Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Сравнение Мерефы и Люботина

• Автор теми Автор теми Kraas
  • Дата створення Дата створення
може, ти вже перестанеш піздіти? на відміну від тебе я можу пожертвувати кількома клітинами свого мозку!
не "мозоку", мозжечку! піздити тебе, антісемит йобаний, я буду доки не подохнеш, захлинувшись власною блювотою...

Ось тут років сорок тому під пішохідним містком дерев не було. Ліворуч був піщаний пляж. Там купалася дітвора, а зранку де-хто й рибу там ловив ;)
https://www.google.com/maps/@49.8039799,36.0510092,3a,20.7y,316.07h,78.53t/data=!3m7!1e1!3m5!1sHVnsiXlLOzytdOOjpydZ4g!2e0!6shttps://streetviewpixels-pa.googleapis.com/v1/thumbnail?panoid=HVnsiXlLOzytdOOjpydZ4g&cb_client=maps_sv.tactile.gps&w=203&h=100&yaw=218.66945&pitch=0&thumbfov=100!7i13312!8i6656?authuser=0
так так. пам"ятаю його ще 30 років тому...

я тобі хуєм по губах жидво настукаю - мерзота жидівська і не соромно тобі мрази!
я Українец, але втім, тобі, лайно заригане, нічого не буду доводити. об би ти це хоч одному єврею в очі сказав би. я би подивився скільки обрізаних хуїв мочилися б на твою мерзену тушку...

ну Люботин реально растянутый, там без точила делать нефиг вообще:) а ото переход через ЖД, раз пройти прикольно, но каждый день ото пиликать ну его нах:)
в Мерефе есть сервисный центр мусарни и это прям большой плюс, чтобы харьковским бегункам не платить:)
а так надо смотреть, где лучше дороги, освещение, где мусор вывозят, ассенизатор можно найти:)
кстати дорога Мерефа - Змиев, самая охуенная даже сейчас:)
и про поезда смешно, уже давно большинство дальних поездов в Люботине не останавливается:)

Останнє редагування:
Ти украïнець? Ти жидовська подзалупа! Справжнi украïнцi ненавидять жидов тому що вони украïнцiв ненавидять! Жиди мерзеннi пацюки якi вигадали собi халакоста! То й не пiзди жидво!
ти просто жалюгідний щур, що пискає з-під шконки... слабо ось цю свою боягузливу антисемитьску блювоту висказати в очі головнокомандувачу-єврею? в"єбе тобі разок по щелепі беззубій а потім нассит тобі в ухо з обрізанного хуя... :D

спричиняє незворотні пошкодження кори головного мозоку...
Пруф?
ну Люботин реально растянутый, там без точила делать нефиг вообще
Ковяги тоже сильно растянуты, про них в Валках говорят - "город поворотов, велосипедистов и блядей!" :D

Мельбурне ядовитые змеи?
А шо, нету? В Австралии обитает одна из самых ядовитейших змей в мире, похлеще африканской чёрной мамбы, забыл вот название а гуглить лень..... Могут быть и в Мельбурне, а хуле? Змеи ползают, могут заползти куда угодно

Назад
Зверху Знизу