Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема для обсуждения курса гривны, доллара, банков (БФ) - Part 2

Пока, вроде бы, не требуется. Видимо, прощупали почву и быстренько опровергли.

внезапно обеспокоенность из "Голоса Америки"

Україна не діє досить швидко, щоб запобігти фінансовому краху. Керуючий директор ЄБРР в країнах Східної Європи та Кавказу Френсіс Маліж радить почистити український банківський ринок від нечесних гравців, реформувати "Нафтогаз України", а також зробити чесними правила гри в економіці, щоб привабити міжнародних інвесторів. Для втілення цих змін, розповідає Маліж, український уряд має дуже обмежений час.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Я думаю это также вопрос времени, но сейчас я писал о справке из военкомата для всех мужиков от 18 до 60 лет от роду:)

Не нужна такая. Законы здесь https://www.kharkovforum.com/showpost.php?p=49619843&postcount=3530 я уже приводил
Максимум если будет внутреннее распоряжение будут проверять у тех, кто может быть срочником - от 18 до 25, а когда вступит новый закон - от 18 до 27, хотя закон принят естественно с нарушением.

Не нужна такая. Законы здесь https://www.kharkovforum.com/showpost.php?p=49619843&postcount=3530 я уже приводил
Максимум если будет внутреннее распоряжение будут проверять у тех, кто может быть срочником - от 18 до 25, а когда вступит новый закон - от 18 до 27, хотя закон принят естественно с нарушением.
а не с 20 лет?

Я думаю это также вопрос времени, но сейчас я писал о справке из военкомата для всех мужиков от 18 до 60 лет от роду:)

Я и сам люблю по заграницам. Но, сейчас война, не до покатушек.

А это мы узнаем только когда опубликуют закон за который они проголосовали
Нардепы ж и сами не знают за что голосуют. Им пофиг, кто читает?
Вот я тему создал - явный пример их *****изма
https://www.kharkovforum.com/showthread.php?p=49621135#post49621135

1422865350-fb183b077d7ae17ddf149239cb80a9bd.jpg

Стоимость нефти Brent превысила $55 за баррель

Я думаю вверх полезет .
Кто как еще думает ?

Євро дорожчає до долара

Сам то как думаешь?

Понятия не имею. Что им мешает нарисовать 16, обменки выпилить, комиссии по операциям с валютой запретить, за всяческие схемы неугодных карать? Сейчас же все можно.

Кстати, что-то из два по сто в один приватбанк так никто и не отписался, а интересно же.

У Національному банку повинні до кінця січня визначитися, що робити з найбільшими банками, які зазнають проблеми з капіталізацією. Погоджувати процес рекапіталізації системно важливих банків повинні з МВФ. Основна дискусія зараз відбувається довкола майбутнього банків «Надра» і «Дельта», які поки не можуть виконати узгоджених з НБУ планів щодо докапіталізації. Теоретично, «Дельта» потрапляє під програму державної рекапіталізації. Тоді як «Надра» повинні рятувати акціонери. Однак взаємні кредитні зобов'язання двох банків роблять їх порятунок неможливим.

Кстати, что-то из два по сто в один приватбанк так никто и не отписался, а интересно же.
может забухали?:D

сто процентов гривна рухнет. прошлые нововведения приводили к падению

Назад
Зверху Знизу