Вижу по соцсетям: мы не выдержали и вернулись в Ха.
Тут всё ещё опасно.
Виїхала з Харкова.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Вижу по соцсетям: мы не выдержали и вернулись в Ха.
Тут всё ещё опасно.
Виїхала з Харкова.
Логично. Желательно из Украины. Сейчас уже везде не спокойно (
В мене рідні в Україні. Я ледве себе з Харкова випхала. Хоча подивимось.
Теж непогано. Рідні на малий батьківщини живі- здорові?
?! Живі.
То добре
Там, я так розумію, теж не затишно.....
Та да...В Англии супер предложение...Или упаковщица на фабрику или что-то с замороженной рыбой делать.Логично. Желательно из Украины. Сейчас уже везде не спокойно (
чому ж. зараз на правобережній свинюк нема. і навряд чи буде
в європі демографічна криза. біженці з країн сходу працювати не хочуть і сидять на велфері. не здивуюсь, якщо європа домовилась з ***лом аби він нагнав тут жаху, щоб отримати український людський ресурс
Как то очень странно..в європі демографічна криза. біженці з країн сходу працювати не хочуть і сидять на велфері. не здивуюсь, якщо європа домовилась з ***лом аби він нагнав тут жаху, щоб отримати український людський ресурс
Ребята, с понедельника должна начать работать клиника Доктор Алекс
Та да..Вытирать слюни и попы немецким пенсам и скрюченной собирать урожай ягод.як правило, їхали працювати чоловіки.
А так знайшли спосіб витягти жінок (робочий ресурс вже на тепер) і, що значно важливіше, - майбутній ресурс, дітей. Втративши дітей, Україна втратила майбутнє, а європа його собі ну хоч трішки забезпечила
Пс. В тій же польщі зовсім не купа. Бракувало рук до праці протягом всього короновірусного часу. І саме жіночих; по догляду і опікою за людьми старшого віку і в мед. галузі та на полях. В німеччині особлива потреба в жінках опікунках, з огляду на швидке старіння населення і небажання місцевих працювати в цій сфері
То добре
Там, я так розумію, теж не затишно.....
ракети цивільне населення не зачіпає.
І вони зрозуміли, чим далі на захід тим глибше проникають їм під хвіст.
Но и выгонять тоже.![]()
А що - нікому не спало на думку, що там, де Порошенко договорився, інші пішли на рожон? Але так, без Криму та частини Донбасу по факту. Так бува, що треба вибирати.
І традиційноє: де Коломойський?