Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Suzuki Ignis или как я в очередной раз решил приколоться

не понимаю, зачем покупать таету короллу кросс
когда есть шкода карок, грубо говоря на 5к дешевле

салоны, небо и земля
Не будем превращать тут в ****, но Шкода это ВАГ и он выебет

Не будем превращать тут в ****, но Шкода это ВАГ и он выебет
Після того як я покатався в тойоті короллі 2024р в середній комплектації можу відповідально заявити, що це лайна шматок котрий не вартує і половини тих грошей, що за нього просять.

Після того як я покатався в тойоті короллі 2024р в середній комплектації можу відповідально заявити, що це лайна шматок котрий не вартує і половини тих грошей, що за нього просять.
Ті ахуїв таке про ТОЙОТУ писать

салоны, небо и земля
А небо это шкода? Странно, обычно они жлобские по части комплектаций.

Глянул цену, где карок дешевле? Ты сравнил бензиновую с гибридом. Был бы у шкоды гибрид, еще б дороже тоеты был наверняка. И за тридцадку этого ****ца пусть в **** себе засунут. Глядя на него даже не возникает желания внутрь залазить, чтоб салон оценивать. Как и все у вага, что ниже ауди. И кстати, примерно за цену этого карога у тоеты бензиновые рав4 еще недавно продавались. Сейчас правда одни гибриды.

Останнє редагування:
Про яку якість тойот та шкод можна говорити за 30К, коли за ці гроші можна придбати Мерса МЛ у гарному стані.

проедься по клочковской, сначала в салон шкоды
а потом в таету
и сравни качество салонов авто
плюс, шкоды ощутимо тише в ходу

по поводу дизайнов, ну это уже личное
тут для меня ваг норм

По поводу цены - зачем переплачивать за гибрид если он не окупится?
Нечего делать ни там, ни там. После того как тоета одни гибриды оставила. А ваг походу хочет за счет покупателей с Украины банкротства избежать, раз свои недофольксвагены по такой цене тулят. И про сравнение, подобное надо сравнивать с подобным. А значит карок нифига не дешевле, а то и дороже. Да и дизайн конечно личное, но они кароку такой цвет на главном фото сделали явно неспроста. Лучше ничего придумать не смогли)

Останнє редагування:
Про яку якість тойот та шкод можна говорити за 30К, коли за ці гроші можна придбати Мерса МЛ у гарному стані.
Ага, десятирічний мерс з пробігом 200-300к це ж те що треба. Щоб всрати туди ще 30к.

Та я просто поїв цього гівна з обслуговуванням преміума і старих машин. Хоча Ауді особливо моцк не виносила. Он зараз катаю на службовому хундає і в зуби його єбать, хай хоч згорить аби мене в ньому не було:)

Колись поціновувачі авто переймалися не тільки розходом палива і вартістю запчастин, а такими речами, як комфорт, динаміка, керованість, кінематика підвіски, ергономіка, якість матеріалів і краса, кінець кінців.
Дивлячісь на нові машини ніяких емоцій не виникає.

Є люди, які можуть купити собі новий преміум.
Є люди, які не можуть і купують собі новий не преміум.
А є люди, які також не можуть, но виправдовуються, що купили старий преміум, що їм новий не преміум не такий. Зрозуміти й вибачити.

Звісно, я не сказав нічого про тих, хто купує старий не преміум, бо про них нема чого казати, вони себе ведуть чемно, зазвичай.

Цікава точка зору, але я б не поспішав робити висновки про людей, які обирають вживані машини. Насправді, покупка старого преміум-авто далеко не завжди зумовлена фінансовими обмеженнями. Багато людей обирають старі моделі через їхню надійність, комфорт, а іноді й через певну емоційну прив'язку до конкретної марки чи дизайну. Класика має свою цінність та атмосферу, яку важко знайти в нових моделях.

