Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Суть закона о языках и кого он ущемляет

• Автор теми Автор теми spt
  • Дата створення Дата створення
А каким боком все выше перечисленные Вами утверждения относятся к Вашей "проверке"? Какой в той "проверке" смысл был?

Як це, яке відношення? Саме безпосереднє, бо це стандартній набір штампів всих укрофобів. Ці штампи (а тепер вже стовідсотково ці міфи) вони поширюють як якусь об'єктивну даність. Спростувати це ми і хотіли, а також просто задовільнити своє любознавство. :)

Я рад что вы прозрели

attachment.php

Всего три часа вам понадобилось что бы понять что мое мнение верно.

Промахнулся.:(

//Но твой butthurt был действительно зачётным.:D

Поэтому готовьтесь, громадяне, в один прекрасный день в конце 2013 года проснуться в новой стране - ФРУ - Федеративной республике Украина.
Кушнарев так и не проснулся однажды и навсегда. Однако же судя по тому как судят и как чего принимают это будет именно та самая Федерация, которую можно называть Криминализацией. Это когда бароны и мусора сферы влияния поделят, а что останется будет народное.

Російськомовність свідомих українців - символ влади олігархічно-холуйського режиму.

Кушнарев так и не проснулся однажды и навсегда. Однако же судя по тому как судят и как чего принимают это будет именно та самая Федерация, которую можно называть Криминализацией. Это когда бароны и мусора сферы влияния поделят, а что останется будет народное.
Згоден з вами окрім останнього. Народного нічого не залишиться. Та й народ вже перестане існувати взагалі. Будуть раби з біометричними паспортами. Вчора прийняли цей Закон про біометричні паспорти. Як тільки ще перестане діяти мораторій на продаж землі, олігархічний криміналітет продасть і землю і тих, хто на ній живе, як рабів. А самі переїдуть у свої закордонні маєтки...

Російськомовність свідомих українців - символ влади олігархічно-холуйського режиму.
:клас::клас::клас:

Будуть раби з біометричними паспортами.

Вся умственная отсталость, интеллектуальная ограниченность свыдомого украйинця а так же его же стремление ляпнуть абы шо, не разбираясь в сути - в одной фразе.
Браво Володимир, жгите ещё.

Вся умственная отсталость, интеллектуальная ограниченность свыдомого украйинця а так же его же стремление ляпнуть абы шо, не разбираясь в сути - в одной фразе.
Ви як діаспора завжди своїх опонентів намагається назвати неповноцінними, але насправді так ви лише намагаєтесь самоствердитися, довести собі що ви є повноцінними особистостями. Та вам це ніколи не вдасться - треба возвеличувати себе авторитетом та самовдосконаленням а не намагатися принижувати інших.

Перекладіть хоча б на московську мову оце, що ви тут наляпали, бо це щось із жаргону пожежника. :D
А, зрозумів, ви спіробітник ЕДАПСу, та захищаєте свій бізнес...
Вы сами с собой? Вы не диаспора, вы ограниченное количество польско-венгерских метисов, проживающих на территории нашей страны ;)
Та, ні, ми тут у себе дома. А ви з яких країв сюди понаїхали. Не із Мардовії...
Чи не з тих місць де пиво сраками п"ють?

Вы сами с собой? Вы не диаспора, вы ограниченное количество польско-венгерских метисов, проживающих на территории нашей страны ;)
Може олігархічно-холуйська Украина це і ваша країна, але вона на Богом даній українській нації землі. Якби ви відчували себе господарями цієї землі то такого що є не творилося б. Але ви знаєте що господар тут - українська нація, тому і паскудите де можете бо не ваше. Хто немає тут коріння той і труїть цю землю.

У нас із ними проблем немає.

так кто даровал украм-мусульманам землю? Не Б-г же? Они ж в него не верят.
Раскройте тему пожалуйста, весьма познавательно узнать о взаимодействии верховных Б-жеств в укрском пантеоне.

И что здесь смешного? Интересно, если бы кто нибудь тут со смехуёчками о резне в Батурине написал, как бы Вы отреагировали?
А ви будете стверджувати що ваші імперасти так не роблять?

так кто даровал украм-мусульманам землю? Не Б-г же? Они ж в него не верят.
Раскройте тему пожалуйста, весьма познавательно узнать о взаимодействии верховных Б-жеств в укрском пантеоне.
З якого це дива діаспорі я ще буду щось доповідати?

Да по фиг на этих "імперастев", свои мозги иметь надо.
Шановний, так то воно так, і я вам в цьому повністю підтримую. Але вам важливо усвідомити що ця девіація є результатом нав'язування Україні єдиного інформаційного та гуманітарного простору вашими імперастами.

да я не против заслушать доклад диаспоры, жги!
Мы, местные, вежливые и толерантные, обязательно вежливо и толератно выслушаем ваш рассказ. ;)
Палити? Нащо мені щось палити? Це не конструктивно.
По таким текстам одразу видно хто Боже створіння, а хто - мавп'ячий спадок за Дарвіном.

Назад
Зверху Знизу