Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Перепись населения

• Женчино я

Голосів: 24 29.6%
  • Мужчино я

Голосів: 57 70.4%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    81
Re: сите, мыто, за долларом и тонкие шутки от

Я знаю. Это для тех, кому необходимо получить проф инструкции по купированию данных аффектов. Там и предвестники есть определенные и много в принципе людей живёт с пограничными расстройствами. Поверь, не будет лишним никак

Ок, номер если что старшему передам.

Ок. Вузе у меня была подружка Стелла. Тощая натуральная блондинка. Задира и любительница приключений. Мы любили накуриваться с ней в машине - я пассивно, она активно, а потом плавать на ночной журавлевке голышом. После того, как она в очередной драке в Аргусе сломала нос какому-то парню мы поехали к ней домой переночевать. Вскоре мы расстались- терпеть не могу засранок. Жилище как хлев
Фотки с журавлевки остались?

Нет. Я на себя не *****

Брала все від життя .

Очікування : серпантини Альп , **** в готелю ****** в Монако , дикий Еверест , теплі ковдри Перу .

Реальність : голяка купалась в журальовці

Брала все від життя .

Очікування : серпантини Альп , **** в готелю ****** в Монако , дикий Еверест , теплі ковдри Перу .

Реальність : голяка купалась в журальовці

? Даже не представляю, кого и на какие серпантины ты отвозил в нулевом году. От тебя-то и мяса с собой не допроситься.

Ххх

? Даже не представляю, кого и на какие серпантины ты отвозил в нулевом году. От тебя-то и мяса с собой не допроситься.

В нульових я був цнотливим підлітком з великим носом . В мене був трояк по хімії і перспективи політехнічноі освіти .З того періоду дещо змінилось .
Доречі я їй запропонував з собою взяти той стейк . Вона не захотіла . Не знаю з яких міркувань .

Re: сите, мыто, за долларом и тонкие шутки отими

Постарішав та підтоптався? :D

По-перше я став красивим високим атлетом . По-друге , я став бакалавром з електричних машин . Тепер йду до нових цілей . ( спитаєш про ніс - отримаєш фото)

Re: сите, мыто, за долларом и тонкие шутки отими

По-перше я став красивим високим атлетом . По-друге , я став бакалавром з електричних машин . Тепер йду до нових цілей . ( спитаєш про ніс - отримаєш фото)

Питаю. Очікую селфач з гулагупом на носі

:D

Щось не бачу там купи біженців за твоїми широкими ніздрями

Бальник не пробегал?

Пиріжечка , він людина з інакшими моральними цінностями . Не такі , які прийняті в нашому суспільстві . Тому , то все марно . За великим рахунком він нездорова людина . Тому все що він пише - то лише співчуття викликає . В мене інше питання . Всіх бачив , всіх люблю , але де моя наречена Муля Соняшна? Про неї не чутно зовсім . Де ти , Мулечко? Сподіваюсь , не в Санкт Петербурзі? Там сиро дуже. Пам‘ятаєш , як ми з тобою мріяли об‘ і здити весь світ і в кожному новому місті куштувати сосиску в тесті ? Твою улюблену страву ...

****н,ты чего меня к *****е приплел,следи за своим поносом.

Назад
Зверху Знизу