Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема для велофлуда

какие? не оттэти случайно?
LZqgkg

ROCKBROS
хочу взять, но шото дешего подозрительно

кстати вопрос бывалым.
хочу дешего проапгрейдить тормоза. вместо 160го ротора прилепить 203й.. ну или 180й накрайняк.. на механике все это дело:rolleyes:
эффект будет? или не ****ать моск и просто копить на гидравлику?

Ти по рихлому грунту катаєш? Як не вистачає гальм?
Якщо тупо каліпери не тримають диск, то то проблема гальм, а не розміру диска.
Плюс великі ротори чиркають завжди, особливо на вилках.

Гойдалка :D

упо каліпери не тримають диск, то то проблема гальм, а не розміру диска.
трымають. но диски сцка китайские 8й ходят. приходится сильно колодки разводить чтоб не чиркало. вот я и хочу хорошие диски взять и думаю - есть ли смысл в 180х?

Грёбаный сантур таки заставил забороть лень, и достать ребу из пыльного чулана... Мдя, даже не ожидал, если честно, столь разительной разницы :) Сравнивать по работе с рокшоксом, но только XC-30, уже и не хочется.

Пфф, порівняв легені з ******. А сантур це взагалі не вилка, а макет.

Нема у когось 30.9 штиря поюзати?
На купленому велі штир виявився меншого діаметру:рл:. Доки новий приїде хотілося б вже покатати.

трымають. но диски сцка китайские 8й ходят. приходится сильно колодки разводить чтоб не чиркало. вот я и хочу хорошие диски взять и думаю - есть ли смысл в 180х?

Ну так справа у ***ових дисках, а не їх розмірі.
Нормальні гальма 160 тримають достатньо для втоптаних грунтів і тим паче асфальту.
Більше треба коли, наприклад, на ендуро гумі по рихлому грунту валиш - зчіплення із поверхнею більше, гальма малі ротори можуть і не втримати.

Останнє редагування:
Поролонових кілечок на 32 ноги немає у когось?
Сам свого часу дарував з набору бо міняти їх безпонтово, якщо вилка норм та булі пильники нормально тримали. Тепер от потрібні кілечки, купувати з-за них набір якось тупо жаба давить.

А їх не вийде самому вирізати з якого-небуть шматку упаковки? Чи там якийсь особливий поролон?

Не вийде самому вирізати, я намагався свого часу.

До того ж там таки особливий поролон - дуже щільний та з малими порами, 6мл мастила всасує одне кілечко.

Фігово :(
Сьогодні має прибути мастило для демпфера, і полізу у ребу, обслуговувати; а ну, як там пора вже той клятий поролон міняти?..

Якщо кілечки цілі, то не треба нічого міняти. Помий у розчиннику чи фейрі, якщо брудні.

Ну, якщо цілі - то питань нема, звичайно.

Останнє редагування:
а моему велу пороблено, какой то дикий хруст начался в районе каретки, грешу на подшипники, она мне досталась то крепко б.у. в нагрузку к шатунам..

Зніми шатуни, покрути каретку - проблеми підшипників у такому випадку чудово відчуваються рукою.

та вот полезу в понедельник, смотреть шо там и почему..

Назад
Зверху Знизу