Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема для велофлуда

Та не... я думаю,не в сопротивлении воздуха вопрос. А именно баланс массы по осям.
Не зря же баварцы из BMW распределяют массу автомобиля в соотношении 50/50 !!!))))Точнее,это считается идеальный вариант!

Та не, фишка BMW в том, что они до сих пор все машины делают с задним приводом.

Как и Мерседес.

Та не... я думаю,не в сопротивлении воздуха вопрос. А именно баланс массы по осям.
Не зря же баварцы из BMW распределяют массу автомобиля в соотношении 50/50 !!!))))Точнее,это считается идеальный вариант!

Пох тим вісям повністю. Вдесятеро перевантажиш підшипники - може на одну десяту процента в них втрати й збільшаться, які є напевно найменшими втратами у велосипеді. Деформування рами, напевно, навіть більше зжерає, не говорячи вже про ланцюжну передачу.

Правильна геометрія, а відповідно й посадка + правильна жорсткість рами - от і все.

Пох тим вісям повністю.

Та не пох.. Уже задней втулке пришел пи... Рычит,аж жопой чувствую!))) Перебрать надо,или новую...
Кстати,кто посоветует более-менее нормальную втулку? Не на промах,ибо дорого! SRAM 506 вроде неплох...но около косаря задняя стоит!

Хотите верьте,хотите иронизируйте,но теперь вел катит,как скаженый!!! По-ходу центр тяжести сместился на переднюю ось,распределение массы тела более равномерное. Вот и все! А нет...еще грипсы поставил новые,эргономичные,SRAMовские,красивые,удобные))))))) Но это фактор,думаю,не при чем)))
Так что,кто хочет дать своему байку новую жизнь,попробывать что-то новое ---- экперементируйте!!!
И будьте аккуратны)))) Всем мир!)))

Вынос ни при чём. Я щитаю накат дали новые грипсы.

14332719644943.webp

а те що продаван без рейтингу не насторожує?:D

Продаван таки виявився кидалою.
Ніби відправив, надав стандартний міжнародний трек, але він виявився фейковим. Таке насправді буває так як усе, що містить літієві акуми, відправляють партнерами з інших країн і для спрощення логістики не задрачуються треками. У мене не раз було - це норм.

Вчора прислав повідомлення, щось накшталт "дорогий покупець, вибачаємось за затримку з відправленням та згодні зробити знижку 4$. Відкривайте диспут". Увесь прикол в тому, що диспутів можна відкривати за закривати багато, але диспут, за яким був рефунд, вважається остаточним - ну типо ситуація владнана, ордер одразу стає закритим та претензії висувати вже неможливо.
Тож дурні, що можливо повідкривали б диспути та запросили частковий рефунд, в результаті отримали б назад 4$ з 22 та ніякого товару.

Сьогодні ордер заморожений, алі працює з селером. За три дні рефунд, якщо селер не надасть доказів чесної обробки замовлень.

Так що бачиш - нічого страшного в нових баригах.

пс - піду зараз нову рацію шукати. До тієї вже тангенту та додаткову 771 антену взяв, котрі мені без рації *** не потрібні :D

Останнє редагування:
Да пох якось. Усі "втрати" - тиждень, на який нова рація прийде пізніше.

Коротше взяв ще одну. За реальну ціну вже правда.

пс - за всім відомим законом зараз точно з тим китайцем повирішують та виявиться, що він просто набухався та своєю невдалою англійською висловив не те, що хотів, а посилки нормально відправив. І з'явиться в мене нова тема на хт :D

Останнє редагування:
А як же білий та чорний матовий?

Да ну ти порівняв "фірмовий" та самопальний порошок чи малярку десь на ссаному сто :D

Ну... Із самопальною маляркою, звісна річ, ніяка "фірмА" не посперечається. Там і до 30 "попугаїв" може сягнути :D
Достатньо лише трохи скіпідару у підгузну пропитку сідла додати - і вєл полетить бруківкою, наче жар-птиця! :D :D :D

Отаке сьогодні

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Каретка з "трещоткою" - при обертанні відчувається циклічне пластикове "клац-клац-клац". Схоже на пластиковій проставці пази чи виступи, ну і відповідні на чашці. Заважати при педалюванні вони звичайно ж не можуть, швидко зітруться, але питання "нахуа?" мені не дає спокою.

пс - чорне то звичайна рульова на промах за 11 баксів. Проми несиметричні та товсті, тож можливо навіть радіально-упорні.

Так, ніякі клац-клац при обертанні шатунів не відчуваються взагалі. Клацання 100% пластикове та абсолютно циклічне, кожні 1.5 паза на чашці - тож це зроблене спеціально. Питання "нахуа?" мене не полишає.

Останнє редагування:
У мене було колись два рулі на велі - для різних хватів. І гальма 3шт - 2 диски основні та задній вібрейк на другому рулі :D

Все , поїхав.

помню по детству к всяким орленкам и тп присобачивали руль от какого нить газона.. ото была хохма:D

Назад
Зверху Знизу