Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема для велофлуда

По місту звичайно їзджу. Тут і в місті погано їхати бо нечищено, а десь в єбєня - анрил зараз. Хоча я їзджу і в єбєня взимку буває, але погода потрібна відповідна, щоб фізично проїхати хоча б можна було. Але в полях навіть за великих снігопадів в принципі їздабельно бо намітає десь кучугури в 10-20м від посадок, а дороги під посадками та посередині полів чисті.

Мороз то взагалі не проблема. Тим паче зараз то морозу й нема. До -10 то взагалі не рахується. До 20 норм, але треба втеплятись. 30 - теж норм, але ***** мерзне.

Перчатки я юзаю подвійний фліс зараз. Коли холодно - теж подвійний фліс більшого розміру + звичайні робочі перчатки під них пупирками назовні, щоб не заважали. Мінус 30 - гуд.

Спици років 8 ніхто не крутив точно бо спочатку й так було добре, а потім вел перейшов у стан необслуговуваного зимнього. Тож спици покрутити не вийде.
Але я ж і не буду купувати модні - по 2грн звичайні mach сріблясті.

Погодка кул. От тільки ***ді так ніхера нормально й не почистили досі.

Ох, на квітель хз, але от на травеневі свята я полюбасу покачу кудись - мінімум, ну хай буде актівский каньйон, максимум - ужгород. А якщо безвіз буде до того часу, ууу...

Сьогодні, купуючи пиво, як раз на цю тему з продавщицею базікав: якщо холодно й сніжно, то бонус "прикольно", ну і швидче за пішки звичано, якщо через пару днів розтане, як обіцяють, то їзда на велі при наявності скілу це сухі ноги.

Коротше повалив я за добавкою :D

Отож результат:
1 - мікулін blanche - ***ня повністю
2 - мікулін пшеничне - ***ня повністю
3 - бердичів хмільне - гуд
4 - микулін новорічне - загалом прийнятно. Але світле пиво 21/7 не буває - явно і спирту, і якогось підсилювкчу аку додали.
5 - розливне не рахуємо).

Ще у місцевому атб є відносно чудове пиво, стандатне "*******ьке"( насправді їх дохера було та деякі, які не розбомбили, є і зараз). Хз, може зараз буде мало - з'їздж в атб.
с - ніде ніколи не бачив цього пиво окрім одного місцевого атб. в іншим атб його немає

gc - такий вот відгук що до катання на веі :D

Останнє редагування:
Микулін та умать так. А от бердичів гуд. І сватовське те гуд, от тільки я не розумію політики атб що до нього - воно є не у всіх атб. Навіть я б сказав лише в окремих.

Мінус пива в генделі - туди треба йти й там його пити. Загалом є чудове розливне пиво не гірше, ніж в топових генделях.

Що до їзди, то вчора був єдиний напевно день, коли я зібрався їхати та не зміг - сніг просочений водою на межі. Тобто він з одночасно і тримає, і не тримає, валиш як ледокол(хйл) - наїзджаєш, провалюєшся, знову наїзджаєш, знову провалюєшся. Краще стане коли підтане ще більше та сніг перестане взагалі тримати та почне вільно розрізатись колесом. Ну або коли замерзне. Завтра к вечору ніби мороз - цікаво подрифтити можна буде ;).

Я сегодня не выдержал и покатал, судя по Страве средняя скорость 9.8 км/ч. Буксуешь норм и как ни странно, ни разу не ебнулся, даже проезжая здоровые ледянные лужи. Люди реально смотрели как на *****а, но что поделаешь. Понял одно - нужны непромокаемые бахилы для такой погоды.

А пивас клевый Grimbergen, причем что светлый, что нефильтрованный, что полутемный, хоть и бутылки 0.33.

Да якби лише буксовав. Проблема саме в тому, що заїзджаєш на сніг і провалюєшся, і так постійно. Якщо просто стабільно гребеш, то під це можна підлаштуватись, а коли постійно ривками колесо зривається і виростає кочка - ***.
Завтра під вечір ніби вже застигне, а післязавтра підсипле.

Теж сьогодні поїздив. Де чистили нормально, а відповідно снігу мінімум був - ок, але на хтз переважно ніхера так і не чистили, тротуари - широкі, але тупо протоптані стежки зі снігом 5-7см, в який вгрузаєш нереально.
По дорогам в принципі нормально можна їхати, авто розмісили норм, а шар води велосипеду не страшний.

Хто і як дивиться особисто мені пох повністю.

Сегодня вообще клево скилл прокачивать: летишь в ледяной колее с горочки и попробуй наедь на бортик )

На шиповке думаю вообще было бы щикарно, но жаба душит их покупать.

413198156_3_1000x700_velosipednye-zimnee-shipovannye-shiny-schwalbe-smart-sam-velo.jpg

Це - ппц. Але в самопальній шиповці поганого нічого немає, якщо робити з умом. Треба брати покрихи з ендуро протектором та вкручувати бовти в напливи. При чому краще крутити бовти з малою різьбою + гайка, ніж саморізи.