Звісно, кожен має свої причини для вибору, але варто пам'ятати, що старі авто часто дарують не лише статус, а й справжнє задоволення від їзди. І, до речі, старі Мерседеси часто набагато довговічніші і надійніші, ніж багато нових автомобілів, незалежно від класу.

Цікава точка зору, але я б не поспішав робити висновки про людей, які обирають вживані машини. Насправді, покупка старого преміум-авто далеко не завжди зумовлена фінансовими обмеженнями. Багато людей обирають старі моделі через їхню надійність, комфорт, а іноді й через певну емоційну прив'язку до конкретної марки чи дизайну. Класика має свою цінність та атмосферу, яку важко знайти в нових моделях.

Звісно, кожен має свої причини для вибору, але варто пам'ятати, що старі авто часто дарують не лише статус, а й справжнє задоволення від їзди. І, до речі, старі Мерседеси часто набагато довговічніші і надійніші, ніж багато нових автомобілів, незалежно від класу.
Старый премиум это хорошо,но как вторая машина.Как говориться ,"для души".
Но как правило их не обслуживают должным образом.Когда узнают стоимость ремонта,начинается "колхоз".
Был у меня товарищ,щас живет давно за границей.
То бмв е34,е 39,е38,то мерс 220,то ауди а8.Даже фаетон был,на котором министра возили,Луценко.Еще помню мерс ML первый,
****ся он с ними знатно.То электроника,на ауди мотор лег.Вьебал кучу бабок,нервов.Потом прошло.
Щас ездит на Опеле Инсигния.

Багато людей обирають старі моделі через їхню надійність, комфорт, а іноді й через певну емоційну прив'язку до конкретної марки чи дизайну.
Ок, який 15-10р річний преміум можна без проблем експлуатувати і не витрачати купу грошей через їх надійність?))
І ще, в 10-15 річному премуімі 80% фішек що робило його преміумом вже є в комплектаціях сучасних машин середнього класу. Те само стосується і комфорту.

Багато людей обирають старі моделі через їхню надійність, комфорт, а іноді й через певну емоційну прив'язку до конкретної марки чи дизайну.
Ок, який 15-10р річний преміум можна без проблем експлуатувати і не витрачати купу грошей через їх надійність?))
І ще, в 10-15 річному премуімі 80% фішек що робило його преміумом вже є в комплектаціях машин середнього класу
Старый премиум это хорошо,но как вторая машина.Как говориться ,"для души".
Но как правило их не обслуживают должным образом.Когда узнают стоимость ремонта,начинается "колхоз".
Был у меня товарищ,щас живет давно за границей.
То бмв е34,е 39,е38,то мерс 220,то ауди а8.Даже фаетон был,на котором министра возили,Луценко.Еще помню мерс ML первый,
****ся он с ними знатно.То электроника,на ауди мотор лег.Вьебал кучу бабок,нервов.Потом прошло.
Нічому його життя не навчило)

І ще, в 10-15 річному премуімі 80% фішек що робило його преміумом вже є в комплектаціях сучасних машин середнього класу. Те само стосується і комфорту.
Потрібно дивитися на стан і попередній догляд за автомобілем. Вони не будуть підводити, якщо грамотно обрати, зробити сервіс після купівлі і потім регулярно доглядати.
Та я нікого не агітую, кожен вільний робити власний вибір 🙂

Зі старими авто є декілька проблем.
Знайти не іржавий - велика проблема.
Знайти в гарному стані не за шалені гроші - велика проблема.
Знайти з невеликим пробігом - велика проблема. Їздити на машині з пробігом в 300к+ психологічно не для кожного. Навіть якщо там ще стільки ж ресурсу.

А якщо знайшов, то починається: ця запчастина знята з виробництва і доводиться шукати вихід. Цього нема і доводиться вмикати кулібіна.

Взяти мерса.
Або сабфрейм згнив, або олива в проводах.

Назад
Зверху Знизу