Статус: Офлайн
Повідом.: 13524
Повідом.: 13524
ДТП з іншого ракурсу
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
ЗАБАВНО пишут!В телеграмм канеале полиции:
Поліція Харківської області
:rotating_light:Поліція з’ясовує обставини смертельної автопригоди у Слобідському районі Харкова
В результаті зіткнення двох транспортних засобів загинула жінка-пішохід, яка знаходилась на острівці безпеки. За попередньою інформацією, 29-річний водій, що спровокував ДТП, рухався на забороняючий сигнал світлофора.
Повідомлення про аварію на перехресті проспекту Гагаріна та вулиці Пiвденнопроєктної надійшло до поліції 16 січня близько 11:00.
За попередніми даними, автомобіль Мазда під керуванням 45-річного мешканця Харківської області прямував по вулиці Пiвденнопроєктній зі сторони вулиці Південної в напрямку проспекту Гагаріна. В цей час в нього в’їхав автомобіль КІА Optima, який рухався на забороняючий рух сигнал світлофора по проспекту Гагаріна зі сторони проспекту Льва Ландау. Внаслідок зіткнення автомобіль КІА, яким керував 29-річний харків’янин, відкинуло на острівок безпеки, де в цей час знаходився пішохід. Від отриманих травм 50-річна жінка загинула на місці.
Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Усі обставини автопригоди встановлюються.
KISSв след. раз буду иметь тебя ввиду и буду писать по-проще (не факт).
дядька, который перебежал на красный от стоявшей погибшей, наверное несколько раз уже бухнул за свой второй день рождения. Перебежал, после дтп остановился, посмотрел и охуел.
Я когда влупил разворачивающийся передо мной автомобиль, то на вопрос копу как мне написать в объяснительной "он выехал, а я его ударил?" коп сказал - пиши так: "під час розвороту водій автомобілю ,,такого-то,, вьїхав мені в передню частину автомобілю". Я так и написал, хотя это я его влупил, даже уже в заднюю арку, он почти проскочил, у меня даже тормозной путь был.ЗАБАВНО пишут!
Но раз неслась Киа, значит именно она и врезалась в другое авто.
На видео четко видно как мазда в бочину боднула киа.кто в кого врезался определяется векторами движения и местом удара.
Даже в заднюю правую дверь.Я ***.может и вправду лучше тошнить и стартовать на зеленый как ***
Пока зеленый не загорится-не поеду.И хоть захлебнитесь своим сигналом сзади.Помню Зайку и Дрона.может и вправду лучше тошнить и стартовать на зеленый как ***
На видео четко видно как мазда в бочину боднула киа.Даже в заднюю правую дверь.
На видео четко видно как мазда в бочину боднула киа.Даже в заднюю правую дверь.
Я ***.Пока зеленый не загорится-не поеду.И хоть захлебнитесь своим сигналом сзади.Помню Зайку и Дрона.
Судя по видео и КИА вышла на перекрёсток на свой зелёный. Бус вообще не при делах.
Ты видео смотрел?(Судя по видео и КИА вышла на перекрёсток на свой зелёный. .
Даже я,старый пердун,вижу,что красный, киа загорелся,когда передние колеса коснулись "зебры"Смотрел. И ты посмотри. Попустит.
Судя по видео и КИА вышла на перекрёсток на свой зелёный. Бус вообще не при
Смотрел. И ты посмотри. Попустит.
Каждому!А я сильно обиделся!Коньяк ****.