Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема для велофлуда

Дерево має неповторювану структуру, що робить неможливим повторення характеристик рами. Їздити на такому просто небезепечно.

Дерево має неповторювану структуру, що робить неможливим повторення характеристик рами. Їздити на такому просто небезепечно.

Уважаемая ТИФО! Я уверен, что Вы прекрасная девушка, но может Вам лучше обсуждать рецепты борща, а не прочностные характеристики дерева? За 8 дней этот велосипед проехал 428,3 км. А две недели до этого катался без велокомпьютера :)

Это пробег за восемь дней.

Вкладення

• 0463.webp
    0463.webp
    34.7 КБ · Перегляди: 78
1 - :D:D
2 - на моєму люмінієвому велі більше на одометрі, тож він крутіший.

Лично меня "вибряки" устраивали всем, пока не сел на вел с гидравлическими дисковыми тормозами Обратно не хочется.
Вот это меня и настораживает. Как попробуешь что-то хорошее...так и манит...еще и еще...))))
А если по-делу,ви-брэйки на хороших колодках тоже супер! При экстренном торможении, у меня становиться как вкопанный!!! Еще и по весу они выигрывают!!!

Ехал с работы - настиг вот такой лисапед.

7fa4dd98d34b.jpg

А у этого - гальма где?!)))

Поїздили вчора. 75км на одометрі, погнутий руль, мінус блималка у нього в торці, зірвані різьби в замку гріпси, глибоке розсічення на мізинці - зачіпів ріжком парканчик. Плюс в двері авто в'їхав. Трохи загальних синців та подряпин, вилка, колесо візуально цілі, працює норм, але якщо її відпустити, трохи забирає в бік. Селюки ****ие(хйл).

Останнє редагування:
бідолаха:ги:

***, за день синці посиніли - виявляється дохера їх, на мізинці тріщина.
Край руля хз як рівняти, 1см, який ріжок відігнув, спилю ***. Блималку пофіксив.
:)

Руль впринципі давно хочу довший, навіть без ріжок відчувався закоротким, ріжки сантиметра 3 зхавали, тут ще підпилити прийдеться 2см - точно треба нарешті брати. Ось думаю брати карбоній китайський чи ***.

Останнє редагування:
А їде хтось в соколове в неділю?

Тоже упал на асфальте сегодня. Колесо в ямку попало и руль вырвало с рук. Ну в принципе ниче так, удачно. Ногу только подрал. И перчи. Если бы не они, то руки стер бы :(

Был сегодня на Центральном рынке, наткнулся на палатку с велобарахлом. Не смог удержаться - приобрёл "замок" за 12 гривен :) Интересно, чем он отличается от "фирменных", продающихся в веломагазинах? Приеду домой - буду со штангенциркулем играться..

aa57d4b96bce.jpg
9839715d229f.jpg

разложился вчера в контактах первый раз.. вот что значит стартовать с поворотом упершись колесом в бордюр) из потерь - вырваный напрочь болт шипа в тапке:D

На який ланцюг?
КМЦ та СРАМ по 40 продають. Срами в мене більше ланцюга ходють - тобто ланцюг помирає, а на замку випрацьовки ще й не видно. Кмц окремо я ніколи не купував, але ті, що йдуть комплектними до ланцюгів, помирають разом із ланцюгом, який сам по собі доволі швидко помирає.

разложился вчера в контактах первый раз.. вот что значит стартовать с поворотом упершись колесом в бордюр) из потерь - вырваный напрочь болт шипа в тапке:D

Говорил тебе - купи хфырмовые шипы и не парься :)

Тётка-продавщица утверждала, что и на девятириковую и на восьмириковую подходит :)
Меня цена смутила, смотрел на сайте "Пилигрима" - цена от 40 до 82 грн. Я так понимаю, что девятириковая цепь уже восьмириковой, следовательно замок тоже должен быть тоньше? Нужно мерить..

6.70 та 7.10

На 7-8 типо універсальний ланцюг бо касети х8 робили з розрахунком, щоб безболісно замінити трещотки. Всі трещотки мають однакову відстань між зірками, нові "касетні" втулки розробляли з розрахунком, щоб мінімальна х8 касета мала такий само крок перемикача, як на трещотках. Тоді перехід від однієї системи до іншої можливий лише заміною втулки зі збереженням перемикача та манетки.

8 ланцюг в 9 касету не влазить точно( мається на увазі, що сильно чіпляє сусідні зірки - неїздабельно).

Останнє редагування:
у меня с каждой новой цепью добавляется замок в заначку:ги:

А які це ланцюги із замками? Кмц та срами? На перші я давно забив бо лайно. Може топові моделі й норм, але так як коштують не менше топових брендових - ***. Срами останнім часом щось споганились дуже, роз'єбуються вкрай швидко. Вирішив спробувати шиману.

Назад
Зверху Знизу