Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
у 8-50 вже, вроді, не було нікого8-15 Гольдберговская-14
Я на 100%. Я уже отписывал тут, судья сказал шо то ваще не перекресток и ******ь кто с какого ряда выехал, и шо не видит там тетю на встречке и в том же духе...
а шо было?
Как-то видел ДТП двух таксюков на сумской недалеко от перекрестка с деревянко, один через двойную сплошную разворачивался, другой его в это время обгонял![]()

Я на 100%. Я уже отписывал тут, судья сказал шо то ваще не перекресток и ******ь кто с какого ряда выехал, и шо не видит там тетю на встречке и в том же духе...
насколько я помню видео, там как-раз перекрестокбыл. Ну такое, пусть будет на его совести , хотя там ситуация неоднозначная, канеша. Посудились, оплатили штрафы и забылиІ не важливо, що там порушив водій 09

так дтп створив водій ВАЗа - зміною траекторії руху та гальмуваннямскоювати ДТП
а я просто їхав прямо і копирсався в носі, тому не зміг вчасно зреагуватиа що це, мені взагалі незрозумілоїхати з місця пригоди

Автомобиль Мерседес Спринтер двигаясь по улице Полевой под запрещающий знак совершил столкновение с ВАЗ 2101. ДТП оформляет полиция
*****. если также думают и в суде, то теперь понятно почему у нас бардак в стране. Что уж проще ПДД и то есть варианты все перевернуть с ног на голову. Белое станет черным, а черное - белым. Спс. что разьяснили, политику партии и правительства.Дуже добре, якщо ти зробив наступні висновки:
- справді, ти не можеш виправдовувати свої дії чиїмись порушеннями. Правила вимагають від тебе дотримання їх, а не настановлення на шлях істинний тих, хто порушує.
- водій 09 створив не ДТП, а перешкоду для тебе. На момент контакту він був "нерухомим об'єктом в межах твоєї смуги", а ти рухався з такою швидкістю, яка не дала тобі можливості безпечно керувати, своєчасно змінивши траекторію/загальмувавши.
- на відео чітко видно, як ти рухаєшся ще кілька секунд (метрів) після ДТП, змінюючи розташування твого ТЗ. Ти хотів приховати/спотворити обставини ДТП?
Тут "обоюдка"- оптимістичний для тебе подальший сценарій.
Я намагався змоделювати зараз той розвиток подій, який, ймовірно, мав би місце, якби твоїм опонентом був хтось інший, а масштаби ДТП більшими. Реальний він чи ні - вирішуй сам, але пропоную про всяк випадок бути готовим до такого.
Не Науки/Космічна, а Науки/Ляпунова.

Це і так зрозуміло, що той хто вийобується і справедливо получає за це по пиці, за законом, зазвичай, є потерпілим.Дуже добре, якщо ти зробив наступні висновки:
- справді, ти не можеш виправдовувати свої дії чиїмись порушеннями. Правила вимагають від тебе дотримання їх, а не настановлення на шлях істинний тих, хто порушує.
- водій 09 створив не ДТП, а перешкоду для тебе. На момент контакту він був "нерухомим об'єктом в межах твоєї смуги", а ти рухався з такою швидкістю, яка не дала тобі можливості безпечно керувати, своєчасно змінивши траекторію/загальмувавши.
- на відео чітко видно, як ти рухаєшся ще кілька секунд (метрів) після ДТП, змінюючи розташування твого ТЗ. Ти хотів приховати/спотворити обставини ДТП?
Тут "обоюдка"- оптимістичний для тебе подальший сценарій.
Я намагався змоделювати зараз той розвиток подій, який, ймовірно, мав би місце, якби твоїм опонентом був хтось інший, а масштаби ДТП більшими. Реальний він чи ні - вирішуй сам, але пропоную про всяк випадок бути готовим до такого.

где видео про велосипедиста от 07.04Немного старенького уже:
утро примерно в 8.20 сбит велосипедист автомобилем санта фе
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Як це розуміти? Наприклад, бачу що хтось, хєр знає де, допустимо пересік подвійну суспільну, що неприпустимо, і приймаю рішення наздогнати, підрізати і пояснити, що так робити не можна?бардак від того, шо кожен вважає себе відповідальним за дотримання іншими правил дор.руху.
Сбили велосипедиста , ехавшего на зелёный свет, на пешеходном переходе. Красношкольная набережная 22. 19.40. Анонимно

БМХ-ники любят всякие выдраконы на велосипедах изображать, я их сам терпеть ненавижузелене горіло на пішоходнику?
Шо там робив вел?

Хотя, справедливости ради, стоит заметить, что пара собак на том газелисте, уже наверняка виситЛежал там, *****, включал страдальца. Хотел остановиться- пнуть. Но, запара + пробка. Нехуй на велике из-за камаза выскакивать. *****, сска малолетний. С газели водилу жалко - всех собак на него повесят.