Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема для велофлуда

Сенс у тому, що з ними нічого не треба робити. Вони самі по собі мають нормальний захист від бруду та не потребують налаштування, не можуть розкрутитись та роздрочити половину конуса. Їздиш кілька років, потім міняєш. Конусні ж я перебирав на початку кожного сезону. Не такий вже й гемор, але впадлу все одно.

Сьогодні заїзджав на барабан та з першого разу купив ланцюг із замком. Схоже знайшов я нормального диллера :D

Ніхто не хоче в 20х числах від миколаїва чи одесси до ізмаїла уздовж моря проїхатись на кілька днів?

Сенс у тому, що з ними нічого не треба робити. Вони самі по собі мають нормальний захист від бруду та не потребують налаштування, не можуть розкрутитись та роздрочити половину конуса. Їздиш кілька років, потім міняєш. Конусні ж я перебирав на початку кожного сезону. Не такий вже й гемор, але впадлу все одно.

Посмотрю,намного ли дороже выйдут промNovatec -я изначально за меньший гемор))))))
Возьму их наверно!

Сьогодні заїзджав на барабан та з першого разу купив ланцюг із замком. Схоже знайшов я нормального диллера :D

Ніхто не хоче в 20х числах від миколаїва чи одесси до ізмаїла уздовж моря проїхатись на кілька днів?

Сколько ж дней в пути ты хочешь быть? И сколько пробег в день?

Взагалі то от
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Я хочу, але самому пилити в поїзді сумно. Да й побільше народу краще.

Так на око там по прямій кілометрів 220. Реально вийде процентів на 70 більше напевно. Дні за 4 нормально абсолютно без ніякого напрягу проїзджається бо часу для їзди виходить по 12 годин в день - достатньо, щоб не топити, розминати ****, купатись, хавати мороженки та інше.
Він теж 5 днів закладає максимум.

Останнє редагування:
podborka_vecher_18.webp

2 Shulman: контагдэ рулять! :клас:

Потестил самозаспицованное на коленке колесо - ну ничётак вышло, пришлось только останки восьмрки (~3 мм) поправить. Не ожидал, если честно, что колесо на 36 спиц будет настолько заметно жестче, чем "стоковое" на 32: ******ей буквально все щепочки на дороге ощущаются теперь! :)

2 Shulman: контагдэ рулять! :клас:

Потестил самозаспицованное на коленке колесо - ну ничётак вышло, пришлось только останки восьмрки (~3 мм) поправить. Не ожидал, если честно, что колесо на 36 спиц будет настолько заметно жестче, чем "стоковое" на 32: ******ей буквально все щепочки на дороге ощущаются теперь! :)

36 спиц это на найнерах?

В чем прикол?

на підвісі різницю між 24 та 36 не чути ;)

Это на 26". А "прикол" - в центнере с гакком на тот момент моего веса, бо менять по три-пять спиц за сезон запарило :)

Может это не с центнером веса проблема, а с паршивыми спицами?

свеженькое видели?

Пфф, а що тут особливого. Я ще місяць назад вже у двері єблана в'їхав цього року.

видел видео, где велосипедист тоже въехал в дверь, так его водила еще и побил за это

А чего удивляться - велосипедист-то ехал на велосипеде со стальной рамой, водитель подумал, что велосипед "барабашовский" и решил побить велосипедиста. Всё просто.

Че то тормоза "свистят". Колодки поменять может ? Или в чем может быть проблема ?

Колодки поменять может ?
Тормоза дисковые? Если да, то у меня начинало "свистеть" именно когда колодки стирались до такой толщины, что по ротору начинало затирать пружинку, что их разжимает :)

Останній шанс на одессу. 18 старт з одесси, поїзд відповідно 17.

upd
19 старт з одеси

Останнє редагування:
Если ободные тормоза то обод загрязнился.

Наждачной бумагой немного потри обод, только не переусердствуй, буквально 3 раза проведи по нему поднажав. А потом тряпкой со спиртом протри хорошенько.

Да ну ободные. На них еще кто то ездит ?

Назад
Зверху Знизу