Статус: Офлайн
Повідом.: 6415
Повідом.: 6415
Re: Свеженькие ДТП
ну взагалі так, випрадовуєш.
те що мерс на взліт пішов то зрозуміло, і ми далі вже про відбійник розмовляли..
і ось твоя відповідь:
з цього твого меседжа виходить що мерсовод єбанат, а все інше типу ха-ха-ха і не важливо. сарказм мені незрозумілий.
мерсовод порушував. і той з ким він там ганявся теж порушував.
на копійці чувак спровокував дтп.
але саме дорожники ледь не вбили людей. як мінімум одного інвалідом зробили і повісять це на мерсовода звичайно. і це не хахаха, будь мерсовод хоч тричі винен в заносі.
Я десь виправдовував шляховиків, не розумію? Для чого оце все і про співчуття теж?
Пов'язані тут дорожні умови і швидкість руху. Чи мерсовод думав, шо до казки потрапив?
Співчуваю, сподіваюся чувак усвідомив різницю між 50 і тією швидкістю, якою він їхав. До того ж не вміючи екстрено маневрувати.
ну взагалі так, випрадовуєш.
те що мерс на взліт пішов то зрозуміло, і ми далі вже про відбійник розмовляли..
і ось твоя відповідь:
Ах, ах ну да
Відбійник не по госсту
Так само, як і ВАЗ, який не пропустив потік з двох довбойобів, які ганялися
А мерсовод...
Ну а ктоже віноват
В том, что мальчік єбанат
з цього твого меседжа виходить що мерсовод єбанат, а все інше типу ха-ха-ха і не важливо. сарказм мені незрозумілий.
мерсовод порушував. і той з ким він там ганявся теж порушував.
на копійці чувак спровокував дтп.
але саме дорожники ледь не вбили людей. як мінімум одного інвалідом зробили і повісять це на мерсовода звичайно. і це не хахаха, будь мерсовод хоч тричі винен в заносі.