Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Перепись населения

• Женчино я

Голосів: 24 29.6%
  • Мужчино я

Голосів: 57 70.4%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    81
Re: сите, мыто, за долларом и тонкие шутки от

То добре:yahoo:

Там, я так розумію, теж не затишно.....

Да всюди хєрово якщо невдома . 150 км від рідної хати і вже все навколо чуже . Дивуюся тим хто сам по своїй волі в Європу біжить в мирний час. Недарма нас тут в всіх заробітчанами кличуть . Бо там заробітки - а Батьківщина і своя земля і любов тут .

• Це лайк!
Реакції: Econ

Логично. Желательно из Украины. Сейчас уже везде не спокойно (
Та да...В Англии супер предложение...Или упаковщица на фабрику или что-то с замороженной рыбой делать.
Говорят и зп норм. Но такая работа, что прийти упасть на диван и с утра снова пахать..Афигеть
Сейчас знакомые девочки в Польше сидят и уже думают в Харьков назад.
Ну или в Варшаве на раскладных кроватях в выставочном зале еще месяц или сколько жить..

В Европе без языка, родни и востребованной профессии нефиг делать!

Зараз всі ленти доверху наповнені фотками тих руських що крадуть у людей речі і відправляють їх додому собі у Псков чи куди там.

Я ось собі так бачу . Я десь там в командировці , а моя дружина отримує на новій пошті ящик . Я в ньому чиясь дитяча машинка поломана, утюг, жіночі прикраси , годинник і 170 долларів пожмакані. Ми кажемо пропаганда . Ні , хлопці , то щось на рівні ДНК не так

чому ж. зараз на правобережній свинюк нема. і навряд чи буде

Я би не був таким впевненим . По-перше ракети летять , по-друге ніхто зараз не гарантує тут спокій . Навіть Польша зараз озброюється шаленими темпами .

в європі демографічна криза. біженці з країн сходу працювати не хочуть і сидять на велфері. не здивуюсь, якщо європа домовилась з ***лом аби він нагнав тут жаху, щоб отримати український людський ресурс

Його можна було отримати просто полегшивши в їзд та проживання .

в європі демографічна криза. біженці з країн сходу працювати не хочуть і сидять на велфері. не здивуюсь, якщо європа домовилась з ***лом аби він нагнав тут жаху, щоб отримати український людський ресурс
Как то очень странно..:незнаю:

Вообще то куча желающих работать в Европе без войн и без жаху. Можно было упростить трудоустройство и фсе....

Натрикелю , а як же ваші улюблені кіношечкі? Напевно , все зачинено і ви дивитесь в форматі ноуту на колінах ?

Останнє редагування:

Ребята, с понедельника должна начать работать клиника Доктор Алекс

Кума вчора двом дітям у Волянського щеплення зробила ....)))

як правило, їхали працювати чоловіки.
А так знайшли спосіб витягти жінок (робочий ресурс вже на тепер) і, що значно важливіше, - майбутній ресурс, дітей. Втративши дітей, Україна втратила майбутнє, а європа його собі ну хоч трішки забезпечила

Пс. В тій же польщі зовсім не купа. Бракувало рук до праці протягом всього короновірусного часу. І саме жіночих; по догляду і опікою за людьми старшого віку і в мед. галузі та на полях. В німеччині особлива потреба в жінках опікунках, з огляду на швидке старіння населення і небажання місцевих працювати в цій сфері
Та да..Вытирать слюни и попы немецким пенсам и скрюченной собирать урожай ягод.
Хрустальная Мечта...

Может для девочек, кто и в Украине на лотках торгует это норм. А преподавателям университетов, юристам, менеджерам такое не подойдет.

Кроме денег, есть статус.. Кому что нужно.
ЗЫ Но может сейчас и правда женщины с дипломами пойдут горшки выносить:незнаю:

Но и выгонять тоже.:)

Не факт
В группах пишут, что могут и с полицией выдворять по окончании периода
Ну, разве что к тому времени для Украины будут какие-то спец правила:незнаю:

А що - нікому не спало на думку, що там, де Порошенко договорився, інші пішли на рожон? Але так, без Криму та частини Донбасу по факту. Так бува, що треба вибирати.
І традиційноє: де Коломойський?

Спало
Більше того, весь час думки про те, що такого могло б і не бути, якби обороною займались весь цей час. А не дурня клеїли

Думаю , що мова про ті високоточні ракети . Але не зачіпають вони не тому , що не можуть або не було наказу , а тому що їх жаліють використовувати на населення . Вони дуже дорогі .

Назад
Зверху Знизу