50% off Cursor

Тема для велофлуда

Народ на вело, Петиция "Проложить велодорожку на Московском проспекте, пр Гагарина, пр Науки"
Мож, поучаствуете? Подписывайте!
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Идет реконструкция Московского пр-та. Вдоль него остается, как и на других проспектах огромные пространства, поросшие травой. Неужели так сложно проложить по этим пустырям велодорожку? Для этого не нужно отбирать пространство у машин, или пешеходов. Одного метра по ширине и покатые спуски, а не 30 сантиметровые бордюры (ужас нашего города) - не такая уж роскошь. И если делать это сейчас, когда идут работы по реконструкции и техника находится на месте, то это не слишком затратно. Нужно только желание и чуть больше средств.

+1 червоненька штучка на рулі - новий дзвіночок :р

bebj9d.webp
8aahfa.gif

Вкладення

• bebj9d.webp
    bebj9d.webp
    13.9 КБ · Перегляди: 63
для меня 30 ниочем,но после 50 км уже попа бо-бо,у нас дорог нету, на грунтовке и то по легче ездить.
Я на работу если еду - 33 в одну сторону. Через неделю уже норм, но только в памперсе.

Підвіс рулить. Як сів на нього після походу на хардтейлі - просто нереально зручно.

Хто в карпати хоче, "велосипедисти"? Без харду, але на говерлу точно заїдемо.

Може буде комусь цікавий такий квест
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

А каким маршрутом ты планируешь попасть в Грузию?

Майже через усю турцію йде дорога тупо уздовж моря в 50-100м - вона і є головним маршрутом та метою. В єбєня я влітку ще покатаюсь, майже 2к км тупо уздовж теплого моря в жовтні - ахуєть.

Вкладення

• bebj9d.webp
    bebj9d.webp
    13.9 КБ · Перегляди: 63
Мені супер-зручно. На іншому велі так само ріжки поставив.
Але я не тримаюсь за них "як треба".
Тримаюсь під 45 градусів, ріжки в цьому випадку просто як додаткові упори. Схопитись "правильно" за них я не можу фізично бо кут встановлення не той.
Від 45 +- дофіга - тобто від горизонтального, коли я просто закидаю великі пальці на ріжки, до майже вертикального.
+ лежак - боковинами долонь лягаю на руль, пальцями трохи притримую за ріжки( схопитись не можу бо кут не той).

d5abca.webp
djcd4j.gif

Вкладення

• d5abca.webp
    d5abca.webp
    12.2 КБ · Перегляди: 63
eca1fj.webp
e0cgba.gif

На іншому велі отакі ріжки - просто нереально зручні.
Тут ще додаються хвати:
1 - напівлежачий за верхню частину ріжка та/чи загнуті краї
2 - просто нереальний суперхват з нульовим навантаженням на руки - як видно рука не впирається в ріжок й ні за що жорстко не тримається. Ріжки вищі за руль, але випрямитись для зменшення навантаження не виходить, бо до них треба далі тягнутись. АЛЕ якщо до них не тягнутись, щоб впертись в них, а просто легко взяти їх пальцями, то посадка виходить вище й така, що навантаження на руки сильно падає. При рівномірному педалюванні асфальтом, коли ще ноги рівномірно підтримують протидією від педалювання - реально виходить нульове навантаження на руки. Дуже зручно.

Звичайно всі ці нульові навантаження чи псевдолежаки не панацея, але вони й не повинні нею бути - вони дозволяють міняти хвати, перерозподіляти навантаження на різні м'язи, що дуже добре позначаэться на витривалості.

fcdg2g.webp
dgbc8f.gif

Вкладення

• eca1fj.webp
    eca1fj.webp
    11.1 КБ · Перегляди: 56
  • fcdg2g.webp
    fcdg2g.webp
    12.6 КБ · Перегляди: 64
Мене банили за таке. При чому не бал-два, а тупо десять і бан. Але тут чудові модери.

Ах, глянув посилання. Мене банили за те, що кинув посилання на свою тему про велопохід. А тут явний рекламний спам.

Назад
Зверху Знизу