Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема для велофлуда

Купив карбонієвий руль з ріжками. Чекаю тепер, коли доїде.

Дуже хотів купити цільний руль+винос, але на нього ж ніфіга не повісиш з-за некруглої форми біля виносу.

Так само не залишаю надії проїхатись до ізюму уздовж донця дні за три. Чекаю бажаючих.

Останнє редагування:
Кто утром ехал на веле, как вам реки и внезапные ямы под водой?

Отаке сьогодні приїхало

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Вчера впервые в этом году (из-за длительного вынужденного перерыва) выбрался к культовому для велосипедистов Х.О. объекту - Меловой скале, что между сёлами Чепель и Протопоповка. Заодно это была и первая, после того же перерыва, поездка 100+ (была, правда, уже 115, но то не в счет, так как там планировалось проехать до сотни). Пару фото из поездки в прицепе (ни один гриб в процессе съемки не пострадал :)).
Уже возвращаясь, в Балаклее стал свидетелем интересной сценки: велосипедист тянул на буксире скутер, причем - довольно живенько, как для того района Балаклеи :) С одной стороны - явное нарушение ПДД, запрещающее буксировку двухколёсных ТС, а также буксировку такими ТС. Но с другой стороны сама ситуация выглядела настолько жизнеутверждающе, что места негодованию просто не осталось! :)

Итого - 141 км по всяческой перечечёнке. Для Tifo - на "хардтейле" GT ;)

Случаем карты поездки для навигатора не завалялось ?

напиздил болтиков для шипов:ги:

peYJ1_s6e4E.jpg

качество небо и земля:D

Є різні сталі, але загалом чим твердіша, тим крихкіша, більшістю використовується компромісна "середина" із нахилом у потрібну сторону.
До того ж шліци під крестову вікрутку чудово злизуються перетягом, викрутками не того розміру чи просто ***овими з неправильним кутом сходження шлиців.

Ага, слизанные шлицы на левом шурупе красноречиво свидетельствуют о качестве :ги:

шлицы мелочь в сравнении с резьбой, и эти длинее на миллиметр-полтора, что благоприятно сказывается)

и ваще, ты смотри на количество этих болтиков! главное - бисплатно!)

Останнє редагування:
шлицы мелочь в сравнении с резьбой, и эти длинее на миллиметр-полтора, что благоприятно сказывается)

Ага, длиннее, вот и будут тебе через стельку давить...

и ваще, ты смотри на количество этих болтиков! главное - бисплатно!)

Ты их как расходники, насыпом взял?

З.Ы. Меня Тифо не кусал :-)

З.Ы. Меня Тифо не кусал

а меня походу покусал, сорвал вчера обе резьбы на выносе.. теперь либо длиннее болты вкручивать и поверх гайку, либо пропиливать паз и сунуть внутрь все ту же гайку.. ну или вынос менять

Нарешті поліз на алі купити павербанк на заміну пройобаному. ЖПС треккінг висаджує мій телефон за годин 10 до 25-30%, і далі краще не вийобуватись так як хз як ті китайфони міряють. Коротше треба підзаряд, якщо цілий день трекати. Я вже мовчу про більше одного дня.
Поліз на алі та купив...
... ще одну фару :D
Прикинув так, що навіть ноунейм 4*18650 коштує мінімум 12-13$, а ліхтарики відносно нормальні з батареєю з тими ж 4*18650 по знижками 20-25.
Так як я вже зробив перетворювач 8.4->юсб для батареї теперішньої фари, то як би готовий павербанк мені й не треба - батареї достатньо.
Плюс тепер в мене буде дальнє світло :р

І екстендер купив. ***, 16 баксів, але ж виглядає супер модно, да й ліхтарики будуть вперед світити, а не трохи вбік, як зараз висячи на рулі.

Останнє редагування:
Ну майже таке, але для руля :D

HTB1PWf4HVXXXXaHXXXXq6xXFXXXy.jpg

Пам'ятаєте оті "чудові" педалі, що я купив у китайців? До люфту в них додалась ще смерть маленьких підшипників з боків. А я вже на каретку думав.

Останнє редагування:
Так, ну що всі вже в курсі, як я сьогодні покатав? :D

Я б навіть сказав ****ець :D
То на фото воно хоть у вилці тримається, по факту половина спиц вилетіла та обід туди сюди бовтається відносно втулки. Ах, ну й обід погнутий всраку та у двох місцях лопнутий :р
Мене більше вилка цікавть. Зовні норм, ноги, штані, ходить норм. А от шток трішки повело вбік. Насправді трішки, хз, сподіваюсь, що натягом при встановленні виносу поступово вирівняється. Може вручну допоможу.

Останнє редагування:
бідолашний тіфо:ги:

а я вчера наконец то испытал велотрусы с памперсом, круто, ****:D

Тифо бьёт рекорды везучести :-)

Кстати, обод визуально сильно поломан? Если нет - можно сделать зеркало с стильной рамкой, смотрится интересно.

Назад
Зверху Знизу