Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Так и их же меньше не становится!!!!Жигули сегодня в ударе.
Сегодня в районе 18.00 на перекрёстке ул. Библика-проспект. Индустриальный копейка с дамой за рулём ещё и "У" не пропустила 99Жигули сегодня в ударе.
это, что сразу повернул и влупил?ехавший от улицы Победителей
надеюсь это была безысходность, а не очередной принципиальный *****.Сегодня в районе 18.00 на перекрёстке ул. Библика-проспект. Индустриальный копейка с дамой за рулём ещё и "У" не пропустила 99
Я вот не далее как вчера ехал на работу, 6 утра, город пустой, от слова "совсем". Поскольку спидометр у меня не работаетезжу как комфортно. И вчера решил по навигатору замерить это свое "комфортно". И оно оказалось 50 км/ч, +-, и тока на Белгородке притопил до 70-и.
моц бмв просто влетел в авто,что здесь не понятного.инфа от ПП
"ДТП з потерпілими на Московскому проспекті.
5-го травня 2017, близько 20:30 екіпаж патрульної поліції отримав виклик від оператора 102 - дтп з потерпілими за адресою Московський проспект, 64.
Прибувши на місце патрульні з'ясували подробиці пригоди. За словами свідків події мотоцикл BMW прямуючи по Московському проспекті в бік центру міста з незрозумілих причин зіштовхнувся з автомобілем, що їхав в попутньому напрямку, після чого мотоцикл втратив керування та вилетів на зустрічну смугу руху та зіштовхнувся з автомобілем Nissan X-Trail.
Потерпілого мотоцикліста бригада швидкої допомоги госпіталізували до 4-ї невідкладної лікарні ще до приїзду патрульних.
На місці працює слідчо-оперативна група. Патрульні забеспечували безпеку дорожнього руху під час оформлення ДТП."
![]()
![]()
Як повідомили у прес-службі патрульної поліції Харкова, аварія сталася близько 20:00 5 травня на перехресті проспекту Льва Ландау та вулиці Олімпійської.За попередньою інформацією, автомобіль Fiat зупинився на перехресті на червоне світло, коли в нього ззаду в'їхав автомобіль ВАЗ-21099.
За словами водія ВАЗа, в його авто зламалися гальма, що і стало причиною зіткнення.Внаслідок ДТП постраждали водій ВАЗа та пасажир Fiat. Потерпілих госпіталізували.
как послушаешь нерадивых водителей, у всех тормоза ломаются. Небось наваливал хорошо, да гаву поймал.
не факт. я два дня назад на перекрестке с гепаштрассе со стороны центра чуть мерса не "купил". там ***дский столб стрелку зеленую закрывает. я ж умный такой, знаю, что если основной красный, то стрелка должна гореть, и наваливаю неспеша... авотхер, она таки не горела, пришлось быстренько тормозить. тормозил без блокировки, хорошо между мерсом и бордюром было куда морду сунуть, но где-то 30 см переехал за мерсовскую ****
о, я об этом дтп писал.Вчерашнее на Ландау.
Только что видел его на эвакуаторе повезли.пр.Тракторостроителей.