Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Суть закона о языках и кого он ущемляет

• Автор теми Автор теми spt
  • Дата створення Дата створення
Здоровий глузд безсилий коли одна зі сторін - діаспора - не має совісті.
Как бы, совесть это важная вещь. Но важнее две другие, которые должны присутствовать у тех, кого мы выбираем во власть:
1.Умение думать и понимать, что и их благосостояние зависит, прежде всего, от состояния экономики государства, а не наоборот.
2.Профессиональное умение это воплотить в жизнь.

Нет, они, конечно, знают лучше нас, как делается богатство, но как его сделать устойчивым при нищих массах, не понимают. Да думаю, что и не задумываются.

Казалось бы, а при чем тут языки? Да дилетант он везде, как слон в посудной лавке, хоть в экономике, хоть в языках, хоть в международных отношениях. Везде!

А Колесниченко - ****** неколголспний, та мабуть вже не ображається і не соромитися. Йому ніяка мова не допоможе. Не дав бог здібностей.

Важко жити в країні де у кожного колесніченка буде власна рідна мова та історія, не зважаючи про усе інше.

Важко жити в країні де у кожного колесніченка буде власна рідна мова та історія, не зважаючи про усе інше.
Без заперечнь на 100%. Сумно, що є ще люди, які "ведуться" на таких, колесниченків. Саме через них важко живеться усім в Україні, крім тих, кого репрезентують колесніченки.

Маразм у свидомых всё крепчает. Пока вы не будете уважать наш язык, то что вы ожидаете с нашей стороны? Парадокс свидомых так сказать.

Звичайно, коли у кожного иванова, ахмедова, рабіновіча та попандопулоса буде одна мува, один фюрер, одна титульна нация то буде так легко жити, так легко. То є так! Слава хероям!!!

Может быть от некоторой брезгливости к брехне?
Как Вам такое объяснение, Pilat?..
Та нет, я не комментировал смысл, меня удивило совпадение стилей, а именно и дословно "в студию"... А так, нет вопросов, брезгуйте на здоровье... ;)

У всех!
А у меня персонально, еще и к субъектам, меняющим свой патриотизм, как носки...

Не-не, полностью, пожалуйста. Шоб уже все посмеялись. "У всех коммунистов брезгливость к брехне".:іржач: Или далі буде? "Но мы, невзирая... дальше по тексту?":іржач:

Маразм у свидомых всё крепчает. Пока вы не будете уважать наш язык, то что вы ожидаете с нашей стороны? Парадокс свидомых так сказать.
Вот именно, «несвидомый». Такой вот «наш язык» малопригоден для какого-либо общения вообще. А уж тем более не достоин уважения.
Он больше для тех, кому в детстве не хватало витаминов.
:D:eek:
Пы.Сы. Не вижу ничего дурного, если украинцы будут общаться на русском языке. Но это будет уже не советский московский русский, а нормальный русский украинский язык. К сожалению, ничего подобного в этом законе нет.

Останнє редагування:
не советский московский русский, а нормальный русский украинский язык

алени-филологи в атаке :іржач::іржач::іржач:

Навіть тут ви не можете зорієнтуватися... Більше читайте, тоді не будете потрапляти у незручні ситуації.

цуко, педивикийные спецьялисты - такие проффесора :D

Дружок, оно понятно, по-русски ты плохо говоришь, поэтому не заметил, что обычно когда говорят Бог - подразумевают христианского дядьку, который "...у него есть специальное место, полное огня, дыма, страдания, боли, куда он отправит вас, чтобы вы мучались, горели, задыхались и плакали, на веки вечные, до скончания времен!.. Но он любит вас! Он любит вас и ему нужны деньги!..."
Когда говорят Аллах - подразумевают муслимского дядьку.

На вашей держ. мове может таких различий и нет.

