Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Сирия выстоит и победит

• Автор теми Автор теми ivan80
  • Дата створення Дата створення
а разве такое возможно при изучении методичек и заучивании наизусть? :-)

я конечно не до конца вьехал в обсуждаемое, но как мне кажется - взрыв топлива находящегося в крыльях самолета привел бы как минимум к обрушению передней стены ...
Скорее к разрыву бакосодержащего крыла.;)

Я постійно наводжу факти, а ти лише зглатуєш та продовжуєш нести свою бездоказову маячню. :D

Тебе поставили несколько конкретных вопросов, на предмет твоего личного анализа...а ты продолжаешь постить дешевые американские фальсификации, призванные произвести впечатление на учащихся средних школ Бруклина, которые только и научились что писать и читать...

Я чітко та однозначно відповідаю на всі питання, але послідовно. Я не люблю стрибанини з одної теми на іншу.
По-перше, я наводжу матеріали відомих інженерів світу.
По-друге, де фото, що я просив, з указаннями місць, де повинні знаходитися тіла, та причин їхніх конкретних місцезнаходжень.

Якщо, фото ти не надаш, то формально можна вважати відсутнім у тебе скільки-небудь розумного обгрунтування тези-мантри "на фото повинні бути видними тіла загиблих".

ПС: Це вже втретє я питаю про фото, та марно чекаю відповіді на це питання. Але я питаю вже востаннє.
Якщо ти в черговий раз відморозишся, то вважай себе злитим, ти слабка ланка!

1) Где тела ?(обгоревшие но все же) хоть одно фото
2) Почему на первых фото с пентагона отчетлива видна дырка 5 на 5 метров...а уже на следующих фото верхние этажи обрушены

1) Чекаю відповідь на питання вище. І лише після твоєї відповіді на моє питання з'явиться сенс в твоєму. А поки що, це питання необгрунтоване.
2) Давай фото з отвором 5 х 5, відмічай поверхи та обгрунтовуй питання. Тобто пояснюй фізично, чому так не повинно було бути. Я взагалі не можу зрозуміти твою дитсадкову поведінку. Може тобі ще разочок до школки сходити, попригадувати прогуляні заняття? :іржач:

4) почему, на даных тобой фотках 5 турбин от четырехдвигательного самолета, а на двух из них отчетливо виден намотаный силовой кабель (не катушки ли с кабелями при помощи которых обвалили остатки фасада?)))))

Ти клоун чи що? Перед фасадом Пентагону і були розкидані котушки. Не пригадуєш, я тобі нещодавно розповідав про те, що літак зачепив мобільний генераторний відсік перед Пентагоном.

5) как солярка с температурой грения 700 градусов расплавила сталь и бетон и почему падение ВТЦ явно имело характер целенаправленного сноса (складыались этаж за этажом)

Наявність всіх складових питання треба довести перед тим, як питати, чому так сталося.
В доповіді NIST нічого не сказано про обрушіння веж внаслідок розплавлення несучіх металевих конструкцій. Падіння веж не мало характер контрольованого зносу.

Останнє редагування:
1) Где тела ?(обгоревшие но все же) хоть одно фото
2) Почему на первых фото с пентагона отчетлива видна дырка 5 на 5 метров...а уже на следующих фото верхние этажи обрушены
3) как арабы не умевшие управлять сесной посадили огромный боинг на маленькую лужайку и въехали точняк в фазад здания под прямым углом?
4) почему, на даных тобой фотках 5 турбин от четырехдвигательного самолета, а на двух из них отчетливо виден намотаный силовой кабель (не катушки ли с кабелями при помощи которых обвалили остатки фасада?)))))
5) как солярка с температурой грения 700 градусов расплавила сталь и бетон и почему падение ВТЦ явно имело характер целенаправленного сноса (складыались этаж за этажом)
6) почему башня в которую ударили позже упала раньше?

ваня, а мертвы е сирийцы тебе уже неинтересны?

И не лень вам спорить с уверовавшим Личием? Это же тоже самое, что спорить с сектантом. Они, как известно, никаким доводам не внемлют.

