Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
ахаха
клоуны *****
декоммунизировали декоммунизировали и недодекоммунизировали
Город и район переименовали решением зРады, область — нет. Как и соседнюю Днепропетровскую область.Кропивницкого района (Кировоградская обл.), сообщили в ГСЧС.
поэтому пошли простым путём.
у пороха небыло монобольшинства чтоб такое принимать, а у зеленского - яицто есть забили болт
у пороха небыло монобольшинства чтоб такое принимать, а у зеленского - яиц
3. Статтю 102 доповнити частиною третьою такого змісту:
"Президент України є гарантом реалізації стратегічного курсу держави на набуття повноправного членства України в Європейському Союзі та в Організації Північноатлантичного договору".
4. Статтю 116 доповнити пунктом 1-1 такого змісту:
"1-1) забезпечує реалізацію стратегічного курсу держави на набуття повноправного членства України в Європейському Союзі та в Організації Північноатлантичного договору".
Героев труда (р-н урбан парка), Colt vs припаркованный мерс
![]()
![]()
Просто зовнішньою політикою займається президент, і він свою частину закріпив в Конституції. Переобрали б на другий термін - можливо, дійшло б і до перейменувань, хоча це прерогатива ВР. Але все одно я не розумію, як у вас ***ть виходить, шо у всьому винен Порошенко.
Перечитай мною сказане, може позбудешся![]()
и что?И да, я напомню на всяк случай что самая большая фракция в прошлом парламенте какая ? Правильно - НФ.. А это кто ?
во-во. приветнужно было договариваться с чертями типа самопомощи
То что без НФ вообще никуды...и что?
вчера не то чтобы поздновато, но не совсем вовремя заметил скорую. тоже чисто по мигалкам. звук от сирены никакой.сирена была еле слышна.
То они своим мастерам пожаловались, что голова болит от сирены, и они её прикрутили.Пропустил эту скорую и она помчала на красный и вьебала форд. Я свидетель ДТП. Поразила одна деталь. Эту скорую заметил позади себя по мигалкам... сирена была еле слышна. Есть ли функция регулировки громкости сирены в скорых? Или что-то с динамиками?