Останнє редагування:
алени-филологи в атаке :іржач::іржач::іржач:

цуко, педивикийные спецьялисты - такие проффесора :D

Дружок, оно понятно, по-русски ты плохо говоришь, поэтому не заметил, что обычно когда говорят Бог - подразумевают христианского дядьку, который "...у него есть специальное место, полное огня, дыма, страдания, боли, куда он отправит вас, чтобы вы мучались, горели, задыхались и плакали, на веки вечные, до скончания времен!.. Но он любит вас! Он любит вас и ему нужны деньги!..."
Когда говорят Аллах - подразумевают муслимского дядьку.

На вашей держ. мове может таких различий и нет.
І християне, і мусульмане, і іудеї моляться одному і тому же Богу. Той, хто цього не знає і потрапляє у всякі халепи та виставляє себе на посміховисько!
А російську мову знаю, принаймні, не гірше за вас.
Бо, більшість моїх публікацій за радянських часів було написано російською мовою, у роки незалежності - українськоюю, але були і німецькою ...
;)
Бажаю найміцнішого здоров"ячка і наполегливості у навчанні для підвищення рівня загальнолюдської культури!

І християне, і мусульмане, і іудеї моляться одному і тому же Богу. Той, хто цього не знає і потрапляє у всякі халепи та виставляє себе на посміховисько!
съезди в саудовскую аравию и сообщи им об этом, раскажешь потом о впечатлениях, свидомый педивики-проффесор :D
Впрочем наверное не расскажешь :) Там тебя, ущемлённого, за сообщения такие быстро доущемят :іржач:

съезди в саудовскую аравию и сообщи им об этом, раскажешь потом о впечатлениях, свидомый педивики-проффесор :D
Впрочем наверное не расскажешь :) Там тебя, ущемлённого, за сообщения такие быстро доущемят :іржач:
Був у трьох мусульманських країнах. Та й тільки-но (23 вересня) повернувся із однієї з них. Усі мусульмане про це знають. Як знають і почитають Ісу (нашого Іісуса Христа).
А над твоєю неосвіченістю посміялися. Бо, у тебе така мішаніна у голові від неосвіченості. Я це зрозумів, коли надав тобі останню цитату. Бо, навіть, її у тебе не вистачило тями переварити і так і не зрозумів.
А педивікі-знання більше потрібні тобі читати. У мене джерела інформації з усіх питань зовсім інші. Просто надавати тобі звідтеля деякі знання зручніше та й швидше.
Але, я бачу, що у вашому ПТУ таких знань не надають. Тоді, пробач, але це твоя особиста проблема. Я не люблю з пустомелями довго говорити, вирішуй свої проблеми самостійно, якщо не в змозі переварити крохи відомостей, які надають для твоєї освіти.

Був у трьох мусульманських країнах. Та й тільки-но (23 вересня) повернувся із однієї з них. Усі мусульмане про це знають. Як знають і почитають Ісу (нашого Іісуса Христа).
А над твоєю неосвіченістю посміялися. Бо, у тебе така мішаніна у голові від неосвіченості. Я це зрозумів, коли надав тобі останню цитату. Бо, навіть, її у тебе не вистачило тями переварити і так і не зрозумів.
А педивікі-знання більше потрібні тобі читати. У мене джерела інформації з усіх питань зовсім інші. Просто надавати тобі звідтеля деякі знання зручніше та й швидше.
Але, я бачу, що у вашому ПТУ таких знань не надають. Тоді, пробач, але це твоя особиста проблема. Я не люблю з пустомелями довго говорити, вирішуй свої проблеми самостійно, якщо не в змозі переварити крохи відомостей, які надають для твоєї освіти.

бла-бла-бла, побывал в египте и стал специалистом по исламу?
Не, сынку, клеймо педивики-проффесора уже к тебе пристало плотно. :D:D:D

бла-бла-бла, побывал в египте и стал специалистом по исламу?
:D:D:D Ці відомості знає не тільки кожна віруюча людина, але й будь-яка освічена та культурна людина. Мабуть, ви себе виключили із їхнього кола? Тоді не дивуюсь.