:(та да...вот и дед мой то же самое говорил:D

ваня, а мертвы е сирийцы тебе уже неинтересны?

меня интересуют только дохлые крысы (я поневоле кошатник))) но крысы подождут...мы тут выясняем, откуда у собаки (ну т.е. у крысы) ноги ростут....:D:D:D а ростут они от мифа об Аль-каеде с 11 сентября...

Я чітко та однозначно відповідаю на всі питання, але послідовно. Я не люблю стрибанини з одної теми на іншу.
По-перше, я наводжу матеріали відомих інженерів світу.

Ты не отвечаешь...ты цитируешь несостоятельные теория предназначенные для серой массы жующих гамбургеры американцев и им сочувствующим во всем мире...Известные инженеры...Кому известные? Пентагону? ЦРУ? Семейству Бушей, которое кумовья Саудов и общий бизнес с ними держит?

По-друге, де фото, що я просив, з указаннями місць, де повинні знаходитися тіла, та причин їхніх конкретних місцезнаходжень.

Якщо, фото ти не надаш, то формально можна вважати відсутнім у тебе скільки-небудь розумного обгрунтування тези-мантри "на фото повинні бути видними тіла загиблих".

Ты щиро издеваешься над нами или как?!:D Так я тебе и говорю, что нет ни одного фото с телами-а ты мне-покажи эти фото....фото Нет!!!!! потому что и тел не было на том объекте, который взрезался в Пентагон!!!!!

2) Давай фото з отвором 5 х 5, відмічай поверхи та обгрунтовуй питання. Тобто пояснюй фізично, чому так не повинно було бути.

Посмотри файл, прикрепленный к моей тебе про 11 сентября...я не умею вставлять фото с компа...и посмотри на нескольких твоих фото...там тоже видно фасад до обрушения вехней части.

Перед фасадом Пентагону і були розкидані котушки. Не пригадуєш, я тобі нещодавно розповідав про те, що літак зачепив мобільний генераторний відсік перед Пентагоном.

Принято...Я протупил. Но тогда вопрос-Где турбины?!!!! тоже сгорели? или вашингтонцы из огня растянули на сувениры?:D

Наявність всіх складових питання треба довести перед тим, як питати, чому так сталося.
В доповіді NIST нічого не сказано про обрушіння веж внаслідок розплавлення несучіх металевих конструкцій. Падіння веж не мало характер контрольованого зносу.

Так почему же они упали?! И почему миллионам людей по всему миру показалось, что их снесли методом подрыва несущих колон?! странное массовое навождение?!:D

Давай закончим спор-это безсмысленно...Ответь на один единственный вопрос - Ты сам хоть веришь в ту Бушевскую херню что постишь?

Им ничего не докажешь.....)

ну так кто воспитал то и по первоначалу баблом спонсировал? ... я не удивлюсь что и готовили инструкторы из США :-)

а теперь даже сами сознаются что оружием снабжают тех же, но в Сирии ... есть подозрение когда им пасти порвут в Сирии ... они снова найдут кого "отблагодарить" ;)

так и сами не отрицают что вначале аль-каеду спонсировали против совка....правда умалчивают, что и потом спонсировали:D:D:D

Да с чего ты взял, что эти пассажиры погибли в Пентагоне?

А з чого ти взяв, що Пентагон взагалі існує?

Третье здание рухнуло, несмотря на то, что Боинг предназначенный для него, разбился в другом штате, не сомневайся, Боинг предназначенный для Пентагона, так же погиб далеко от него, оттуда и тела.
Будівля втц-7 обрушилася в наслідок пожежі, викликаної потраплянням уламків, що горять, при падінні втц-1. Припадінні втц-1 та втц-2 була пошкоджена інфраструктура і пожежники, що прибули на місце, не змогли виконати свою роботу через відсутність води у гідрантах.
На відміну від веж-близнюків всі процеси у будівлі втц-7 добре задокументовані внаслідок спостереження за допомогою геодезичних приладів та тепловізорів. Падіння втц-7 було передбачено інженерами майже одразу після виникнення ситуації з неможливістю гасіння пожежі, тому люди з цієї будівлі були евакуйовані.
Не треба фантазувати. Я тобі дав звіт NIST, а ти навіть перших сторінок не проглянув.

