Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Свеженькие ДТП

• Автор теми Автор теми Smartik
  • Дата створення Дата створення
В общем найдут - проверят :) Но по розыску вроде пока ничего похожего не сообщали

по ночному ездоку на Гагарина нет инфы?
инфа от ПП
"У Харкові на проспекті Гагаріна перекинувся автомобіль: внаслідок події постраждалих немає
21 липня, о 02-й годині ночі, патрульні отримали повідомлення про перекидання легковика на проспекті Гагаріна, поблизу перехрестя з вулицею Державінською.
На місці пригоди правоохоронці виявили водія Hyundai Accent, який повідомив, що рухався з допустимою швидкістю проспектом Гагаріна зі сторони вулиці Молочної у напрямку вулиці Чугуївської та, зачепивши бордюрний камінь проїжджої частини, перекинувся.
Огляд на стан сп'яніння на місці події за допомогою газоаналізатора "Драгер" показав, що громадянин був тверезий.
Крім того, 34-річний харків'янин розповів, що був пристебнутий пасками безпеки, тому у результаті пригоди зовсім не постраждав.
Так як комунальне майно не було пошкоджено, водій тверезий, а збитків третім особам не заподіяно, водій Hyundai Accent від послуг поліції з оформлення матеріалів пригоди відмовився.
Патрульні забезпечували безпеку дорожнього руху на ділянці проспекту до приїзду евакуатора. Так як, з перекинутого автомобіля був відчутний запах газу, на місце полісмени викликали співробітників Державної служби з надзвичайних ситуацій. Прибувши за викликом, рятівники запевнили, що газ з балону автівки вийшов та загрози немає. Автомобіль евакуювали."

fae5dd.webp

как-то так...

Что-то Газель распидорасило, других участников не заметил

hcdjf0.webp

Кто-то увалил Мазду в бочину возле Класса на Корка.
Возможно смылись. Развязка там стремная, хрен пойми, кто кому уступает. Мы кстати, недавно обсуждали этот момент.

Останнє редагування:
Что-то Газель распидорасило, других участников не заметил

hcdjf0.webp

Угу, проезжал я там сегодня по ошметкам. Еще думаю - не проколоть бы колеса. Кроме Казели и ментов тоже никого не видел.

Угу, проезжал я там сегодня по ошметкам. Еще думаю - не проколоть бы колеса. Кроме Казели и ментов тоже никого не видел.
В этой модели из-за коррозии и перегруза в будке в районе бензобака рвёт раму. Результат на фото.

Гагарина Х Молочная
agj5cj.webp

Дорожно-транспортна пригода сталася вранці - о 10.40 - у суботу, 22 липня.

Учасники аварії - автомобіль Daewoo Sens і мотоцикл Suzuki, вони зіткнулися на регульованій ділянці дороги.

Машина повертала ліворуч, мотоцикл їхав назустріч - водій авто не поступився Suzuki, тому і сталася аварія. На щастя, ніхто не постраждав.

Хотел продать :рл:

Может кто не видел :незнаю:

?t=772

инфа от ПП
"ДТП без потерпілих

22.07.2017 року 10 години 40 хвилин поліцеські отримали виклик, що на перехресті вулиці Молочна та проспекта Гагаріна сталась ДТП без потерпілих.

По прибуттю на місце пригоди поліцейські з'ясували, що водій автомобіля Daewoo sens на регульованому перехресті, при повороті ліворуч не надав перевагу в русі мотоциклу Suzuki, який їхав у зустрічному напрямку прямо, що спричинило зіткнення.
Поліцейські склали протокол за статтею 124 КУпАП на водія Daewoo."
cea8hf.webp

инфа от патрульных
"ДТП без потерпілих
22.07.2017 року близько 13 години 15 хвилин поліцейські отримали виклик, що на вулиці Салтівське шосе поблизу будинку 30 сталась ДТП без потерпілих.
По прибуттю на місце пригоди, водій автомобіля ГАЗ 3303-1014 повідомив працівникам поліції, що їхав зі сторони вулиці Халтуріна по проспекту Льва Ландау в бік мосту. Водій Газ не обрав безпечної швидкості, не дотримався безпечного інтервалу та здійснив зіткнення з припаркованим автомобілем. Водій іншої автівки поіхав з місця дорожньо-транспортної пригоди.
Поліцейські зібрали первинний матеріал та передали його до відділу Розшуку та дізнання УПП у м. Харкові."
cjgch3.webp

jdaae7.webp

ничего у меня не спрашивайте о направлении движения по этому ДТП, я не знаю(((

Назад
Зверху Знизу