Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
В Люботине прудов больше))я за Мерефу. природа краще... а так - те ж лайно...
то так... але ж я суто суб"йєктивну оцінку дав: я не рибалка і не купаюся у пресній воді, тому мені ті пруди - до лампочки, а от ліси я полюбляюВ Люботине прудов больше))
Лучше жить во ФлоридеГде лучше жить?
Это да))По Люботину заебешься ездить.Вверх,вниз.Дорога,как змея.Извилистая.Мерефа вроде попроще
Была у нас сотрудница с Люботина, жуткая матершинница и унитазом не умела пользоваться.Мерефа - это дэрэвня, а Люботин - близлежайший пригород))
Была и там, и там. Люботин растянут що капец,длинющий, тротуаров нет, с электричеством в мирное время были постоянные отключения , может сейчас стало лучше, и неудобно с трассы заезжать, вечно ДТП на этом подъеме.Не была ни там, ни там, поэтому за Мерефу. Чисто по названию.![]()
Тему можно закрывать?
Бо там є «Бельгійські будинки» - квартал двоповерхових будинків унікальної архітектури, побудованих в 1911 році за бельгійським проектом для співробітників скляного заводу, які приїхали з Бельгії. Єдині у своєму роді на східній Україні, розташовані поруч з вокзалом (на стороні заводу).не ну шо там сравнивать
конешно Мерефа![]()
Бо ближе?..не ну шо там сравнивать
конешно Мерефа![]()