Меня всегда удивляла агрессия с которой люди бросаются защищать чужую работу...
Як швидко наш естет-поціновувач високого мистецтва і інтелектуал пан Голдаєв перетворився на звичайнісінького грубіяна, що лається (я на його адресу не вжив жодного лайливого слова - а тут на тобі

, ким він тільки мене не обізвав). Зачепило хлопця по-справжньому. Але до Театру-19 це все має мало відношення.
Тепер по суті. Мені дуже подобається Театр-19. Саме його вистави, такі різні, примушують мене переживати, співчувати, думати, насолоджуватись вишуканою грою прекрасних акторів, шукати відповіді на свої особисті питання. Але також мені дуже подобається публіка театру. Коли я приходжу у цей театр, я бачу чудові обличчя сучасних молодих людей, живих, веселих, тих, що мислять (безумовно, і там бувають випадкові люди, але хто зна, може з цього першого візиту до театру в людини почнеться якесь нове життя). А те, що такі, як пан Голдаєв віддають перевагу іншим театрам, - це чудово! І прекрасно, що у нас багато театрів. Є театри для людей і є театри для снобів (чий снобізм легко поєднується зі злобною лайкою).
Пропоную закінчити з"ясування стосунків та лаятися. Справді, тут має бути інша атмосфера.
Само собою виникає питання: а чому тут, у гілці, присвяченій нелюбимому Т-19 (і, до речі, найоб"ємнішій гілці) так настирливо "працює" пан Голдаєв? Може, вся справа у тій власній рекламі, що ми читаємо під кожним його повідомленням? Що ж, кожному своє.