Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Свеженькие ДТП

• Автор теми Автор теми Smartik
  • Дата створення Дата створення
Как вам это удается? Вы на них кричите, угрожаете, бьете???:D я своих знакомых когда подвожу, то даже с переди пришиваются с трудом:рл: хотя знают, что я могу остановиться и не ехать никуда, пока не пристегнется, вечно : та тут пару метров, та я дольше буду пристегиваться чем ехать, мне неудобно и т.д....:незнаю: надо к вам напроситься, чтобы подвезли куда-то, посмотреть на методы убеждения :)
Я просто всех предупреждаю, что они либо пристегиваются, либо выходят из машины и едут на общественном транспорте. Ну и резкое торможение рулит, одного удара головой о сидение спереди хватает.

инфа от ПП:"Дтп без потерпілих на перехресті вул. Валентинівська та вул. Гв.Широнинців
28.03.17, близько 07:30, від вул. Героїв Праці в сторону пр.Ювілейний рухались автомобілі Ssang Young та Toyota Previa.
На перехресті вулиць Валентинівська та Гв. Широнинців водій автомобілю Ssang Young, із крайньої лівої смуги, різко повертав праворуч на вул.Валентинівська в сторону ст. метро Студентська, та здійснив зіткнення з автомобілем Toyota, в результаті чого автомобіль Toyota розвернуло та перекинуло на дах. В ДТП ніхто не постраждав.
На водія автомобілю Ssang Young було складено протокол про адміністративне правопорушення за ст.124 КУпАП"
dejab1.webp

jfg6fa.webp

gja5aa.webp

f0ghfj.webp

информация от патрульных
"28.03.2017 року, близько 4 години 20 хвилин по вулиці Клочківська поблизу будинку 148А сталась ДТП без потерпілих.
За попeрeдньою інформацією, водій Рено Логан не вибрав безпечного інтервалу та дистанціі та здійснив зіткнення з автомобілем Део сенс.
На водія Рено полісмени склали протокол за статтею 124 КУпАП."
3jafbh.webp

3ahgjb.webp

2geafj.webp

Ну прекратите уже биться на Алексеевском мосту, ездить жеж не удобно.

инфа от ПП:"Дтп без потерпілих на перехресті вул. Валентинівська та вул. Гв.Широнинців
28.03.17, близько 07:30, від вул. Героїв Праці в сторону пр.Ювілейний рухались автомобілі Ssang Young та Toyota Previa.
На перехресті вулиць Валентинівська та Гв. Широнинців водій автомобілю Ssang Young, із крайньої лівої смуги, різко повертав праворуч на вул.Валентинівська в сторону ст. метро Студентська, та здійснив зіткнення з автомобілем Toyota, в результаті чого автомобіль Toyota розвернуло та перекинуло на дах. В ДТП ніхто не постраждав.
На водія автомобілю Ssang Young було складено протокол про адміністративне правопорушення за ст.124 КУпАП"
dejab1.webp

jfg6fa.webp

gja5aa.webp

f0ghfj.webp

Это не Евгений?:дивитись:

Сан йонг с номерами ВВ как только увидел сразу определил виновника

намоспроси уруднева бчж притер десятку шоле
копы, тянучька

Можно, я свежую резину пробил, четко в рисунок протектора стекло от бутыля шампанского вошло.
ну от шампанского это отдельная песня, стекло гнутое, очень толстое и крепкое, это не плоские рассыпавшиеся стекла от авто.

Плехановская, похоже маршрутный автобус лишил ауди левого зеркала

Г. Труда, несколько часов тому
трамвай + мерседес
c9egda.webp

Претендует как минимум на три рубрики, но оставлю здесь :-)

ecdje6.webp

h9egde.webp

dff0hb.webp

Полевая. Бухой водила Шевроле.

hhg0fc.webp

jfj9dd.webp

hjab8h.webp

Назад
Зверху Знизу