Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
а зачем покупают внедорожники для езды по городу? ))А зачем ты купил горный велосипед для города?
бо у нас в місті по гірше ніж за містома зачем покупают внедорожники для езды по городу? ))

Кто орг? Тема есть отдельная?Я знову з вами, мої друзі.
В це святе алко-свято один чудовий юзер цього форуму з ІД=1 розбанив мене і навіть почистив карму - тепер в мене нуль попереджень за майже 10 років( а їх було більше тисячі). Тепер я знову можу нести свою святу місію з просвіти нубасів( доведення ним, що вони лайно, а не велосипедисти), легкого посилу псевдо-велосипедистів( що насправді є нубасами), легких порад типу "як налаштувати перемикач" напів-велосипедистам, в яких свербить щось заапгрейдити вартістю в гривнях більше за річний кілометраж, та вкрай рідкісних сабжевих суперечок з під-велосипедистами, що хочаб стабільно по вихідних катають.
Нагадую, що з 29 до 7 планується похід в актівський каньйон з полтави. Передбачається нубський темп 100 по трасі в день( 350 загалом) та менше безпосередньо по маршруту з незрозумілим дорожнім покриттям(250 загалом). Пиво, шашель та догляд сумних цікавостей по дорозі( яких ніби дофіга) гаранутються, ****и, яхти - як пощастить, але маловірогідно.
tifo.Кто орг? Тема есть отдельная?

*******, пост унылого оставили а мой грохнули..
но то фигня, это же хф и модеры на хф
а я тут диск тормозной перегрел, теперь как маршрутка тормозю![]()
Неужели можно спалить ротор? Где, как?)))
ну и старый диск кривоват был