Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Сравнение Харькова и Львова

жити десь в ужгороді, їздити пару місяців на заробітки в ЄС, а потом весь рік жити на ці кошти- чим не варіант?!
Чисто з цікавості... а чим в ЄС, на вашу думку, можна займатися, щоб за пару місяців заробити на рік життя в Ужгороді? І де можна знайти таку роботу, де тебе триматимуть два місяці, а потім будуть на тебе рік чекати?

Чисто з цікавості... а чим в ЄС, на вашу думку, можна займатися, щоб за пару місяців заробити на рік життя в Ужгороді? І де можна знайти таку роботу, де тебе триматимуть два місяці, а потім будуть на тебе рік чекати?
прибиральницею, якщо *******ьно. Це перше що випало на думку. Маляр, все по будівництву. Садівництво, збір фруктів овочей.

Чи можна пару років відпахатати, а потім купити хату на західній.

прибиральницею, якщо *******ьно. Це перше що випало на думку. Маляр, все по будівництву. Садівництво, збір фруктів овочей.

Чи можна пару років відпахатати, а потім купити хату на західній.
Ну, а поки там жити, витрат, на вашу думку не буде? Де знімати житло? Чим харчуватися?

Ну, а поки там жити, витрат, на вашу думку не буде? Де знімати житло? Чим харчуватися?
Ти ніколи не працював закордоном?? З"їзди подивишся...
Навіть жінки їздять на завод сезонно. Фігачать по 10 годин. Ліжко-місце від роботодавця.

:D

"Западенцы" хитрее "схидняков".
Но это не про наебалово. Оно везде есть. Просто у "западенцев" оно изящнее получается.
способны подстроится под любую ситуацию и выжить в любых условиях 😂

Хитрость - ум *****а (с)

2-3 тыс евро/мес легко, если не рукожоп
2 месяца грубо 150тыс грн
звучит красиво, но на практике нужно найти такое место... если не гражданин той страны, где работаешь, то отношение другое и наебалово вполне предсказуемо..
к примеру в Польше на строительстве эл.станции выполняешь задачи рабочего персонала, но умеешь при этом читать чертежи.. мастер , заметив это, ставит тебя на должность прораба, но зарплата остаётся рабочего... говоришь ему - почему так? он мнётся, что то невнятно бормочет...
рукожопство тут вообще не при чём..

Ти ніколи не працював закордоном?? З"їзди подивишся...
Навіть жінки їздять на завод сезонно. Фігачать по 10 годин. Ліжко-місце від роботодавця.
Живу вже майже 10 років у Словаччині. У мене, робота не пов'язана з місцевими підприємствами, але знаю багатенько людей, які працюють, наприклад, на заводі Фольксваген. Чистими на руки отримують десь по 800-900 євро. Але навіть якщо живуть десь у гуртожиткку, витрачають на їжу, проїзд, одяг, ну навіть пиво сходити на вихідних попити теж щось коштує.

Я несколько лет возил и трудоустраивал людей по европам
Не учи отца ебацца
Мои люди больше местных зарабатывали
всё относительно.. смотря кем твои люди работали.. рассказать можно что угодно..

Живу вже майже 10 років у Словаччині. У мене, робота не пов'язана з місцевими підприємствами, але знаю багатенько людей, які працюють, наприклад, на заводі Фольксваген. Чистими на руки отримують десь по 800-900 євро. Але навіть якщо живуть десь у гуртожиткку, витрачають на їжу, проїзд, одяг, ну навіть пиво сходити на вихідних попити теж щось коштує.
якщо в тебе словацьке громадянство то їдь працювати у Швейцарію

бу.
где вы вообще такие цифры берёте?
10 косарей в месяц, хоть в германии, хоть в Баку - минимум для уважающих себя чоловiкiв.
Не, можно найти заправку, и работать грузчиком по выходным за 3к.
Но *** оно надо?

якщо в тебе словацьке громадянство то їдь працювати у Швейцарію
Так мова не за тих, у кого громадянство країн ЄС, а за громадян України, які мешкають в Ужгороді, наскільки я зрозумів.

Так мова не за тих, у кого громадянство країн ЄС, а за громадян України, які мешкають в Ужгороді, наскільки я зрозумів.
вони всі працюють або легально Польща/Чехій, або *******ьно у богатих країнах

Это "до поры до времени" закончилось, когда началась война и я пошел в зсу
працювали самі на себе, без фірми? Просто давали об"яву на будівельні роботи?
Наврядчи якась фірма буде ризикувати наймаючи робітників *******ьно.

на будівництві не заробиш 2-3 тис. евро. Хіба що *******ьно, і фігачить 10/7 днів на тиждень, та ще й десь у Німеччині
Ирландия - минималка чистыми вбелую от 1700 .
Стройка больше 2000 разнорабочим, если более менее квалификация- то 2500 и больше.
Электрики и сантехники не в счёт- тут они через профсоюз и лицензию работают.
Норм электрик тут это 4+ евро чистыми. Но надо язык, курсы и приняли чтоб в это сообщество их...

Ирландия - минималка чистыми вбелую от 1700 .
Стройка больше 2000 разнорабочим, если более менее квалификация- то 2500 и больше.
Электрики и сантехники не в счёт- тут они через профсоюз и лицензию работают.
Норм электрик тут это 4+ евро чистыми. Но надо язык, курсы и приняли чтоб в это сообщество их...
а ти ким там працюєш? Електрик 4к чистими, хмм... А скільки він віддає за житло?

У них великі родини. Якщо хтось поїхав та влаштувався закордоном, то він всіх своїх родичів та кумів вивезе туди працювати. Часто жінки виходять заміж на іноземців, у яких працюють, а потім допомагають виїхати своїм родичам та кумам)) про кумів то окрема тема, тут у кожного їх безліч. У похресника може бути не по одному як на сході, а просто всі, хто бажає їми стати. Тому кумовство тут дуже процвітає)

Назад
Зверху Знизу