Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Україна не діє досить швидко, щоб запобігти фінансовому краху. Керуючий директор ЄБРР в країнах Східної Європи та Кавказу Френсіс Маліж радить почистити український банківський ринок від нечесних гравців, реформувати "Нафтогаз України", а також зробити чесними правила гри в економіці, щоб привабити міжнародних інвесторів. Для втілення цих змін, розповідає Маліж, український уряд має дуже обмежений час.
Я думаю это также вопрос времени, но сейчас я писал о справке из военкомата для всех мужиков от 18 до 60 лет от роду![]()
а не с 20 лет?Не нужна такая. Законы здесь https://www.kharkovforum.com/showpost.php?p=49619843&postcount=3530 я уже приводил
Максимум если будет внутреннее распоряжение будут проверять у тех, кто может быть срочником - от 18 до 25, а когда вступит новый закон - от 18 до 27, хотя закон принят естественно с нарушением.
Я думаю это также вопрос времени, но сейчас я писал о справке из военкомата для всех мужиков от 18 до 60 лет от роду![]()
а не с 20 лет?
А это мы узнаем только когда опубликуют закон за который они проголосовали
Нардепы ж и сами не знают за что голосуют. Им пофиг, кто читает?
Вот я тему создал - явный пример их *****изма
https://www.kharkovforum.com/showthread.php?p=49621135#post49621135
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Конечно же по 16. В четверг во всех обменках.Вот интересно, "единый рыночный" это тот, что по 16 или тот, что по 21?
Сам то как думаешь?"единый рыночный" это тот, что по 16 или тот, что по 21?
Сам то как думаешь?
У Національному банку повинні до кінця січня визначитися, що робити з найбільшими банками, які зазнають проблеми з капіталізацією. Погоджувати процес рекапіталізації системно важливих банків повинні з МВФ. Основна дискусія зараз відбувається довкола майбутнього банків «Надра» і «Дельта», які поки не можуть виконати узгоджених з НБУ планів щодо докапіталізації. Теоретично, «Дельта» потрапляє під програму державної рекапіталізації. Тоді як «Надра» повинні рятувати акціонери. Однак взаємні кредитні зобов'язання двох банків роблять їх порятунок неможливим.
может забухали?Кстати, что-то из два по сто в один приватбанк так никто и не отписался, а интересно же.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.