Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема для велофлуда

Есть ли хорошие магазины с сайтом
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
- нормальный магазин. Брал там пару раз запчасти. Только некоторые вещи в нём могли бы быть и подешевле. Кстати, на сайте цены ниже, чем в реальном магазине. Но если продавцу сказать "мне надо вот эту штуку, я её видел на вашем сайте за столько-то грн., то вам её и продадут за ту цену".

- Велопланета.

Ну и вот кто-то ссылочки собрал

Люди, кто здесь есть с алексеевки, ПП или центра для совместных покатушек по городу?

А я вчера по Сумской ездил. Почему-то на каждом перекрёстке на красный свет попадал :( Ехал от метро Университет (стекляшки) до поворота на Кернес-штрассе.
И на каждом перекрёстке как только подъеду - красный включается.

буває
я от тільки з м пушкінської до хтз їхав майже також
мав багато часу й вигадав ще одну важливу тему "а чому у всіх...?".зараз поститиму.

додано
а ще бачив як двоє малоліток загрилися на чувака на чомусь дуже схожому на дорожник/міський - я їхав позаду й було бачити лише велику раму й вертикальну посадку.було це якраз за мостом біля велозаводу.а потім,якщо їхати у сторону хтз,постійно невеличкий підйом.
так от,виїхали вони за ним з-під мосту,загрилися й почали переслідування.педалили сильно,а він спокійно їхав навіть не помічаючи їх.так довів я їх до кіоску з морозивом навпроти турбоатому - вони його так і не наздогнали.

Останнє редагування:
буває
я от тільки з м пушкінської до хтз їхав майже також
мав багато часу й вигадав ще одну важливу тему "а чому у всіх...?".зараз поститиму.

додано
а ще бачив як двоє малоліток загрилися на чувака на чомусь дуже схожому на дорожник/міський - я їхав позаду й було бачити лише велику раму й вертикальну посадку.було це якраз за мостом біля велозаводу.а потім,якщо їхати у сторону хтз,постійно невеличкий підйом.
так от,виїхали вони за ним з-під мосту,загрилися й почали переслідування.педалили сильно,а він спокійно їхав навіть не помічаючи їх.так довів я їх до кіоску з морозивом навпроти турбоатому - вони його так і не наздогнали.

:confused:***... меня все мучает один вопрос: ты какой национальности? по твоему украинскому языку складывается мнение, что какой то узбек выучил украинский и теперь пытается на нем говорить.

напиши це ще раз
я багато разів вибачався за цей суржик,але поки що я не можу краще.українською користувався лише на не числених уроках української у школі,що було давно.

доречі,а відредагуй мій попередній пост - подивимось чи насправді все так погано,чи аби ляля

клонов нужно отстреливать...

я вообще не допер что это за слово - загрилися О.о

в задротські онлайн ігри не грав точно ;)

все набагато простіше - від англійського agression :)
поїхало масово з л2 - саме там з'явився у танків скіл з такою ж назвою,що провокував ціль атакувати себе.потім потихеньку розповсюдилось на будь-які атаку чи навіть якісь погані наміри - починаючи від агресивного монстра,що вирішив тобі наваляти,коли ти пробігав поряд,й закінчуючи звичайним прищавим малоліткою,що доєбався у чаті.
у іграх подібні скіли звичайно були й раніше,але такої логічної,простої для розуміння й зручної для використання назви не мали.

Останнє редагування:
все набагато простіше - від англійського agression :)
поїхало масово з л2 - саме там з'явився у танків скіл з такою ж назвою,що провокував ціль атакувати себе.потім потихеньку розповсюдилось на будь-які атаку чи навіть якісь погані наміри - починаючи від агресивного монстра,що вирішив тобі наваляти,коли ти пробігав поряд,й закінчуючи звичайним прищавим малоліткою,що доєбався у чаті.
у іграх подібні скіли звичайно були й раніше,але такої логічної,простої для розуміння й зручної для використання назви не мали.

точно-точно она сцуко агрессивная.

****,задрала погода,забыл,когда я на велике выезжал,все время дождь или некогда(((

Да ладно, норм погодка - выезжал от Научной в 18:20 - добрался до Новых Домов ниразу не изговнявшись :) Около Харэнегро встретил паренька на Мангусте, пока ехали до кинотеатра Киев - обсудили новости урагана на ХФ :)

ХФ, сцуко, популярен :-)

а вот вам велосипедный экстрим :)

вот еще экстрим

p4pb6545344.webp

:ги:
Марина: хотя во время велосипедной дороги на работу в рот мне залетела муха, я все равно продолжаю настаивать, что приоткрытый женский рот - это ****уально. (с) Башорг

Да... Люблю я лето, жару... Но это же просто пиппец - после каждой поездки одежду можно выжимать... Благо, на работе душ есть - спасает весьма-весьма :клас:

Останнє редагування:
может по тротуарам кататься? и не поспешишь толком, и в тени едешь :)
хотя сегодня видел у струи зеркальной выкосили деревья, п*ры :(

Назад
Зверху Знизу