Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема для велофлуда

***, надивився мувіків авідівських та вирішив прокачати гальма як там. До цього авіди не качав. Мало того, що ці **** для гальм, що використовують вкрай їдкий дот4, не зробили нормальних штуцерів, як на авто та мото, для зручного приєднання до системи при прокачці, та кожне під'єднання супроводжується витоком доту, так і в мувіках ***ня якась. Кілька разів дрочився - ***. Зробив "по-простому" - один відритий бачок зверху, один знизу та важелем гальма качаю трохи перетискаючи знизу трубку зливу - все ок з першого разу.

Зробив "по-простому" - один відритий бачок зверху, один знизу та важелем гальма качаю трохи перетискаючи знизу трубку зливу - все ок з першого разу.

как на вазовских и ваще советских ведрах:ги:

с хаесами та же беда:D

но перекачивать буду как поршня в калипере поменяю

сколько будет стоить поменять обод? обод нужно не очень китайский, хоть немного поездить. Короче, ПОСОВЕТУЙТЕ ОБОД, 29 КОЛЕСА ПРИМЕРНО 300 -500 ГРН

thumb.png

Где покупал грипсы?
Тоже хочу такие, а то на длинных дистанциях пальцы немеют.

А в идеале, вообще, было бы хорошо купить такие:

velo_1395346067.JPG

Никто такие в продаже не встречал? Желательно в Харькове, чтоб перед покупкой можно было пощупать.

Где покупал грипсы?
У китайців звичайно.
На ХТ барижки продають точно й мої, й ті, що ти хочеш.

Але ті ріжки на них для понту. Виглядають так, цікаво, але використовувати їх як ріжки неможливо бо вони дуже малі. Да й взагалі анатомічні гріпси дружать лише з великими ріжками з хватом вище гріпси щоб резиновий задник не заважав.

Я обговнив можливість використання їх як ріжок, але все ж залежить для чого вони йому. Якщо для понту та захисту рук - норм.

Сантиметра три? ;)

Вообще говоря, вот эти двухсторонние короткие рожки достаточно удобны для бокового хвата за торцы руля - потому и приобрел в свое время... Не учел только, что зеркало не даст нормально взяться за руль левой рукой.

Вообще говоря, вот эти двухсторонние короткие рожки достаточно удобны для бокового хвата за торцы руля - потому и приобрел в свое время... Не учел только, что зеркало не даст нормально взяться за руль левой рукой.

вот-вот!! а я частенько так езжу, ток пока без рожек, мне здоровые оленьи нафиг не нужны:D

Але ті ріжки на них для понту. Виглядають так, цікаво, але використовувати їх як ріжки неможливо бо вони дуже малі.

Звучит убедительно.
Спасибо, что отговорил от бессмысленной покупки.

вот-вот!! а я частенько так езжу, ток пока без рожек, мне здоровые оленьи нафиг не нужны:D

+1 Тоже часто хватаюсь руками за торец руля, не смотря на то что там нету рожек.

Подскажите, есть ли вариант качественно перекрасить вилку, возможно кто-то занимается таким? Или получится колхоз в любом случае? Просто есть вариант купить по сладкой цене, но цвет ни в какие ворота не лезет.

Звичайно. На сто з малярками нормально пофарбують та висушать без пилу. Підготувати краще самому. Фарба видаляється спеціальною змивкою, але купувати треба ЛИШЕ нормальну імпортну.

І фарбуй у цікавий колір, а не чорний чи білий. Якщо вже фарбувати з нуля - зроби стильно та унікально.

Вернусь к теме про обод. Подскажите пожалуйста, если я угробил обод, спицы на него тоже покупать или можно старые поставить? Я знаю что у меня обод 29 на 32 спицы Alexims md 19, мне нужно такой же искать? И еще, что то не найду цену на него в интернете, знать примерно какой покупать чтобы не хуже.
Ни и еще, может посоветуете где купить лучше 8-)

Останнє редагування:
спасибо, очень интересно на сайте, если нажимаешь без наклеек одна цена, если клацаешь с наклейками, то другая )))

Ну че, коллеги, принимайте и меня в ваши велоряды.
Купил сегодня:

attachment.webp

Сильно много ездить не собираюсь, поэтому брал в основном руководствуясь размером, т.е. складной. Ну и попроще - педальный тормоз / 3 передачи.

Вкладення

• lisaped.webp
    lisaped.webp
    106.6 КБ · Перегляди: 146
А зачем нужны рога на раскладном ситибайке?

Назад
Зверху Знизу