Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема для велофлуда

Хеллоу :)

Всілякого сьогодні з десяток приїхало, на вел лише отаке. Ковпачки на ніпеля замовляв одну пару - приїхали дві. Я б 10 тому китайцю поставив, але не можна :)

Стільки смачних шняг у дорозі, побалували трохи швидкою доставкою, а тепер знову дрочать по місяцю :(

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

***, щось проєбався я з хомутом підседілу. Виявилось розмір на ньому це його фізичний розмір, а не розмір підседільного штира, під який він. Тобто на мій 34.9 підседіл треба 38.5 або навіть 40( треба вточнити), що є діаметром рами у місці хомута.
Тепер в мене два червоних лівих хомута під 30.6, 31.8 підседіли. Треба комусь? Один на фото, інший з ексцентриком.
Колпачки бы на нипеля парочку купить если лишние

Останнє редагування:
Отаке сьогодні приїхало.
Дзеркальце хз чи буду ставити, купив, там подивимось.

А у коробочці....
З цікавості розібрав швидче, ніж вімкнув. Усередині добротно зроблено, від китайського ноунейму з барабану дуже відрізняється. Акум та плата у пазах на резинових ущільнювачах, динамік прикручений, а не залиті соплями, все на роз'ємах, холдер картки пам'яті з фіксатором. Динамік на підвісі, басить ахуєть як. З однією чи двома катушками хз. Хоча акум могли б і більший всунути, місце є. Подумаю над його заміною згодом.

Останнє редагування:
З цікавості розібрав швидче, ніж вімкнув.
А що то воно є? Програвач з вмонтованою колонкою?

А люстро має бути гарне. З аналогічним, але краплевидної форми вже третій рік катаю. Дуже зручно кріпити хоч зліва, хоч справа, хоч наверх, або й наниз - тоді воно не заважає триматись руками за роги. Моє краплевирної форми, але оце, що на фото, як на мій смак, має бути зручніше.
Якщо не секрет, скільки воно "там" коштує, якщо перерахувати на наші папірці? У приват.

Так, портативна колоночка. Вміє грати з мікро сд та лінійного входу. Ну і виконана у форматі зручному для використання на велосипеді. І рубить знатно. Раджу для покупки.

Я знаю, що воно круте, але у мене в торці руля блималки, треба якось сумістити. Взяв за 2.5 бакси.

Колпачки бы на нипеля парочку купить если лишние
Ну виходить 2 зайвих. Забирай за пиво. Тільки не зараз. Дні через два.

Останнє редагування:
А що то воно є? Програвач з вмонтованою колонкою?
В первую очередь это блютуз проигрыватель. Хотя умеет и с карточки, и со шнурка.
Более того, там и микрофон есть, поэтому можно говорить в режиме хендс-фри, как в автомобиле прямо на ходу. И звонок на телефон точно уж не пропустишь.

Вещьч! Динамик когда направлен на тебя, звука хватает аж бегом, несмотря на то, что мелкая такая хрень. Мне было просто удивительно, насколько она может быть громкая, при таких маленьких размерах. При этом - достаточно качественная. Не сипит, и низа кое-какие есть.
Причем, в отличие от наушников - безопасна, поскольку улицу слышать не перестаешь. У меня таких две, собственно у меня и у супруги. Покупал здесь, в Харькове. В посылке понятно дешевле будет.

Вот как-то так она стоит у меня:

attachment.webp

Вкладення

• velomusic.webp
    velomusic.webp
    170.3 КБ · Перегляди: 242
Останнє редагування:
Ещё и блутуз? Ого :)
Ну, если кто полюбляет музычку на ходу, то штука хорошая. Я с "жаброй" в ухе езжу, так что звонки тож не пропускаю. А поскольку она молчит, пока никто не звонит, то и дорогу тоже слышно отлично :) Вот в авто мне музыку слушать нравится, а на веле - чего-то совсем не тянет.

БТ гарнітура.

В моїй колоночці БТ немає. Коли обирав думав й дійшов до того, що не потрібно воно мені, буду лише задрачуватись зайвий раз. А так накидав на картку музики дохера й на пів сезона вистачить без повторів.

БТ гарнітура.

В моїй колоночці БТ немає. Коли обирав думав й дійшов до того, що не потрібно воно мені, буду лише задрачуватись зайвий раз. А так накидав на картку музики дохера й на пів сезона вистачить без повторів.

Хм коробка и внешний вид у меня такие же. Видимо просто более дорогой вариант

Нарешті сьогодні проїхався після більш, ніж тижневого утримання.
Колоночку на тій резинці нормально вийшло закріпити лише на рулі так, щоб нижнім кінцем вона впиралась в рубашку троса на виході з манетки. Інакше з-за вібрацій її перевертає вниз( закони фізики не надуриш). До того ж у руль віддає. Думаю пришити карман на сумочку на рамі біля руля. Ну або просто хомутик з липучки.
З музикою добре, можно тепер ланцюг не змащувати та мертві підшипники в педалях не міняти - не чути ;)

Дурних грошенят трошки звалилося( ну не зовсім трошки й не зовсім дурних насправді, але все одно...) і купив я мокрий моторекс для ланцюга, зелені моторексівські соплі(хйл), знову таки моторексівський силікон для змащування ніг вилок. Схоже вони з додаванням золота та діамантів.

Скупався та ледь збіг від чувака з синдромом пошуку друзів.

***, знову *****ий таксюк бортанув дзеркалом по рулю. Раніше якось не траплялось, а в цьому році вже втретє.

Колоночка на клеммовом соединении держится за руль?

Два перших рази мене бортанули ще зі старим рулем.

Колоночка на клеммовом соединении держится за руль?

Ні, звичайною резинкою. Сама по собі правильний циліндр з протектором на резиновому корпусі. Зручно в руці лежить, бігати з нею можна.

Але є подібні й з повноцінним кріпленням.

Доречі, купив я її за 14 баксів у продавця з десятком продажів. Напевно репутацію набиває, так 22+ коштує. Все ж ескроу рулить - можна купити у такого от нубо-продавця без репутації та не боятись.

Останнє редагування:
Доречі, купив я її за 14 баксів у продавця з десятком продажів. Напевно репутацію набиває, так 22+ коштує. Все ж ескроу рулить - можна купити у такого от нубо-продавця без репутації та не боятись.
Я думаю все проще. За 22+ - полноценная, та что с блюпупом. А эта стоит 14 баксов именно потому, что обрезанная по самые яйца ;)

кейс для акумів в когось є зайвий? 2*18650. І купити собі Саньо 2600 бажаючі? А то є 6 шт, а мені пари вистачить

Я думаю все проще. За 22+ - полноценная, та что с блюпупом. А эта стоит 14 баксов именно потому, что обрезанная по самые яйца ;)

Справа ж не лише у наявності бт. Різні є, є і по 10 з бт, але хз як вони грають. Думаю ***ово.
Да і навіть дві однакові візуально можуть бути разніми всередині. Сам маю дві інші колоночки абсолютно однакові - електроніка та динамік абсолютно різні, якість музики теж дуже різна.
Саунд цієї мені подобається.

Назад
Зверху Знизу