Відкрию секрет, у Єгипті не був. Був у іншій мусульманській країні, але планував заїхати. Через те, що там відбувається стрілянина прикордонні країни закрили з Єгиптом свої кордони. Ось, бачите, і тут ви не в курсі справи...:D

Не, сынку, клеймо педивики-проффесора уже к тебе пристало плотно. :D:D:D
:D:D:D Дякую за комплімент №1 (це я з приводу того, що ви мені годитеся, щоякнайменше у діти, а, скоріше за все (судячи з рівня ваших знань) у онуки годитеся :D).
Дякую за комплімент №2, бо здогадалися що у Вікі є частинка і моєї праці.
А, ось професором я і справді працював до того, як пішов на пенсію...
Так що тут ви знову попали.
Ну, і на останок іще одне. Але для вас дуже корисне. Люди народжуються усі однакові. З головами, ногами, головами... Але розумна людина відрізняється від дурня тільки тим, що вміє не демонструвати свою **** усім.
Подумайте над цим, бо у мене склалося враження, що ви влізли на форум виключно для того, щоб усю свою **** вивертати на повну потужність.
Набирайтеся знань, вчиться і може і із вас щось путнє вийде. ...
Бог у поміч!
Бажаю здоров"ячка та вдачі!
P.S. Більше підвищенням ваших знань та культури займатися не буду. Якщо будете знову хамити просто поставлю в ігнор, бо хамів не люблю. Мені приємно спілкуватися виключно тільки з розумними людьми...

хотелось бы уточнить последнее .... при пане Гитлере? :)
:D:D:D Щось у вас і з арифметикою дуже погано. По вашему літосчисленню мені має бути 100 років?:D:D:D
Ви наївно вважаєте, що заявки на винаходи у патентне відомство ФРН для отримання патенту на винахід, подаються виключно російською мовою?:D:D:D

:D:D:D Ці відомості знає не тільки кожна віруюча людина, але й будь-яка освічена та культурна людина. Мабуть, ви себе виключили із їхнього кола? Тоді не дивуюсь.

Відкрию секрет, у Єгипті не був. Був у іншій мусульманській країні, але планував заїхати. Через те, що там відбувається стрілянина прикордонні країни закрили з Єгиптом свої кордони. Ось, бачите, і тут ви не в курсі справи...:D

:D:D:D Дякую за комплімент №1 (це я з приводу того, що ви мені годитеся, щоякнайменше у діти, а, скоріше за все (судячи з рівня ваших знань) у онуки годитеся :D).
Дякую за комплімент №2, бо здогадалися що у Вікі є частинка і моєї праці.
А, ось професором я і справді працював до того, як пішов на пенсію...
Так що тут ви знову попали.
Ну, і на останок іще одне. Але для вас дуже корисне. Люди народжуються усі однакові. З головами, ногами, головами... Але розумна людина відрізняється від дурня тільки тим, що вміє не демонструвати свою **** усім.
Подумайте над цим, бо у мене склалося враження, що ви влізли на форум виключно для того, щоб усю свою **** вивертати на повну потужність.
Набирайтеся знань, вчиться і може і із вас щось путнє вийде. ...
Бог у поміч!
Бажаю здоров"ячка та вдачі!
P.S. Більше підвищенням ваших знань та культури займатися не буду. Якщо будете знову хамити просто поставлю в ігнор, бо хамів не люблю. Мені приємно спілкуватися виключно тільки з розумними людьми...

Да не оправдывайся, религовед-теоретик.
На практике оно несколько иначе.
Глядишь - доведётся ещё столкнуться.

Українська нація про Володимира гарної думки.

только ****оболы способны выдавать свое мнение за мнение нации.;)

Назад
Зверху Знизу