Да все рассуждения меркнут перед вопросом" Почему упал третий небоскреб?" ведь Боинг для него разбился в другом штате, а он все равно рухнул.
Все елементарно. Просто при ознайомлення з причинами цієї події треба включати розум, а не фантазію, що у твоєму випадку абсолютно неможливо через його відсутність.

Ты не отвечаешь...ты цитируешь несостоятельные теория предназначенные для серой массы жующих гамбургеры американцев и им сочувствующим во всем мире

Ні, я наводжу аналітичний матеріал, зроблений відповідними спецалістами, а не конспіролухами-недоуками. Це абсолютно твердий метеріал, який ти в жодному разі не зможеш спростувати аналітично науковими методами.
Ти, як і всі конспіролухи, намагаєшся відстоювати свою точку зору і спростовувати ствердження опонентів лише мантрами, в основі яких лежать тільки віра та хвора фантазія. Тому спростування в дусі "це маячня для сірої маси" не прокатять, необхідно довести, що це маячня.
Можливо ти цього і не усвідомлюєш, але виглядаєш ти у дискусії зі мною як хлопчинка для биття.

Ты щиро издеваешься над нами или как?!:D Так я тебе и говорю, что нет ни одного фото с телами-а ты мне-покажи эти фото....фото Нет!!!!! потому что и тел не было на том объекте, который взрезался в Пентагон!!!!!

Я от зараз намагаюсь вирішити, ти просто погано розумієш українську мову, чи просто намагаєшся злитися методом "йатвойанепонімайт"?

Повторюю питання російською.
1) Итак, приведи, пожалуйста, фотографии Пентагона 9/11, на которых по твоему мнению должны быть тела погибших, но на фото в действительности отсутствующих. Укажи причины, почему на данном фото должны быть видны тела погибших.
2) Если вопрос лишь в том, что фотографии, запечатлевшие трупов в Пентагоне в интернете отсуствуют в принципе, то это вообще ни разу не аргумент, и я зря потратил время на олигофрена.

Посмотри файл, прикрепленный к моей тебе про 11 сентября...я не умею вставлять фото с компа...и посмотри на нескольких твоих фото...там тоже видно фасад до обрушения вехней части.

І що я повинен там побачити, крім пошкоджень фасаду, що відповідають розмірам та формі літака, а також характеру його зіткнення з будівлею Пентагону?

ПС: Ось простий хостинг картинок з компа
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
. Завантажуєш пікчу з компа та потім просто копіюєш лінк.

Принято...Я протупил.
Оце більше схоже на правду. При чому постійно.

Но тогда вопрос-Где турбины?!!!! тоже сгорели?
В самому першому пості на тему Пентагону були дані фото турбін серед знайдених останків літака. Ти дуже неуважний! До речі як і завжди.

Так почему же они упали?! И почему миллионам людей по всему миру показалось, что их снесли методом подрыва несущих колон?! странное массовое навождение?!:D

Людям багато чого може здатися. Мільйонам людей здається, що в їніх домах живуть домовикі, і що? На підставі цього, в розділ зоології вносити його уявне зображення? Чупакабра - теж непоганий приклад.
Питання не стільки в кількості, скільки у співвідношенні прибічників офіційної версії та прибічників альтернативних версій. Останніх на щастя всеж мізерно мало.

Давай закончим спор-это безсмысленно...Ответь на один единственный вопрос - Ты сам хоть веришь в ту Бушевскую херню что постишь?

Я не розумію, чому адекватні аналітичні матеріали, створені виключно науковими методами, ти називаєш "херньой"? А тим більше бушевською?
Матеріали: схеми, розрахунки, комп'ютерні симуляції, фільми з науковими дослідженнями на підтримку офіційної версії створювалися в усьому світові.
Ти хоч щось з цього дивився без упередження? Чи тобі віра не дозволяє? Конспіріанством називається... :D

Останнє редагування:
Я от зараз намагаюсь вирішити, ти просто погано розумієш українську мову,

К огромному сожалению я ее очень хорошо понимаю, как ты мог заметить:D:D:D

ПС: Ось простий хостинг картинок з компа
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
. Завантажуєш пікчу з компа та потім просто копіюєш лінк.

