Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема для велофлуда

Рано ще.
Закриття сезону завтра. Може навіть вийде його не закривати, а продовжити на наступний рік :р

Меня плюсовая температура уже задолбала: вел после каждой покатухи в ****ище, тормозные диски в ****е (скрипят, визжат), цепь ржавеет. Утомительное дело быть велодрочером.

Сьогодні краще? ;)

Рано ще.
Закриття сезону завтра. Може навіть вийде його не закривати, а продовжити на наступний рік :р
Сьогодні краще? ;)
Херня, днем солнце все испортило. Вот завтра обещают нормуль. Катну в последний раз в этом году, только б придумать куда.

Ты собрался в полночь бухать с великом?

Хз.
Якщо є бажаючі проїхатись так, щоб саме о півночі бути на колесах, то можна.

Сегодня нормуль катнул. Всех с наступающим!

Ну що, всі живі? :D

Рано ты. Небось уже в покатухе с ХТ поучаствовал?

На той час ще ні.
На цей - так ;)

Рік почався з ремонту велосипеда. При чому ремонту в стилі "шаман". Погано це...

живы конечно,кто б жратву поел вместо меня,а выгнать калории я не мастак зимой.

Застудив спину з цими покатухами зимніми. Стали поперек мазати - мала каже, що булки перекачав велом :D

Сегодня было сложно. Столько вел в руках я еще не таскал.

Интересно насколько падает давление на морозе. Накачал 30 писек в 2.25. Наезжая на бордюр так о край ударился, показалось, что покрыха пробилась.

А где катаете?

хотелось сострить,а вышло туповато.

Нарешті сьогодні проїхався. Перший раз після вечора 1 числа, коли я застудив спину.
Ніхера не чищено, а якщо чищено, то херово та вгрузаєш все одно, на перехрестях завали непроїзні найчастіше, розганятись та перелітати треба. Багато взагалі нечищеного. ***ді.

Так чудово гальма гудять по цій погоді. Краще будь-якого дзвіночка. При чому якщо трохи швиденько натиснути, то майже не хапає, а чути чудово.

Так само ніхера не чищено окрім головних тротуарів. Хоча і головні часто не чищені. Наприклад повз стадіон хтз. Ну і завали навалені з дороги.

Ниже -5С и с такими снегами ездить не в кайф :(
И вибрейки в зимний период - безпонту!:D

Мінусова температура робить з отого трохи талого напередодні крихкого снігу тверду поверхню. Тож це плюс навіть.

А я все зі спиною маюсь. Недолікував схоже, знову почалось, ще гірше. Щоправда одежу проінспектував та виявив, що таки з відкритою спиною їздив.

Щоправда одежу проінспектував та виявив, що таки з відкритою спиною їздив.
Термуху купи.

Мінусова температура робить з отого трохи талого напередодні крихкого снігу тверду поверхню. Тож це плюс навіть.
Ага, каток веселый сегодня, 2 раза чуть не передрифтил.

На основе забавный переход есть под жд путями. Иногда там не работает свет и клево ехать в полной темноте на веле, попутно объезжая идущие тела.

вот переход только со светом:

Назад
Зверху Знизу