: я би точно![]()
У тебя это сегодня дежурный смайл?

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
: я би точно![]()
ваще його за весь час двічі поставилаУ тебя это сегодня дежурный смайл?
ну 4.20 це жах, як не крути
Действительно очень много. Почему маршрутка аж 14 грн? Вы в пригороде живете?Маршрутка-метро-трамвай. Всего 19.50 в один конец. А туда и назад получается-39грн. Много
Чому жах? Повітря чисте, людей немає, пташки прокидаються, співають.ну 4.20 це жах, як не крути
а чего 23 дня,когда 22 должно быть![]()
Можно было бы диапазонами указать. 0-10, 10-20...Интересная голосовалка.
Вот взял и обидеееел!![]()
Не плачь дам калачну я ж тебя больше всех люблю
ты ж знаешь
![]()
Интересная голосовалка. А 3 гривны в день это как понимать? Карманник зашел в метро, поработал и вышел на той же станции, так что ли?
Чому жах? Повітря чисте, людей немає, пташки прокидаються, співають.
Можно было бы диапазонами указать. 0-10, 10-20...
ні, сьогодні їдеш тільки в одну сторону (на роботу), завтра в іншу (додому).А 3 гривны в день это как понимать? Карманник зашел в метро, поработал и вышел на той же станции, так что ли?
ні, сьогодні їдеш тільки в одну сторону (на роботу), завтра в іншу (додому).
Ага, нищеброды - айтишники, работающие удаленно (дома), неработающие и те, кто живет рядом с работой (например, в центре). Вы еще посочувствуйтеПо состоянию на 14.56 12.02.2016 в голосовалке лидируют нищеброды!
патаму шта! я і так ледь встаю дітей в школу-сад відправити. а то ще в 4 ранку, ну жесть жеж. та ніяким пташкам не радий в такий час. нє, нємагу я функціонувати в такий час((Чому жах? Повітря чисте, людей немає, пташки прокидаються, співають.
ну ще можна в одну сторону на транспорті, в іншу пішки. менше 3 грн проїзду ж немає, так?ну и такой вариант тоже
Якщо пішки, то треба враховувати витрати на амортизацію взуття.ну ще можна в одну сторону на транспорті, в іншу пішки. менше 3 грн проїзду ж немає, так?
ви її не потратили, ви її добавилинашел в вагоне метро 10 гривен,
патаму шта! я і так ледь встаю дітей в школу-сад відправити. а то ще в 4 ранку, ну жесть жеж. та ніяким пташкам не радий в такий час. нє, нємагу я функціонувати в такий час((
ну ще можна в одну сторону на транспорті, в іншу пішки. менше 3 грн проїзду ж немає, так?