Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Строительство станций метро "Державинская" и "Одесская"

• Автор теми Автор теми Latmax
  • Дата створення Дата створення
хорош заливать нам, ты даже на выборы не ходишь с 2011года, так как графы против всех именно с 2011года нету в бюлетенях
На туры, где не из кого выбирать, я не хожу.А если есть мой кандидат, то его и выбираю.Например-на выборах мэра был мой любимый кандидат, он и был выбран.
А по поводу "заливать"-то заливаете вы.По утрам.

***********, ты вообще двинутый ? Пруфы в студию или проваливай в совок
т.е. все, что про ****** - это тоже ***********ство? Ну-ну. Молодец. Т.е. и америкосы ***********ы, и англичане....

В вики сходи... Английскую.... Дискавер "История Нацизма" посмотри. Только это бессмысленно, ты уже все для себя решил.

Вася, де ти в Україні бачив ****** ? Під мікроскопом ?
Чи, може, о слава великому леніну, це ******и перейменували станцію метро "Московський проспект"?
Завжди знав, що наш Кернес та його Ко - це латентні нацики. У-у-у-у !!!

Звичайно, що зручно перенаправляти стрілки в бік т.з. бандерівців, коли у самих комуняк по шию все у крові...

Вася-2. Читай історію. Хоча б інколи
Дивізія СС "Галичина" на території України/Союзу була задіяна лише одного разу...
Це відбулось влітку 1944 року під містом Броди та в цьому ж бою була ... повністю знищена

"Чомусь" завдяки пропаганді майже усі знають про цю дивізію...

Але тихенько мовчать про російські дивізії СС ...

Наприклад, про :
29-у ваффен-гренадерську дивізію СС «РОНА» (1-я русская);
30-у ваффен-гренадерську дивізію СС (2-я русская);
30-у ваффен-гренадерську дивіизію СС (1-я белорусская)...

Вася-3

Що ти знаєш про Локотську республіку або Локотське самоврядування ?

Локотська республіка - це колабораційне утворення на території Брянської, Орловської та курської областей, яке вело боротьбу з партизанськими бандами та диверсійними групами НКВС на боці ******ської Німеччини.

То хто в нас нацики ?

Вася-4

Можу тобі багато чого розповісти про Російську Визвольну Армію (для тебе рос. Русская освободительная армия — вона ж РОА), яка в найкращі свої часи налічувала 600,000 чоловік... Якщо виходити з твоєї логіки, то в 40-кі р.р. нацики-росіяни воювали з ... росіянами-комуняками

Как же вы все ******* со своими спорами!
Тут тема о метро.

Надо банить или кидать в игнор всю эту ересь. И все.

Вася-4

Можу тобі багато чого розповісти про Російську Визвольну Армію (для тебе рос. Русская освободительная армия — вона ж РОА), яка в найкращі свої часи налічувала 600,000 чоловік... Якщо виходити з твоєї логіки, то в 40-кі р.р. нацики-росіяни воювали з ... росіянами-комуняками
Расскажи это ему подробно, только в личку, вы ******* уже. Без обид.

Згідний. Але не я розпочинав це лайно.
Є новини щодо будівництва електродепо "Олексіївське"
Написав в профільній темі

По гидрогеологии будут трудности с обводненными грунтами в р-не не будущей Державинской, там в прошлом был так называемый Бородаевский яр, а сейчас идет ливневка 15000 d и дальше где остановка за мостом Сидоренковская, там овраг Глубокий и тоже обводненные грунты...

Згідний. Але не я розпочинав це лайно.
Є новини щодо будівництва електродепо "Олексіївське"
Написав в профільній темі
Он или деньги за это получает, или самореализуется таким образом. Ты ему никогда, ничего не докажешь. Игнорируй.

Думаю тут такие вещи тоже полезно выкладывать.
Будівельні роботи по проекту: "Будівництво електродепо "Олексіївське" із з'єднувальною гілкою до третьої лінії Харківського метрополітену" (коригування). Спорудження тунелів з'єднувальної гілки ПК 02+08 – ПК 07+63

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

тем временем

Вкладення

• .webp
    .webp
    75.1 КБ · Перегляди: 301
  • .webp
    .webp
    54.5 КБ · Перегляди: 289
Если это обо мне, то я бесплатно).Дупу лишний раз пнуть, если она ****-одно удовольствие)Вы считаете, что наши деды может тоже за деньги шли в атаку, когда громили ******скую *******?Не все делается за деньги.

Ну вот видишь, удовольствие тебе. Самовыражаешься ты так. Так что по политике советую всем тебя игнорировать..

По метро разговор норм, все остальное валите в ветку с названием ПОЛИТИКА. Она на Харьковфоруме присутствует. И там миллион тем и про президента, и про мэра, и про все ваши убеждения. Там и самовыражайтесь.

Такую ахуенную тему тут засираете. Мне аж жалко, что тема, которая собирает всю историю новостей о двух будущих станциях, из всего интернета, так уничтожается вашими брызганиями слюней.

По гидрогеологии будут трудности с обводненными грунтами в р-не будущей Державинской, там в прошлом был так называемый Бородаевский яр, а сейчас идет ливневка 15000 d и дальше где остановка за мостом Сидоренковская, там овраг Глубокий и тоже обводненные грунты...

Alexm21, ти вважаєш, що
а) наші діди-"бандерівці" за гроші воювали з комуняцькою наволоччю та ******ами ?
б) що вони не повинні були цього робити, оскільки треба було терпіти знущання над собою ?
в) ти вважаєш, що це бандерівці напали на радянське лайно ?
г) ти вважаєш, що це бандерівці спільно з німцями напали на Польщу і цим офіційно розв'язали 2-у світову війну ?

@Допа, та воно само радянське лайно , облиш його й воняти не буде. Бо тема дійсно засмічується.

По гидрогеологии будут трудности с обводненными грунтами в р-не будущей Державинской, там в прошлом был так называемый Бородаевский яр, а сейчас идет ливневка 15000 d и дальше где остановка за мостом Сидоренковская, там овраг Глубокий и тоже обводненные грунты...

Назад
Зверху Знизу