Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Сравнение Мерефы и Люботина

• Автор теми Автор теми Kraas
  • Дата створення Дата створення
я знаю тільки одну нормальну мову – українську! всі хто знає більше як дві мови як гадюка - у неї теж язик подвійний! мова має бути тільки одна
Re: Талибан красавчики

ебать, а ты не веришь в приметы? я например во все это верю потому что есть много чего не познаного нами и много духов. реально я однажды кажется видел домового ! ебать я обосрался!

може ти перестанеш ротом бити? говори а не срі російською!
ПСИХОЛОГИЧЕСКАЯ ПОМОЩЬТЕЛЕФОНЫ Доверия
057-705-04-69 круглосуточно

057-19-44-02 с 9.00 до 17.00 в будни
Кризисный центр для женщин Харьковской городской общественной организации «Надежда»

057-706-32-84 с 17.00 до 21.00 ежедневно
«Нить Ариадны» телефон психологической помощи
Ну и на всякий случай
044-209-22-69 ежедневно
Горячая линия по вопросам алкоголизма

А в общем, тут вываливайте свою беду, мы быстро вам мозги промоем и на место поставим!:D

Останнє редагування:
забавный персонаж, туповат, ну что уж тут поделаешь в каждом крупном населенном пункте должны быть свои сумасшедшие

у тебе рідкий дивлюся прямо ідея фікс на хуях? може бути ти ще й підор? їх ми теж знищуватимемо
та вже п"ятий рік, як ти "мене знищуєш" :D ... але сьогодні в тебе весняне загострення... шо, водку не привезли, зарига-арій?

звичайно навіть така етнічна російська тварюка як ти маєш право на існування десь на болотах під Ріван'ю
вот сразу видно образованного человека .
как наш дворник . он тоже имел в речи 3 слова и все его прекрасно понимали .:D

кацапскі гени, що поробиш... а чом не 23 лютого? на честь рядянської армії і свого діда-поліцая?
а шо тут непонятного, он же наверное уже хорошо знал про 24 число, вот и крепился чтобы начать праздновать

освіта це химера! і воно шкідливе і ти цьому приклад! навчати можна лише розових українців чоловіків чоловічої статі! ти під це не підходиш бо ти етнічно неповноцінний російська свиня
ви знаете, несмотря на то что вы довбойоб, я почти согласен с Вами
вот так будет правильней:
освіта це химера! і воно шкідливе і ти цьому приклад! навчати можна лише українців! ти під це не підходиш бо ти розовий, розовий Карл!!! розовий довбойоб!!!!!!!!

вот сразу видно образованного человека .
как наш дворник . он тоже имел в речи 3 слова и все его прекрасно понимали .:D
А я нашла водораздел. тут что-то пропало :)

04.09.2021
Re: Талибан красавчики
ебать сколько тут комуняк!
15.08.2022
Re: Видела в Мюнхене ахереть какого патриота дайзера.
Гутен абенд фрау! Du hast etwas verwechselt! Моя бить в терроборона! Ich bin großer ukrainischer Patriot! Ich bin der Erste, der in Charkow Horst Wessel sang und am Rhein zuschaue! Патриоты не повиннi бруднити своi руки землею! Тому я стою у терроборонi

немає кацапи і жиди як ти йому мстилися і він рік у в'язниці сидів за переконання!
онук-зарига діда-кацапа з зондер команди, одним роком не відбудеться... МОССАД він тебе і у Змієві знайде... :D

расових - довбойоб! ти всюди шукаешь друзiв кацапiв пiдарасiв
и Вы опять правы!!!
Вы расовий-довбойоб! и да я нашел кацапа пiдараса, Дазером кличут, правда я не набиваюсь к Вам в друзья. Вы уж как нибудь сами:D ищите себе братушек в Уганде и прочих отсталых странах

В Мерефе есть Бельгийский квартал из таких домиков:

135719.jpg

В Мерефе есть Бельгийский квартал из таких домиков:

135719.jpg
там хоть планировка норм?? или херня??
да и вообще жить в Мерефе и в квартире это зашквар, если уж жить в таком месте, то только в своем доме

Назад
Зверху Знизу