Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Свеженькие ДТП - Part 3

• Автор теми Автор теми Smartik
  • Дата створення Дата створення
8-15 Гольдберговская-14
OqfsT.jpg

wdsJ6.jpg

wo75P.jpg

ну настроены они были долго стоять ))) видать, концепция поменялась)

Как-то видел ДТП двух таксюков на сумской недалеко от перекрестка с деревянко, один через двойную сплошную разворачивался, другой его в это время обгонял :D

:клас::іржач:

Я на 100%. Я уже отписывал тут, судья сказал шо то ваще не перекресток и ******* кто с какого ряда выехал, и шо не видит там тетю на встречке и в том же духе...

Инетерсно, что это , если что е перекресток?:rolleyes: насколько я помню видео, там как-раз перекрестокбыл. Ну такое, пусть будет на его совести , хотя там ситуация неоднозначная, канеша. Посудились, оплатили штрафы и забыли

Возле 9-го кладбища

hXPu2T9MuMo.webp

cMqpe3y4NPE.webp

Провал на Роганской

D3rp5U5K-oQ.webp

7UaOkrWb-KY.webp

І не важливо, що там порушив водій 09
:eek:

так дтп створив водій ВАЗа - зміною траекторії руху та гальмуванням:) а я просто їхав прямо і копирсався в носі, тому не зміг вчасно зреагувати

їхати з місця пригоди
а що це, мені взагалі незрозуміло
зі добре, деякі висновки я для себе зробив. На цьому і закінчемо:пиво:

науки -космическая, если еще не разъехались пробка уже на дамбу должна быть, проезжали около 7

Вкладення

• nayki_novg.webp
    nayki_novg.webp
    86.6 КБ · Перегляди: 226
Автомобиль Мерседес Спринтер двигаясь по улице Полевой под запрещающий знак совершил столкновение с ВАЗ 2101. ДТП оформляет полиция

Y9eU5WV3MzM.webp

QK3o_2jQugs.webp

Там так знаки повесили, что пипец. Если спецом не обратишь внимание то 100% поедешь.

Немного старенького уже:

Немного позже:

И свежачок:

Дуже добре, якщо ти зробив наступні висновки:
- справді, ти не можеш виправдовувати свої дії чиїмись порушеннями. Правила вимагають від тебе дотримання їх, а не настановлення на шлях істинний тих, хто порушує.
- водій 09 створив не ДТП, а перешкоду для тебе. На момент контакту він був "нерухомим об'єктом в межах твоєї смуги", а ти рухався з такою швидкістю, яка не дала тобі можливості безпечно керувати, своєчасно змінивши траекторію/загальмувавши.
- на відео чітко видно, як ти рухаєшся ще кілька секунд (метрів) після ДТП, змінюючи розташування твого ТЗ. Ти хотів приховати/спотворити обставини ДТП?

Тут "обоюдка"- оптимістичний для тебе подальший сценарій.

Я намагався змоделювати зараз той розвиток подій, який, ймовірно, мав би місце, якби твоїм опонентом був хтось інший, а масштаби ДТП більшими. Реальний він чи ні - вирішуй сам, але пропоную про всяк випадок бути готовим до такого.
жесть. если также думают и в суде, то теперь понятно почему у нас бардак в стране. Что уж проще ПДД и то есть варианты все перевернуть с ног на голову. Белое станет черным, а черное - белым. Спс. что разьяснили, политику партии и правительства.

по теме. ДТП на спуске Пассионарии и пр. Правды, иномарка не уступила Ланосу. Стояли составляли европротокол.
attachment.webp

Вкладення

• pic6.webp
    pic6.webp
    64.3 КБ · Перегляди: 490
Останнє редагування:
Дуже добре, якщо ти зробив наступні висновки:
- справді, ти не можеш виправдовувати свої дії чиїмись порушеннями. Правила вимагають від тебе дотримання їх, а не настановлення на шлях істинний тих, хто порушує.
- водій 09 створив не ДТП, а перешкоду для тебе. На момент контакту він був "нерухомим об'єктом в межах твоєї смуги", а ти рухався з такою швидкістю, яка не дала тобі можливості безпечно керувати, своєчасно змінивши траекторію/загальмувавши.
- на відео чітко видно, як ти рухаєшся ще кілька секунд (метрів) після ДТП, змінюючи розташування твого ТЗ. Ти хотів приховати/спотворити обставини ДТП?

Тут "обоюдка"- оптимістичний для тебе подальший сценарій.

Я намагався змоделювати зараз той розвиток подій, який, ймовірно, мав би місце, якби твоїм опонентом був хтось інший, а масштаби ДТП більшими. Реальний він чи ні - вирішуй сам, але пропоную про всяк випадок бути готовим до такого.
Це і так зрозуміло, що той хто вийобується і справедливо получає за це по пиці, за законом, зазвичай, є потерпілим.;)

Немного старенького уже:
где видео про велосипедиста от 07.04
утро примерно в 8.20 сбит велосипедист автомобилем санта фе
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

бардак від того, шо кожен вважає себе відповідальним за дотримання іншими правил дор.руху.
Як це розуміти? Наприклад, бачу що хтось, хєр знає де, допустимо пересік подвійну суспільну, що неприпустимо, і приймаю рішення наздогнати, підрізати і пояснити, що так робити не можна?

Из ХХ
Сбили велосипедиста , ехавшего на зелёный свет, на пешеходном переходе. Красношкольная набережная 22. 19.40. Анонимно

I7fQvzvosrc.webp

n118isKyIK8.webp

Кстати, не факт :незнаю:
Чуваки на БМХ-байках не самые внимательные и дисциплинированные байкеры.

Назад
Зверху Знизу