Вот за эту идею-большое человеческое интернациональное спасибо!;)

И не лень вам спорить с уверовавшим Личием? Это же тоже самое, что спорить с сектантом. Они, как известно, никаким доводам не внемлют.

Це я веду бесіду з сектантами-конспіріанами, які всі доводи проти їх релігії вони називають "бушевською херньою" і вже вважають, що все спростували таким чином.
А насправді це виглядає жалюгідними відмовками недоукуватих невігласів.

Людям багато чого може здатися. Мільйонам людей здається, що в їніх домах живуть домовикі, і що? На підставі цього, в розділ зоології вносити його уявне зображення? Чупакабра - теж непоганий приклад.

Пойду лучше погоняю свою персидскую чупакабру....ей ито проще что-либо не то, чтобы доказать, а заставить человеческим языком отвечать на вполне конкретные вопросы...потому, что когда я даю ей подсрачник, чтобы слезла со стола, она не тянет мне в зубах европейскую конвенцию о защите животных:D:D:D

Це я веду бесіду з сектантами-конспіріанами, .

Как я уже говорил - не трать время! Подавай на гринкарту! Ты нужен америке! Там таких, как ты все меньше и меньше!!!!
:yahoo::yahoo::yahoo:

Пойду лучше погоняю свою персидскую чупакабру....ей ито проще что-либо не то, чтобы доказать, а заставить человеческим языком отвечать на вполне конкретные вопросы...потому, что когда я даю ей подсрачник, чтобы слезла со стола, она не тянет мне в зубах европейскую конвенцию о защите животных:D:D:D

Как я уже говорил - не трать время! Подавай на гринкарту! Ты нужен америке! Там таких, как ты все меньше и меньше!!!!
:yahoo::yahoo::yahoo:

Ти соромно злився... Вітаю з поразкою! :D

Ти соромно злився...

Я лучше оставлю остатки своих нервов на борьбу с мировым империализмом чем с его тролями здесь:D:D:D

Блин, а мне пробьешь по этой теме, но только в Канаду меня чтоб хотели:D

Извини..Канады, Аргентины и Германии сегодня нет...быстро разбирают:D
Осталась только Испания и Израиль, но совсем не надежные:D
Польша,думаю, тебя не заинтересует:D
(с) Балабанов

Я лучше оставлю остатки своих нервов на борьбу с мировым империализмом чем с его тролями здесь:D:D:D

Але залишки розуму у тебе все одно породжують сумніви у власній правоті. Не стримуй ці сумніви штучно. Краще перевір фактологію подій неупереджено.
Я колись також підтримував конспірологічні теорії через те, що першою до мене потрапила інформація саме конспірологічного змісту. А потім у нас просто зашквалило інет та ТВ подібними відеопрограмами.
Але я піддав сумніву всі балачки і вирішив строго перевірити фактаж. Як виявилося в цих фільмах конспіролохівського толку подана суміш з напівправди та домислів, а іноді просто нахабна брхня. Постійні підасування фактів під власну альтернативну версію. До речі велика кількість альтернативних версій подій 9/11 вже вказує на те, що вони не мають під собою наукового грунту.

Я колись також підтримував конспірологічні теорії через те, що першою до мене потрапила інформація саме конспірологічного змісту. А потім у нас просто зашквалило інет та ТВ подібними відеопрограмами.
То тебе при всей любви к неньке украине очень хочется быть новым американцем...это пройдет...:D

а в Сирии как дела ?
про фантомы дырявившие пентагон нам усё пнятно :D

То тебе при всей любви к неньке украине очень хочется быть новым американцем...это пройдет...:D

:D Покажите мне свдомого патриЙота, который не мечтает свалить за океан..:D
Помнится в начале 90-х на площади ежедневно проклинал Союз некий свидомый суперпатриот по фамилии Здоровец. И что же? "Выборов" незалежнисть и благополучно свалил в Канаду.. :іржач:

Назад
Зверху Знизу