Але в шиповки вкрай обмежене використання - лише по льоду чи вкрай сильно втоптаному снігу, що вже майже став льодом по суті. Інакше шипи або *** непотрібні або заважають.

Я їзджу взимку на звичайній злій широкій резині.

Ох, на квітель хз, але от на травеневі свята я полюбасу покачу кудись - мінімум, ну хай буде актівский каньйон,

а що це таке? насчет безвиза,мой прозноз- не будет.,та и нафик он нужен,купуеш туристичну визу до польщи, та и все,дали вся европа открита...

1 - шенген це дуже муторно, особливо коли не маєш грошей на рахунках українських банків, з яких легко можна взяти витяг, коли не маєш офіційної роботи та зп. Купувати туристичні тури, купу броней задля візи для велопоходу - бредятина взагалі. А якщо питатимеш польську, то польську візу тобі й дадуть, а не шенген. І навіть це занадто муторно.
2 - актівський каньйон . Багато разів там десь недалеко їздив, але жодного разу так і не заїхав. По відстані так норм, щоб на тиждень без напрягу, хоча мені загалом пох куди їхати ;)

Останнє редагування:
не знал,актовский каньон,прикольное наверняка место,спс за инфу...
да нифик той шенген нужен,заехал в польшу по любой визе,а дальше куда хошь бездоком покатил....

Це прямий і чудовий шлях до бану. Мені це точно не підходить.

От вам і всі шипи - сьогодні вже *** не потрібні.

Останнє редагування:
А сьогодні б і не завадили шипи - нарешті наєбнувся :D

На дуже добре вкатаній снігом авто внутрішньодомовій дорозі заклав занадто та переднє колесо зірвалось. Хоча я сам винен бо явно їхав надто швидко для саме того місця.
З шипами цього б звичайно не сталось. Але все одно я на шипах не хочу бо не цікаво виходить.

пс - офігенно сьогодні катати. Сонечко, тепло, вітру майже немає.

Поїхав знову та наєбнувся на тому ж самому місці. Спеціально звернув туди, ну типо взяти реванш, і тут таке :D

Під наєбнувся я маю на увазі це слово в прямому сенці цього слова - тобто не понесло та зупинився чи став на ногу, а тупо уєбався боляче, двома різними колінками бо їхав на цьому повороті в різні сторони два рази.

Останнє редагування:
***, нема дурню спокою. Поїхав та наєбнувся втретє на тому ж самому місці :рл:

во как,сам с собой общаешься,дожились,я сюда захожу редко,тем более зимой,а что тут нового узнаю?...

а проблема в финансах,пока все свои мечты засунул подальше в одну дырочку,
надеюсь,что хоть не дойдет до того,что продать прийдется велик...

Та как же без рассказов tifo, вымер бы раздел. Вот прикладывал бы еще фото/видео своих падений...
Я бы тоже катал, но вылезли опять кашли-***шли. Почистил, смазал велик, купил маску как у Сабзиро, заказал камеру, чтобы фиксировать свои фэйлы (Розетка - *****асы), а здоровье подкачало.

Да я ж колись знімав, викладав, але виявилось, що художник з мене ***овий - тупе відео нафіг нікому не впало бо сумно дивитись тупу їзду чи будь-що інше, а монтажити все, щоб вкласти купу цікавого в один невеличкий ролик, мені тупо впадлу.

Зараз готуюсь до наступного сезону. Чекаю запчастини для вилки. Сьогодні замовив фільтр для води, горілку, що накручується на балон. До цього юзав зовнішню зі шлангом, думав буде зручніше, але величезні котли так і не ставив на неї, а під маленькі підставка у вигляді балону працює набагато краще.
Ще купив динаму зовнішню. Міняти моє чудове колесо з-за динамо втулки влом. До того ж хочу заюзати дві зовнішні динами для збільшення потужності, зробити для них швидкоз'ємне кріплення. Продають ці динами зняті з "європейських" велів дуже недорого, головне палити, щоб відхватити класні - axa, b&m, bosch тощо, бо вони реально класно та безшумно працюють.

Ще треба точно сумку всередину рами.

Ах, і по темі - їздити зараз навіть гірше, ніж по льоду тиждень тому. Втоптаний та відполвірований сніг гірше за лід бо непередбачуваний - нерівномірно слизький. Купа кочок, дуже легко на них зривається переднє колесо, і це реальна небезпека. Загальне погане зчіплення то таке.

Останнє редагування:
Треба напевно знову пневматичну дудку ставити. Зняв її свого часу тому, що вона шугала людей, але як інакше боротись з відмороженими оленями зараз, що ходять посередині і без того вузький тротуарів та не реагують ані на дзвіночок, ані коли гукаєш, я хз.

Назад
Зверху Знизу