Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема для велофлуда

Реклама велосипедов 1890 года:
Злая обезьяна и попугай, в глазах которого боль, страдания и обреченность.

Вкладення

• 1890s_ad_Pope_Manufacturing_Co_3041142.webp
    1890s_ad_Pope_Manufacturing_Co_3041142.webp
    53.4 КБ · Перегляди: 121
Їздити знову стає погано - твердий до цього втоптаний стіг починає розминатись при теперішній білянульовій температурі. Там, де чистили й снігу було небагато та його відповідно добре втоптали, ще норм. Але є багато місць, де чистили погано або не чистили, там шар снігу 5-7см й у нього добре вгрузаєш.
Ох, сподіваюсь прогноз не бреше й вже до вечора температура впаде до 3-4 градусів та ще більше завтра.

А ще зараз явно спекотно їздити. Ідеальна температура для зимньої їзди це мінус 10+-.

А мне норм сегодня покаталось. Да, есть каша, но под ней ровная поверхность. А когда замерзает снег и его ногами утрамбовывают, получается зубодробительная доска, по которой ездить вообще не кайф.

Маска Сабзиро со своей задачей не справилась - очки потеют даже сильней, чем с надетым бафом. Придется катать без очков. Камеру дома вроде настроил по углу, а по факту больше руль и ноги снял.

Нове випробування - розтовчені сніг с піском замерзли та перевторились на суху сипучу кашу, як пісок, який з одного боку забиває протектор, а за іншого заважає контакту колеса з твердою поверхнею. Да й поверхня ця під "піском" льодяна, крива та пойобана.
Чудовий тренажер ця зима - різні доволі екстримальні умови їзди майже щодня.

Ні. Я колхозив та їздив колись на шипах, але відмовився бо їзда стає сумною повністю.

Блин, чо делать с этими педрилами тупорылыми, которые не могут ходить по тротуарам по одной стороне :незнаю:

Нужен срочно **** про велосипедистов и тротуары.
Меня наоборот иногда бесит, что бабки меня пропускают: я ведь выперся на тротуар, нарушил правила, меня посылать надо, а они **** пропускают.
Также на переходах: уже почти остановился, а она **** стоит и не переходит, так и хочется переебать.

Останнє редагування:
З погодою дрочня якась коїться вже тижні два. ВСІ прогнози кажуть мінус, а воно плюс.

В продолжении темы о пешеходах. Полтора часа наз заснял. Полный похуизм:

І не шкода тобі нормальну вилку взимку *****?

І не шкода тобі нормальну вилку взимку *****?
А че с ней зимой станется то? Со снегом грязь через сальники/пыльники больше в вилку попадет?
Да и я все равно ее на велик жены переставлю, а себе чет получше присматриваю )

Хз, хімія зла, мені шкода аморти. Тим паче в мене люмінієві усі.
А так як вилка взимку тупить, а швидкостей, щоб вона працювало, немає - то і *** не потрібна.

Фетті нормально працюватиме взимку, але на велі з нею мені трансмісію шкода :D

Я чет в сторону жестких вилок даже не смотрел, мож и правда стоит глянуть.
На зиму бы еще фэтбайк заиметь, но тогда мне придется жить с велосипедами под забором.

Зістрибнув з бордюра сьогодні - мінус 3 спици. Поряд з одною відсутньою до цього. 9 пар на сторону, 4 з них відвалились, пів колеса висить виходить ;)

Завтра куплю спиц та перезбиру колесо. Шкода, що на велі не зможу поїхати за ними :(

Останнє редагування:
Спици купив, колесо перезібрав, шапку діда мороза купив - до зимового велодня готовий.

Так добре зараз їздити - ноги сухі. А якщо йти, то будуть мокрі.

Ланцюг краще змащувати після катання, а не до - катить і на воді норм, а от стоячи в сараї іржавіє дуже ;)

Меня плюсовая температура уже задолбала: вел после каждой покатухи в ****ище, тормозные диски в ****е (скрипят, визжат), цепь ржавеет. Утомительное дело быть велодрочером.

Купи гараж ©
Якщо вел не мити, то нічим теперішня погода від будь-якої іншої не відрізняється ;)

ну что, с наступающим новым годом!
всех благ вам и вашему велосипеду,не ламаться по пустякам!

Назад
Зверху Знизу