Да с чего ты взял, что эти пассажиры погибли в Пентагоне?
А з чого ти взяв, що Пентагон взагалі існує?
Третье здание рухнуло, несмотря на то, что Боинг предназначенный для него, разбился в другом штате, не сомневайся, Боинг предназначенный для Пентагона, так же погиб далеко от него, оттуда и тела.
Будівля втц-7 обрушилася в наслідок пожежі, викликаної потраплянням уламків, що горять, при падінні втц-1. Припадінні втц-1 та втц-2 була пошкоджена інфраструктура і пожежники, що прибули на місце, не змогли виконати свою роботу через відсутність води у гідрантах.
На відміну від веж-близнюків всі процеси у будівлі втц-7 добре задокументовані внаслідок спостереження за допомогою геодезичних приладів та тепловізорів. Падіння втц-7 було передбачено інженерами майже одразу після виникнення ситуації з неможливістю гасіння пожежі, тому люди з цієї будівлі були евакуйовані.
Не треба фантазувати. Я тобі дав звіт NIST, а ти навіть перших сторінок не проглянув.
Да все рассуждения меркнут перед вопросом" Почему упал третий небоскреб?" ведь Боинг для него разбился в другом штате, а он все равно рухнул.
Все елементарно. Просто при ознайомлення з причинами цієї події треба включати розум, а не фантазію, що у твоєму випадку абсолютно неможливо через його відсутність.
Ты не отвечаешь...ты цитируешь несостоятельные теория предназначенные для серой массы жующих гамбургеры американцев и им сочувствующим во всем мире
Ні, я наводжу аналітичний матеріал, зроблений відповідними спецалістами, а не конспіролухами-недоуками. Це абсолютно твердий метеріал, який ти в жодному разі не зможеш спростувати аналітично науковими методами.
Ти, як і всі конспіролухи, намагаєшся відстоювати свою точку зору і спростовувати ствердження опонентів лише мантрами, в основі яких лежать тільки віра та хвора фантазія. Тому спростування в дусі "це маячня для сірої маси" не прокатять, необхідно довести, що це маячня.
Можливо ти цього і не усвідомлюєш, але виглядаєш ти у дискусії зі мною як хлопчинка для биття.
Ты щиро издеваешься над нами или как?!

Так я тебе и говорю, что нет ни одного фото с телами-а ты мне-покажи эти фото....фото Нет!!!!! потому что и тел не было на том объекте, который взрезался в Пентагон!!!!!
Я от зараз намагаюсь вирішити, ти просто погано розумієш українську мову, чи просто намагаєшся злитися методом "йатвойанепонімайт"?
Повторюю питання російською.
1) Итак, приведи, пожалуйста, фотографии Пентагона 9/11, на которых
по твоему мнению должны быть тела погибших, но на фото
в действительности отсутствующих. Укажи причины, почему на данном фото
должны быть видны тела погибших.
2) Если вопрос лишь в том, что фотографии, запечатлевшие трупов в Пентагоне в интернете отсуствуют в принципе, то это вообще ни разу не аргумент, и я зря потратил время на олигофрена.
Посмотри файл, прикрепленный к моей тебе про 11 сентября...я не умею вставлять фото с компа...и посмотри на нескольких твоих фото...там тоже видно фасад до обрушения вехней части.
І що я повинен там побачити, крім пошкоджень фасаду, що відповідають розмірам та формі літака, а також характеру його зіткнення з будівлею Пентагону?
ПС: Ось простий хостинг картинок з компа
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
. Завантажуєш пікчу з компа та потім просто копіюєш лінк.
Оце більше схоже на правду. При чому постійно.
Но тогда вопрос-Где турбины?!!!! тоже сгорели?
В самому першому пості на тему Пентагону були дані фото турбін серед знайдених останків літака. Ти дуже неуважний! До речі як і завжди.
Так почему же они упали?! И почему миллионам людей по всему миру показалось, что их снесли методом подрыва несущих колон?! странное массовое навождение?!
Людям багато чого може здатися. Мільйонам людей здається, що в їніх домах живуть домовикі, і що? На підставі цього, в розділ зоології вносити його уявне зображення? Чупакабра - теж непоганий приклад.
Питання не стільки в кількості, скільки у співвідношенні прибічників офіційної версії та прибічників альтернативних версій. Останніх на щастя всеж мізерно мало.
Давай закончим спор-это безсмысленно...Ответь на один единственный вопрос - Ты сам хоть веришь в ту Бушевскую херню что постишь?
Я не розумію, чому адекватні аналітичні матеріали, створені виключно науковими методами, ти називаєш "херньой"? А тим більше бушевською?
Матеріали: схеми, розрахунки, комп'ютерні симуляції, фільми з науковими дослідженнями на підтримку офіційної версії створювалися в усьому світові.
Ти хоч щось з цього дивився без упередження? Чи тобі віра не дозволяє? Конспіріанством називається...