пр Науки"
Мож, поучаствуете? Подписывайте!
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Идет реконструкция Московского пр-та. Вдоль него остается, как и на других проспектах огромные пространства, поросшие травой. Неужели так сложно проложить по этим пустырям велодорожку? Для этого не нужно отбирать пространство у машин, или пешеходов. Одного метра по ширине и покатые спуски, а не 30 сантиметровые бордюры (ужас нашего города) - не такая уж роскошь. И если делать это сейчас, когда идут работы по реконструкции и техника находится на месте, то это не слишком затратно. Нужно только желание и чуть больше средств.

Хто хоче в похід в карпати?

+1 червоненька штучка на рулі - новий дзвіночок :р

bebj9d.webp
8aahfa.gif

Вкладення

• bebj9d.webp
    bebj9d.webp
    13.9 КБ · Перегляди: 43
для меня 30 ниочем,но после 50 км уже попа бо-бо,у нас дорог нету, на грунтовке и то по легче ездить.
Я на работу если еду - 33 в одну сторону. Через неделю уже норм, но только в памперсе.

Підвіс рулить. Як сів на нього після походу на хардтейлі - просто нереально зручно.

Хто в карпати хоче, "велосипедисти"? Без харду, але на говерлу точно заїдемо.

Може буде комусь цікавий такий квест
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Ну логічно, що через румунію, болгарію та турцію.

Майже через усю турцію йде дорога тупо уздовж моря в 50-100м - вона і є головним маршрутом та метою. В єбєня я влітку ще покатаюсь, майже 2к км тупо уздовж теплого моря в жовтні - ахуєть.

Мені супер-зручно. На іншому велі так само ріжки поставив.
Але я не тримаюсь за них "як треба".
Тримаюсь під 45 градусів, ріжки в цьому випадку просто як додаткові упори. Схопитись "правильно" за них я не можу фізично бо кут встановлення не той.
Від 45 +- дофіга - тобто від горизонтального, коли я просто закидаю великі пальці на ріжки, до майже вертикального.
+ лежак - боковинами долонь лягаю на руль, пальцями трохи притримую за ріжки( схопитись не можу бо кут не той).

d5abca.webp
djcd4j.gif

Вкладення

• d5abca.webp
    d5abca.webp
    12.2 КБ · Перегляди: 46
eca1fj.webp
e0cgba.gif

На іншому велі отакі ріжки - просто нереально зручні.
Тут ще додаються хвати:
1 - напівлежачий за верхню частину ріжка та/чи загнуті краї
2 - просто нереальний суперхват з нульовим навантаженням на руки - як видно рука не впирається в ріжок й ні за що жорстко не тримається. Ріжки вищі за руль, але випрямитись для зменшення навантаження не виходить, бо до них треба далі тягнутись. АЛЕ якщо до них не тягнутись, щоб впертись в них, а просто легко взяти їх пальцями, то посадка виходить вище й така, що навантаження на руки сильно падає. При рівномірному педалюванні асфальтом, коли ще ноги рівномірно підтримують протидією від педалювання - реально виходить нульове навантаження на руки. Дуже зручно.

Звичайно всі ці нульові навантаження чи псевдолежаки не панацея, але вони й не повинні нею бути - вони дозволяють міняти хвати, перерозподіляти навантаження на різні м'язи, що дуже добре позначаэться на витривалості.

fcdg2g.webp
dgbc8f.gif

Вкладення

• eca1fj.webp
    eca1fj.webp
    11.1 КБ · Перегляди: 44
  • fcdg2g.webp
    fcdg2g.webp
    12.6 КБ · Перегляди: 50
и что? ну ссылка, а дальше

Мене банили за таке. При чому не бал-два, а тупо десять і бан. Але тут чудові модери.

Ах, глянув посилання. Мене банили за те, що кинув посилання на свою тему про велопохід. А тут явний рекламний спам.

Назад
Зверху Знизу